Datorită variabilității ridicate a cererii clienților și, în consecință, creșterii nevoii de a oferi o diversitate mai mare de bunuri și servicii pe piețele globale, astăzi, lanțurile de aprovizionare devin din ce în ce mai competitive, în timp ce structurile lor se extind și devin mai complexe. Înțelegerea sistemelor logistice care fac loc schimbării fie între piețele de consum sau piața întreprinderilor, alături de gestionarea eficientă și eficientă a acestora, joacă un rol vital în obținerea unui avantaj competitiv. MA în programe de management logistic internațional își propune să pregătească specialiști în logistică care să răspundă acestor nevoi de creștere, extindând în același timp cunoștințele academice și aplicate în domeniul logisticii. Programele își educă participanții despre practicile legate de principalele procese logistice, precum și despre preocupările emergente care afectează operațiunile de logistică, cum ar fi logistica verde, dezvoltarea durabilă, comerțul electronic pentru a numi puțini.


Structura programului


Programele MA cu teză oferă o pregătire de 2 ani care se concentrează pe aspectele teoretice și practice ale proceselor de îmbunătățire a lanțului de aprovizionare, utilizând metode analitice, gândindu-se creativ și critic pentru a genera soluții inovatoare în managementul logisticii pentru a îmbunătăți capacitățile de cercetare științifică ale studenților. Gradul mediu de puncte cumulative (CGPA) nu trebuie să fie mai mic de 3,00 / 4,00 pentru absolvire.


Oportunități de carieră


Programul de masterat de "Logistică Internațională Management" pregătește studenții pentru o gamă largă de oportunități de locuri de muncă și facilități de ocupare a forței de muncă, în funcție de interesele și preferințele lor individuale. Mai exact, absolvenții programului sunt eligibili pentru mai multe funcții în întreprinderi cu dimensiuni internaționale și globale și cum ar fi managerul de distribuție la nivel mondial, logistica internațională și managementul aprovizionării etc.


Calificarea la intrare


Diplomă de licență (sau mai mare). Diplomă de licență în logistică, finanțe, administrarea afacerilor sau un domeniu conex cu o AAP de 2,70 sau mai mare.

Documentele de calificare la intrare sunt acceptate în următoarele limbi: engleză / turcă.

De multe ori puteți obține o copie adecvată din școala dumneavoastră. Dacă nu este cazul, veți avea nevoie de traduceri oficiale împreună cu copii verificate ale originalului.


Cerințe de limbă


Engleză

  • TOEFL: 66,
  • CAE, CPE = C,
  • Yasar University FLAT Examinare: 65,
  • PTE: 50,
  • FCE = B2


Alte cerinte

  • Trebuie să se furnizeze cel puțin 1 referință (e).
  • Trebuie să adăugați o scrisoare de motivare la cererea dvs.
Program predat în:
  • Engleză
Yasar University

Vezi 11 mai multe cursuri de la Yasar University »

Ultima actualizare Februarie 10, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Duration
2 anii
La zi
Price
9,000 USD
pentru programul complet
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date