MA în Dezvoltare și Drepturile Omului

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

MA în dezvoltare și drepturile omului combină idei din domeniile studiilor de dezvoltare, politică și drept internațional.

Veți examina problemele globale critice cu care se confruntă societățile din secolul 21 printr-un curs dinamic care combină perspective teoretice și aplicate.

Învățat de experți de vârf, veți aplica teoria juridică, perspective politice și instrumente de cercetare și planificare de specialitate în analiza interfeței dintre dezvoltarea omului și drepturile omului în politica publică internațională, inclusiv politica de ajutor.

De ce dezvoltarea și drepturile omului în Swansea?

Programul de Dezvoltare și Drepturile Omului al Swansea University este un program relativ unic și distinctiv, care diferă de programele convenționale LLM pentru Drepturile Omului, în special prin natura sa interdisciplinară și angajamentul său atât pentru pregătirea academică, cât și pentru cea profesională.

Bazat pe uimitorul nostru campus din Singleton Park, în parcul cu vedere la Golful Swansea de la marginea Peninsulei Gower, avem expertiza și o gamă completă de facilități moderne pentru a vă asigura că experiența dvs. de învățare este pozitivă. Statutul de aur al Swansea University în exercițiul Cadru de Excelență în predare al guvernului britanic subliniază cultura noastră puternică de predare și angajamentul față de experiența de învățare a studenților.

Experiența dvs. pentru dezvoltare și drepturile omului

Veți completa șase module de 20 de credite în prima parte a programului înainte de a finaliza un proiect de disertație de 60 de credite în partea a 2-a.

Patru dintre cele șase module sunt obligatorii:

  • Dreptul internațional al drepturilor omului
  • Abordări de dezvoltare bazate pe drepturi
  • Drepturile omului și intervenția umanitară
  • Probleme conceptuale în științele sociale

De asemenea, veți completa două module suplimentare dintr-o serie de opțiuni. Acestea includ violența, conflictele și dezvoltarea; Societatea civilă și dezvoltarea internațională; Introducere în studii de dezvoltare; Instrumente pentru planificarea dezvoltării internaționale; Studii critice de securitate; Post-Colonialism, Orientalism și Eurocentrism; statul african; Securitatea internațională în Asia-Pacific; și gen, societate și politică în Orientul Mijlociu și Africa de Nord.

Oportunități de angajare pentru dezvoltare și drepturile omului

Cursul vă va oferi o bază profundă în interfața dintre drepturile omului și dezvoltarea umană în politica publică internațională și în dreptul internațional. În plus, vă veți dezvolta abilitățile critice analitice și abilitățile specialiștilor în instrumentele de planificare utilizate în practica profesională.

Absolvenții de la acest curs sunt bine plasați pentru a intra în ocuparea forței de muncă profesionale, lucrând cu ministere externe sau de ajutor, în sectoarele publice naționale sau cu alte organizații umanitare, inclusiv organizații interguvernamentale și neguvernamentale.

Cerințe de intrare

Cerința tipică de intrare este un prim grad într-o disciplină relevantă, în mod normal un 2: 2 cu un minim de 55% în general. Studenții de peste mări sunt de așteptat să aibă un scor IELTS de 6,5.

Cariere și angajabilitate

Cariere și Angajament Academia de Angajare Swansea (SEA) vă va sprijini în fiecare etapă a călătoriei dvs. de carieră, ajutându-vă să construiți un viitor luminos.

Serviciile noastre de asistență în carieră includ:

  • Ateliere de angajare, discuții ale angajatorilor, evenimente personalizate și târguri de carieră.
  • Sfaturi și îndrumări individuale din partea consilierilor calificați profesional.
  • Ajutor cu găsirea de locuri de muncă, stagii, stagii de muncă și oportunități de voluntariat.
  • Acces la resurse informaționale pe o gamă largă de subiecte legate de managementul carierei.
  • Finanțare pentru a sprijini oportunitățile de stagiu de student și evenimentele Clubului Student / Societate.

De asemenea, oferim ajutor și sfaturi pentru absolvenții Swansea University până la doi ani după absolvire.

Ultima actualizare Sept 2020

Despre facultate

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent t ... Citeste mai mult

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent teaching and research, matched by an enviable quality of life. Citește mai puţin