MA în Dans

Generalități

Programul de descriere

MADance

Dezvoltați-vă practica de dans specializat pe unul dintre cele mai importante cursuri MA Dance din Marea Britanie.

Explorați și creați coregrafia pentru performanțele live și pentru film.

Dezvoltați-vă practica de dans într-un mediu interdisciplinar care echilibrează componentele predate și de cercetare.

Colaborați cu alți artiști în cadrul unei comunități internaționale de dans și extindeți posibilitățile practicii dvs.

În contextul practicii de circulație contemporană, programul nostru de dans postuniversitar are un accent special pe site-ul, colaborarea și practica bazată pe ecran. Gradul nostru de Dans oferă un mediu creativ care vă sprijină să explorați și să vă dezvoltați practica de specialitate în cadrul unei comunități internaționale a artiștilor de dans emergente.

Oferim o serie de oportunități creative pentru a vă îmbunătăți studiile. Pe lângă îndrumarea tututorilor, diploma de Master Dans este susținută de o serie de asociații de profil înalt, cu artiști și specialiști din industrie, pentru a vă îmbunătăți experiența de studiu.

Crea. A executa. Transforma.

Puneți-vă într-un mediu artistic plin de provocări și provocări, cu o concentrare practică puternică. Aflați mai multe despre departamentul nostru de dans.

Prezentare generală

Cursul nostru de dans postuniversitar sprijină o gamă largă de practici artistice și include specializări în practica de dans bazată pe ecran, munca de performanță interdisciplinară și performanța bazată pe site-uri.

Vă vom ajuta să vă dezvoltați abilitățile de cercetare de nivel postuniversitar, ceea ce vă va ajuta să vă dezvoltați propria practică creativă. În plus, oportunitățile de colaborare formează o parte esențială a programului, permițându-vă să lucrați prin intermediul formelor de artă cu alți practicieni.

Structura cursului

Acest curs MA Dance va dura un an întreg, sau două dacă alegeți să studiați cu fracțiune de normă. În calitate de student cu normă întreagă, veți lua două 30 de module de credit în termen de unu, două 30 de module de credit în termenul doi și un modul de credit 60 (proiectul dvs. final) în termenul trei. În calitate de student cu jumătate de normă, veți lua două module în primul an și trei în cel de-al doilea, ultimul dintre care este proiectul dvs. final.

Trimestrul unu

Acest trimestru are un element didactic substanțial, cu un număr de clase opționale.

Trimestrul doi

În urma primului trimestru, al doilea dvs. are de asemenea un element substanțial învățat, cu clase opționale disponibile.

Trimestrul trei

Trimestrul trei, modul dvs. de teză, este în mare măsură auto-dirijat, cu tutoriale și prezentări de la egal la egal, care conduc la finalizarea cursului.

Module de curs

Acest curs include sau oferă următoarele module.

  • Metodologiile și contextul cercetării
  • Practica creativă 1
  • Colaborare profesională
  • Practica creativă 2
  • Rolul producătorului
  • Proiect major

Metodologiile și contextul cercetării

Acest modul la nivel de master cheie recunoaște că cercetarea este un domeniu dinamic și variat și poate include practică ca cercetare ca parte a metodologiei dvs. creative. Aceasta încurajează implicarea în diferite perspective, lărgind orizonturile dvs. de cercetare și sporind capacitatea de cercetare. Acest lucru te pregătește pentru studii doctorale, dar este un prim pas către Proiectul Major la sfârșitul programului.

Practica creativă One

Acest modul permite explorarea unei practici interdisciplinare care ar putea exista la interfața de dans și cel puțin un alt mediu, în primul rând în acest caz, film. Un accent pe performanța bazată pe ecran și pe filmul de dans, în contextul acestui modul, privește explorarea "screendance" ca interfață creativă între corp și tehnologia digitală în proiectarea și producția de lucrări pentru ecranul unic.

Colaborare profesională

Acest modul are un accent specializat. Vă cere să colaborați cu alți practicanți, fie ei colegi, practicieni profesioniști sau organizații. Vă oferă posibilitatea de a explora specialitatea subiectului într-un context profesional contemporan și de a încorpora o perspectivă antreprenorială prin practici profesionale și / sau colaborative.

Creative Practice Two

Acest modul răspunde potențialului oferit de locațiile non-teatrale de performanță și se bazează pe oportunități de colaborare pentru a lucra cu artiști și studenți care studiază alte cursuri Spa Spa pentru a construi o muncă de performanță interdisciplinară care să răspundă unui "site" ales de tine. Lucrările pot fi transmise live sau ca un film.

Rolul producătorului

Acest modul ia în considerare aspectele artistice, financiare și legislative legate de producția de spectacole live. Modulul își propune să examineze o gamă largă de abilități și abordări de afaceri și de management, să genereze o abordare detaliată a procesului de producere și să promoveze abordări creative ale antreprenorialismului.

Proiect major

Proiectul final se va baza pe abilitățile și cunoștințele dobândite în modulele unu-patru. Conținutul este negociat cu tutori de cursuri, dar poate fi, de exemplu, o lucrare pentru ecranul unic, o lucrare interdisciplinară specifică unui loc, un proiect scris sau o lucrare de scenă care se bazează pe un domeniu de practică care este esențial pentru interesele dvs. și aspirațiile.

Cum voi fi evaluat?

Munca este evaluată printr-o serie de metode, inclusiv performanțe / proiecții, prezentări, lucrări scrise și jurnale. Evaluarea practică a proiectului se poate concentra pe procesul dvs. creativ, precum și pe produsul final. Toate lucrările sunt evaluate pe baza unor criterii generice, astfel încât să puteți compara realizările dvs. cu munca dvs. anterioară.

Cum voi fi învățat?

Seminariile săptămânale formează axa centrală a cursului. Acestea sunt completate de clase opționale de dans, inclusiv tehnică și coregrafie, sau seminarii suplimentare de cercetare. Studiul va fi, de asemenea, consolidat prin evenimente unice și în weekend-uri intense, unde veți lucra cu tutori și artiști care vizitează.

Oportunități

A studia in strainatate

Puteți aplica pentru a studia în străinătate prin programele noastre GALA și Erasmus. Studenții anteriori au efectuat sau au creat o activitate în Indonezia, Malta și China.

Cariere

Având o calificare postuniversitară deschide o gamă largă de opțiuni în lumea dansului și dincolo de acesta.

Veți fi poziționați pentru a deveni un coregraf, un interpret, un profesor, un producător de mărturii sau orice combinație a acestor lucruri. Vă vom ajuta să dezvoltați versatilitatea și înțelegerea modului în care să vă comercializați și să vă prezentați munca într-o manieră profesională, astfel încât să vă putem ajuta să absolvați abilitățile antreprenoriale necesare pentru a reuși într-un loc de muncă provocator, dar inspirat.

Cost

  • UK / EU studenți cu normă întreagă - 2019/20 intrare £ 7,395
  • Studenții din Marea Britanie / UE cu jumătate de normă - intrarea în 2019/20 £ 3.700
  • Studenții străini cu normă întreagă - 2019/20 intrare 14.300 de lire sterline
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Bath Spa University is about more than studying. It’s about getting stuck in: thinking, making and doing. About bumping into friends on campus, embracing challenges and genuinely caring. We push bound ... Citeste mai mult

Bath Spa University is about more than studying. It’s about getting stuck in: thinking, making and doing. About bumping into friends on campus, embracing challenges and genuinely caring. We push boundaries and ourselves. If that sounds good to you, you’ll fit in well. Citește mai puţin