Rezumatul cursului

Acest curs este conceput pentru a dezvolta abilitățile generale de management de care aveți nevoie în mediul economic în schimbare rapidă. Pe lângă faptul că vă oferă cunoștințele și înțelegerea fundamentale necesare pentru a funcționa eficient într-un rol de conducere, cursul vă va dezvolta abilitățile de analiză, de rezolvare a problemelor și de gândire proactivă. Pe măsură ce cursul progresează, accentul evoluează de la o abordare operațională la o abordare strategică.

Studiind managementul MA vă va oferi oportunități de a obține abilități imediat aplicabile și de conștientizare manageriale; în timp ce învață despre procesele și practicile altor organizații din partea colegilor și a analizei studiului de caz.

Elevii sunt sprijiniți prin mediul virtual de învățare prin accesarea modulelor lor pe site-ul Blackboard și prin utilizarea jurnalelor și a cărților electronice actuale, precum și a podcasturilor și a altor resurse de sprijin. Studenții la fața locului pot face întâlniri cu bibliotecari pentru asistență în căutarea specifică sau pot participa la serile de vorbitori sau pot participa la ateliere de lucru cu panglici. Fiecare elev are un tutore personal și, de asemenea, oferim suport suplimentar pentru studenții dislexici și cu dizabilități.

Structura cursului

Următoarele module sunt o indicație a ceea ce veți studia pe acest curs.

module

 • Analiza mediului de afaceri
 • Analiza financiară pentru administratori
 • Managementul resurselor umane
 • Managerii și organizațiile
 • Gestionarea operațiunilor, a informațiilor și a cunoștințelor
 • Marketing pentru manageri
 • Management strategic
 • Metode de cercetare în afaceri
 • Proiect
 • Stagiu acreditat

Acreditare

Elevii care finalizează cu succes această diplomă de master sunt eligibili pentru un membru al studenților cu Institutul de Management Chartered (CMI). Acest lucru vă oferă acces la rețeaua de profesioniști CMI și oportunități de participare la evenimente și pentru a obține ultimele știri din sectorul de conducere și management.

Cerințe de intrare

Solicitanții ar trebui să dețină, în mod obișnuit, o diplomă de prim rang de la o instituție recunoscută (minim Onoruri de clasa a II-a sau echivalent internațional) și să demonstreze interesul și motivația în domeniul respectiv. Sunt luate în considerare, de asemenea, calificări profesionale alternative care au o experiență profesională relevantă de cel puțin trei ani. Disciplinele de grad direct relevante includ studii de afaceri, economie, geografie, management și cercetare operațională. Cu toate acestea, studenții cu calificări în alte discipline precum ingineria, științele mediului, științele umane și limbile sunt, de asemenea, încurajați să se aplice.

Dacă engleza nu este prima dvs. limbă, veți avea nevoie de un scor IELTS de 6,5, cu un scor minim de 6 în fiecare element.

Cariere

Carieră

Absolvenții noștri ocupă o varietate de roluri atât în organizațiile multinaționale, cât și în întreprinderile mici și mijlocii. Când absolviti va fi echipat pentru a urma o carieră în domenii de specialitate de afaceri, inclusiv servicii financiare, operațiuni, resurse umane, vânzări și marketing. Unii dintre absolvenții noștri sunt angajați în companii precum Accenture, Procter

Centru de dezvoltare a carierei

Centrul nostru de dezvoltare a carierei tocmai a fost selectat pentru cel mai bun serviciu de carieră universitară din cadrul Premiilor naționale de angajare pentru anul 2017.

Cu o rețea în creștere de peste 3.000 de angajatori din întreaga lume și o echipă de consultanți cu experiență în carieră, suntem aici pentru a vă ajuta să reușiți.

În perioada 2015-16, am ajutat peste 1500 de studenți să găsească locuri de muncă într-o serie de sectoare, cu 250 de angajatori care au participat la 14 abilități de campus și târguri de carieră.

Ca student în Westminster, veți avea acces la serviciile noastre de-a lungul studiilor și după absolvire.

Va putem ajuta:

 • găsiți destinații de plasare legate de curs,
 • să găsească locuri de muncă cu fracțiune de normă / vacanță, plasare și postuniversitare, inclusiv experiență voluntară,
 • găsiți oportunități internaționale pentru a vă îmbunătăți capacitatea de angajare,
 • tranzacționați-vă eficient angajatorilor,
 • scrie CV-uri mai bune și formularele de cerere,
 • dezvoltați abilitățile de interviu și de afaceri,
 • planificați-vă cariera cu consultanții noștri în carieră,
 • întâlniți angajatorii și explorați opțiunile de carieră la târgurile noastre de angajatori, prezentări de carieră și evenimente de networking pe tot parcursul anului.

Program predat în:
Engleză

Vezi 60 mai multe cursuri de la University of Westminster »

Ultima actualizare June 14, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
1 an
La zi
Price
12,500 GBP
internațional - Marea Britanie / UE: 10.000 de lire sterline (taxe pe an universitar)
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date