MA în economie

Generalități

Programul de descriere

Programul MA ISET în economie a fost lansat în toamna anului 2006 ca un program de absolvent de la Universitatea de Stat din Tbilisi. Programul ia studenți prin intermediul unui provocator curriculum de doi ani, comparabile în conținut și de calitate pentru primii doi ani de studiu la doctorat de renume programe în America de Nord și Europa de Vest. Toate cursurile sunt predate în limba engleză de facultate internaționale de înaltă calificare.

Facultatea noastră este diversă, cuprinzând profesori rezidenți cu doctorate la universități, cum ar fi Columbia University, Universitatea Ebraica si la Universitatea din Pennsylvania, și vizitatori regulate, care sunt lideri mondiali in domeniile lor, inclusiv mai multe Fellows al Societatii econometrice. Întreaga Facultatea este angajamentul de a ajuta studenții proiecteze planuri de studii individuale, supravegherea lor de cercetare tezei, și susținerea cererilor lor, atât pentru ocuparea forței de muncă profesionale și a studiilor de doctorat în străinătate. Calitatea de cercetare și predare la ISET este garantată de către Comitetul de facultate internaționale, care reunește facultate ISET și cadre universitare importante din întreaga lume.

Cum este structurat programul?

In primul an, toți studenții iau aceleași patru cursuri de economie (Macroeconomie, Microeconomie, Statistică / Econometrie și matematică pentru economisti), plus / cursuri de scriere academice suplimentare în engleză predate la trei niveluri diferite pentru întreaga durată a primului an.

În al doilea an, elevii au posibilitatea de a elabora un plan individual de cursuri elective. Aceste opționale sunt predate de către rezidenți cu înaltă calificare și recunoscute la nivel internațional și de facultate vizita. Ele acoperă un spectru larg de domenii, cum ar fi economia de energie, economia mediului, economia muncii, economie de resurse, economie experimentală, organizare industrială, proiectare mecanism, teoria jocurilor, finanțe, economie de sănătate, economie de educație, macro avansat, econometrie avansate, economie de dezvoltare, costul analiza -benefit, evaluarea programului, matematică avansate, serii de timp, economie agricolă, macro economie deschisă, creșterea economică, econometrie financiare, subiecte în macroeconomie, printre alte domenii. O listă de staruri de vizitare profesori predau unele dintre cursuri elective și de bază la ISET au inclus profesori de la Universitatea din Bonn, Universitatea din Chicago, Universitatea din New York, Universitatea Stanford, Universitatea Ebraica, Universitatea Warwick, Universitatea Western Ontario, Universitatea din Pennsylvania, pentru a numi doar câteva.

Studenții sunt obligați să demonstreze stăpânirea de abilități de cercetare tehnică prin scrierea și apărarea unui master teză sau literatura critică, aplicarea instrumentelor dobândite în studiile lor. Teza de master reprezintă o piesă importantă a cercetării economice independente, în timp ce critica literatura de recenzii, în mod critic și interpretează cercetări economice actuale. Ambele tipuri de proiecte de scriere sunt pe un subiect ales de student, cu orientare de la facultate.

În al doilea-an, studenții pot alege să se înscrie într-unul dintre concentrațiile oferite la ISET (și, prin urmare, adapta planul lor de studiu, cu ajutorul consilierului lor de facultate, pentru a se potrivi nevoilor lor și să îndeplinească cerințele de concentrație). Concentrațiile în prezent-oferite la ISET se numără "Agricultural Economics", "Economie de energie și de gestionare a resurselor naturale", "Politica macroeconomică", "Dezvoltarea sectorului privat", "Resurse umane Economie" și "Teorie economică". Obiectul proiectului scris studenților (teza sau critică) trebuie să fie legată de concentrația lor.

Curriculum-ul este completat de stagii, proiecte de cercetare conduse de facultate, și oportunități de frecvente pentru a interacționa cu factorii de decizie politică și practicieni.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The International School of Economics was founded at Tbilisi State University in 2006, through a unique collaborative effort of the World Bank, BP, Open Society Institute, the governments of Georgia, ... Citeste mai mult

The International School of Economics was founded at Tbilisi State University in 2006, through a unique collaborative effort of the World Bank, BP, Open Society Institute, the governments of Georgia, Germany, Sweden and Norway. Citește mai puţin