Obținerea Gradul MA din arta vizuală și design de comunicare vizuală program de absolvent implică o lungă perioadă de 4 semestru de studiu riguros care combina munca de studio în artă, design sau de studiu teoretic cu privire la aceste domenii, și care formează cele trei piese principale ale programului. Cerința de gradul este un proiect complet articulat de studio sau o teză teoretică scrisă, care se învârte în jurul unei interogări de coeziune, concept sau un subiect care poate fi aplicat la cel puțin una dintre cele trei domenii de investigare a programului, și care, după cum este de așteptat un produs finalizat care urmează să fie prezentat un juriu, la sfârșitul studiilor.

În timp ce elevii pot alege să rămână exclusiv în oricare dintre cele trei piese principale indicate mai sus, din cauza naturii crescută a hibridizarea în domeniul global al artei, design și teoria legată vom face, de asemenea, prevederi pentru proiecte / teze scrise hibride care s-au răspândit peste două sau mai multe dintre aceste domenii, sau combină expertiza și metodologiile acestora în rezultate noi care locuiesc în intersecțiile lor.

facultatea noastră este compusă dintr-un grup mic, dar puternic angajat al persoanelor fizice, a căror producție și recunoaștere bine se extinde în arena internațională de artă, design și teorie; și un număr semnificativ de care pot profesa în zonele de expertiză și de interes hibrid, care stau la punctele de convergență ale legate de mai multe, dar, cu toate acestea distincte, câmpuri.

obiectivelor programului

Programul VACD De Master este proiectat pe filozofia de bază atât la Universitatea Sabanci si Programul VACD de master, care este de a face din ambele domenii de proiectare, în combinație cu cercetarea teoretică. In acest program se bazează în mod strict pe baze multidisciplinare, cu elevii încurajați din diferite zone de interes. Elevii sunt transportate la locul de muncă pe trei domenii majore se încheie cu o teză, fie teoretic, un proiect de design de expoziție sau pe bază de calculator.

rezultatelor programului

 1. Să dezvolte capacitatea de a utiliza gândirea critică, de analiză și care reflectă lumina și raționamentul
 2. Reflecteze cu privire la responsabilitățile sociale și etice în viața lui / ei profesională.
 3. Să câștige experiență și încredere în diseminarea rezultatelor proiectului / cercetare
 4. Lucra în mod responsabil și creativ ca individ sau ca membru sau lider al unei echipe și în medii multidisciplinare.
 5. Comunica în mod eficient prin mijloace orale, scrise, grafice și tehnologice și să aibă competență în limba engleză.
 6. În mod independent, ajunge și de a dobândi informații, și de a dezvolta aprecierea nevoii de învățare continuă și de actualizare.
 7. Să dezvolte o cunoaștere aprofundată a teoriilor, concepte și metode de cercetare în domeniu și să le aplice în proiectarea cercetării și analiza datelor.
 8. Judecă impactul mediului economic, social și politic de la nivel mondial, național și regional.
 9. Să știe cum să acceseze sursele scrise și vizuale, primare și secundare de informații, interpreta concepte și date dintr-o varietate de surse în dezvoltarea de analize disciplinare și interdisciplinare.
 10. Afișați o comandă practică și tehnică a materialelor și a metodelor în una sau mai multe medii ale artelor vizuale.
 11. Demonstreze cunoașterea proceselor de reprezentare, folosind materiale vizuale precum și audial ca medii de reprezentare.
 12. Posedă cunoștințe de lucru a procesului de transformare a conceptelor abstracte / textuale în beton, forme audio / video.
 13. Citesc texte vizuale cu o cunoaștere profundă a istoriei artei și a teoriei și capacitatea situării conținutul și forma reprezentării vizuale, atât într-un context istoric și tematic.

Admitere

Cererile de programe postuniversitare sunt evaluate de către Comitetul Admitere al programului relevant. Admiterea se finalizează prin aprobarea aferente Consiliului Graduate School la recomandarea Comitetului Admitere și a anunțat solicitantului.

Solicitanții pot fi invitați pentru examene și / sau interviuri scrise. Toate examenele scrise și interviuri au loc în limba engleză. Pentru solicitanții turci și internaționali care se află în străinătate și în imposibilitatea de a participa la examene și / sau interviuri scrise, vor fi intervievați prin Skype.

Cererile de către solicitanții internaționale care studiază în străinătate sunt valabile numai după aprobarea și recunoașterea ultimei instituții de învățământ superior a absolvit și cursul studiului de către Consiliul Învățământului Superior din Turcia. Verificarea se va face de către Universitatea.

candidații turci au absolvit o instituție superioară în străinătate ar trebui să prezinte un certificat de echivalență de către Consiliul Învățământului Superior din Turcia.

Documente de aplicare și cerințe:

 1. Formular de aplicare on - line: Candidatii pot aplica la mai mult de un program prin intermediul sistemului online. O formular de cerere separat trebuie să fie completat pentru fiecare program la care un candidat dorește să se aplice.
 2. Transcriere oficială: O transcriere oficială sigilat eliberat de unitatea pentru afaceri Student al universității anterioare ale solicitantului trebuie să fie prezentate. Acest document ar trebui să indice cursurile luate și notele primite de către solicitant
 3. Două scrisori de recomandare: Acestea ar trebui fie depuse online sau detașați într - un plic sigilat. scrisoare de probă
 4. Este nevoie de o fotografie: o fotografie. În cazul în care o fotografie a fost deja atașat la cererea de înregistrare on-line, acest lucru nu este necesar.
 5. Portofoliul: Nu există nici un examen artistic pentru Arte Vizuale și programe Visual Comunicare Design. Candidații la acest program sunt de așteptat să prezinte portofolii în format pdf, CD / DVD, materiale tipărite, în format on-line de diapozitive sau. Aplicații fără un portofoliu nu vor fi luate în considerare.
 6. Rezultatul pentru Programul Universitar de admitere Examen: Solicitantul trebuie să prezinte unul dintre următoarele rezultate examenului în timpul aplicării. Aplicații fără un rezultat examen valid nu vor fi luate în considerare. Fotocopiile scorurile sunt acceptate pentru aplicare, dar exemplare originale trebuie depuse la admitere și înscriere. candidații turci și internaționali ar trebui să prezinte unul dintre rezultatele acestor examene "în timpul aplicării: / e-ALES ALES: 55 - greutate egală; GRE: 149 - cantitativă
 7. Certificat de competență engleză Examen Rezultat: Deoarece limba de predare la Universitatea Sabanci este engleza, solicitantul este obligat să prezinte scorul unuia dintre examenele de evaluare de competență engleză. examene recunoscute, și punctajul minim necesar: TOEFL IBT - 87; KPDS / UDS / e-YDS / YDS -73; PTE Academik -73; CAE - B; CPE - C. Fotocopii documentelor sunt acceptate pentru aplicare; cu toate acestea originalele vor fi solicitate la înregistrarea în cazul admiterii. După data de testare, scorurile TOEFL iBT sunt valabile timp de 2 ani; Scorurile academice PTE sunt valabile timp de doi ani; Scorurile CAE si CPE sunt valabile timp de 3 ani; înscris de e-YDS, yds, KPDS și UDS sunt valabile timp de 5 ani.
Program predat în:
 • Engleză

Vezi 17 mai multe cursuri de la Sabanci University »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
2 anii
La zi
Price
18,000 USD
Taxă anuală de școlarizare
După locații
După dată
Termen limită de aplicare