University of Groningen" src="//cdn04.masterstudies.com/element_db/46/46770_rsz_ma-china-culture.png" alt="University of Groningen" />

Istoria sectorului mass-media, culturii și patrimoniului, cu plasare corespunzătoare (specializare)

Profesional orientat specializarea care vă pregătește pentru o carieră sau urmărirea gradul / stagiu într-un muzeu sau arhivă, sectorul cultural sau mass-media.În pregătirea pentru plasarea dvs., alegeți 1 sau mai multe unități metodologice adecvate curs dintr-o gamă care include orală Istorie, Arhive

Istorie pentru politică, administrație și politică, cu plasare corespunzătoare (specializare)

Profesional orientat spre specializare care te pregătește pentru o carieră sau pentru o diplomă / stagiu de urmărire într-o organizație, companie, politică sau guvern social.

În pregătirea pentru plasarea dvs., alegeți 1 sau mai multe unități de curs metodologic adecvate dintr-o gamă care include istoricul oral. "Istoria și organizarea învățării" este o altă unitate de curs interesantă; vă petreceți timp lucrați într-o organizație sau companie care aplică o metodă colectivă de învățare pentru a învăța despre istoria organizațiilor sau a parteneriatelor. În mod ideal, acest lucru ar trebui să fie combinat cu unitățile metodologice de studiu Istoric orală și analiză cantitativă. Seminarii de cercetare vă permit să vă dezvoltați profilul în Istorie pentru politică, administrație și politică sau puteți alege dintr-un număr de unități de cursuri regionale, cum ar fi studiile din Europa Centrală și de Est.

Istorie pentru predare și educație (specializare)

Specializarea cu orientare profesională care vă pregătește pentru o carieră în sectorul educațional sau ca profesor.

Dacă sunteți interesat de această specializare, aveți mai multe opțiuni. Puteți alege o "versiune ușoară": programul de Master de un an în Istoria Astăzi, cu o plasare în sectorul educației, de exemplu. Pentru o formare mai amplă, cu un accent mai mare pe educație, puteți opta pentru un master de un an de Arte în Predarea Istoriei după programul obișnuit de Istorie Astăzi. Alternativ, puteți alege Masterul de Arte în Predarea Istoriei de doi ani. În primul an, urmați programul "Istoricul de astăzi", dar fără plasare.

Master Onoruri Colegiul (program de onoare)

Programul Onoruri este conceput pentru studenții care doresc să obțină mai mult din ele și pregătirea lor academică. Colegiul de onoruri oferă studenților talentați, motivați, posibilitatea de a se provoca și mai mult prin oferirea unui program suplimentar de 15 ECTS, care este urmat în plus față de programul obișnuit de masterat. Programul de Onoruri al Maestrului este orientat spre dezvoltarea abilităților de conducere.

Învățătura lui Dumnezeu

Pe parcursul acestui Master, puteți urma plasarea unui Master pentru credite ECTS. Această plasare oferă studenților posibilitatea de a beneficia de experiență de lucru și de orientare pe piața forței de muncă. Puteți face o plasare la o instituție, organizație sau companie în Olanda sau în străinătate. Este responsabilitatea dvs. să găsiți o destinație de plasare, însă Biroul de Mobilitate vă poate oferi ajutor acolo unde este necesar.

Programul programului

University of Groningen" src="//cdn03.masterstudies.com/element_db/46/46771_12.png" alt="University of Groningen" />

Cerințele de admitere

Cerințe specifice

Taxe de școlarizare

Naţionalitate

Termene de depunere a cererilor

Tipul de student

Exemple de locuri de muncă

 • Jurnalist.
 • Consultant administrativ din cadrul guvernului.
 • Asistent de partid în Parlamentul European sau partid politic.
 • Ofițer de politie.
 • Șeful serviciilor educaționale la o instituție culturală.
 • Profesor.
 • Consilier de comunicare.
 • Editor și jurnalist în diferite medii.
 • Director de departament într-o instituție educațională sau culturală.
 • Cercetător.
 • Manager într-o afacere.
 • Curator la o instituție culturală.
 • Consilier de afaceri sau de guvern.
 • Coordonator în educație, evenimente și așa mai departe.

Cercetări în Centrul de Studii Istorice

Centrul este dedicat cercetării pe o gamă largă de aspecte ale investigației istorice care se întind de la antichitatea clasică până la vremea noastră. Interesele de cercetare se concentrează în principal pe diversitatea culturală, socială, politică și economică a societăților occidentale, dar se extind și în lumea non-occidentală (în special Asia de Sud-Est, Africa) și acoperă aspecte precum post-colonialismul și transnaționalismul. Trei grupuri de cercetare facilitează cercetarea interdisciplinară pe teme care se află în centrul dezbaterilor actuale în disciplinele istorice și în societatea mai largă. Cercetătorii lucrează interdisciplinar și internațional.

 1. "Forme și practici ale societății durabile: trecut și prezent", practici, aranjamente, culturi și instituții care explică și contribuie la coerența socială și sustenabilitatea societăților din antichitate până în prezent. Este unic în efortul său de a dezvălui rădăcinile istorice și culturale ale relației actuale dintre politică, stat și societate. Se adresează în mod explicit rolului culturii literare, artistice și religioase în aceste procese, alături de cel al instituțiilor politice mai familiare.

 2. "Regiuni, rețele și mobilitate": cercetarea în acest grup tematic se bazează pe ideea că banii, mărfurile, știrile, cunoștințele și convingerile funcționează și devin semnificative în rețelele de schimb în cadrul frontierelor. Complexitatea proceselor istorice implicate este abordată interdisciplinar, provocând astfel istorici economici, sociali, culturali și politici, precum și alți cercetători din domeniul artelor și al științelor umaniste și dincolo de a coopera și dezvolta perspective și interpretări noi și interesante. Tema este încorporată în forța de cercetare a lui Groningen în istoria regiunilor și în zona de cercetare nouă a circulației cunoștințelor.

 3. "Gândirea la istoria și cultura istorică". University of Groningen are o experiență îndelungată și recunoscută internațional în reflectarea metahistorică a istoriei și a culturii. Scopul acestui grup de cercetare este dublu: să depășească limitele unei singure perspective istoriografice și să analizeze memoria umană așa cum se manifestă în scrierea (auto-) biografică, produsele istorice ale indivizilor sau grupurilor care colectează, înregistrează sau scriu "propria lor ", cum ar fi designeri de jocuri, romancieri istorici și producători de film.
Program predat în:
Engleză
Olandeză

Vezi 110 mai multe cursuri de la University of Groningen »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
12 luni
La zi
Price
2,060 EUR
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date