MA în Comunicare - Tehnologii de Comunicare și Comunicare Digitală

Generalități

Programul de descriere

Câștigați masteratul în comunicare

MA în comunicare este de 36 de credit, pe-campus program în care elevii dezvolta abilități critice de comunicare asociate cu interacțiunea umană și practicile de cercetare în moduri care sunt fundamentate în teorie și pot fi aplicate imediat în practică. Elevii folosesc tehnologia de ultimă generație și își intensifică competențele de comunicare și baza de cunoștințe într-un mediu dinamic și extrem de interactiv, care reflectă scenarii din lumea reală.

Tehnologii digitale de comunicare și comunicare

MA în comunicare oferă două piese de studiu: Comunicare digitală și tehnologii de comunicare, sau de comunicare în organizații .

Tehnologia digitală de comunicare și comunicare se axează pe comunicarea în corporații, organizații și relații umane. În această piesă, studenții investighează relațiile în comunicarea digitală, în societate și în cultură în situații actuale, în lumea reală, inclusiv examinarea cazurilor de utilizare a dispozitivelor tehnologice și a cererilor de practică în contexte personale și profesionale.

Cursurile din programul de comunicare digitală și tehnologia de comunicare includ:

  • Teoria și practica comunicării digitale
  • Internetul și comunicarea
  • Noi medii, organizații și instituții
  • Seminar în etica tehnologiilor comunicațiilor

Pe lângă cursurile principale de studiu și elementele relevante, un curs de portofoliu unic îi ajută pe studenți să treacă de la studii postuniversitare la o oportunitate de angajare sau spre studii ulterioare.

Termenele de aplicare

Aplicațiile sunt revizuite în mod continuu și pot fi completate în întregime online. Pentru revizuirea prioritară și luarea în considerare a unei burse, trimiteți cererea și materialele de sprijin prin:

  • Semestrul de cădere - 1 august (termen limită de prioritate 1 mai)
  • Semestrul de primăvară - 1 decembrie (termen limită 1 noiembrie)
Ultima actualizare May 2019

Despre facultate

The College of Communication and the Arts is a premier choice for students seeking a high quality, interdisciplinary communication and arts degree that is based on a sound liberal arts education, embr ... Citeste mai mult

The College of Communication and the Arts is a premier choice for students seeking a high quality, interdisciplinary communication and arts degree that is based on a sound liberal arts education, embraces today's digital culture, and empowers students to lead, create, and communicate with responsibility, passion and excellence. Citește mai puţin