MA în științe sociale

Generalități

Programul de descriere

Master of Arts, Științe Sociale - Statesboro

Cerințe de grad: 36 de ore de credit

Master of Arts in Social Science (MASS) este primul program de acest gen din sistemul universitar din Georgia. Spre deosebire de programele tradiționale de Master of Arts, care limitează numărul de cursuri pe care studenții le pot lua în afara disciplinei de acasă, Master of Arts în Științe Sociale este proiectat să profite de o serie de seminarii absolvenți din științele sociale. Studenții înscriși în program vor lucra îndeaproape cu directorul programului și cu un consilier din zona lor de accent - fie în Antropologie, Științe Politice sau Sociologie - pentru a personaliza un program de studiu care combină teoria, metodele și conținutul cu practica.

Gradul MASS este perfect pentru persoanele care doresc să profite de resursele din mai multe discipline pentru a studia o problemă sau pur și simplu pentru a-și consolida pregătirea în ocupații aplicate sau în serviciile publice (cum ar fi justiția penală, cercetarea și analiza datelor, managementul resurselor istorice sau culturale , practică de serviciu sau politică sau de gestionare a programului nonprofit). Programul MASS este conceput pentru a sublinia abilitățile de care absolvenții trebuie să devină muncitori responsabili, informați și etici (abilități cum ar fi, competență civică, gândire logică, alfabetizare, numerație, conștiință istorică și o înțelegere a cercetării științifice sociale, a diversității și a socialului) valori.)

Ca și alte programe de Master of Arts, candidații în programul MASS vor finaliza un minimum de 36 de ore semestru de lucrări; acestea includ 12 ore de cursuri obligatorii, 18 ore de alegeri și șase ore fie de o teză de cercetare, fie de cursuri aplicate / servicii publice. Cele mai multe seminarii absolvenți sunt oferite seara, făcând posibil ca profesioniștii să lucreze să obțină un Master of Arts în științe sociale, prin înscrierea la cursuri de noapte. Acesta este un program rezidențial care nu poate fi completat online. Studenții potențiali sunt încurajați să contacteze directorul absolvent prin e-mail pentru a discuta programul înainte de a aplica.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Georgia Southern University is the state’s largest and most comprehensive center of higher education south of Atlanta. With 141 degree programs at the bachelor’s, master’s and doctoral levels, Georgia ... Citeste mai mult

Georgia Southern University is the state’s largest and most comprehensive center of higher education south of Atlanta. With 141 degree programs at the bachelor’s, master’s and doctoral levels, Georgia Southern has been designated a public Carnegie Doctoral/R2 institution and serves over 26,400 students from all 50 states, Washington D.C., and Puerto Rico as well as 102 nations Citește mai puţin
Statesboro , Savannah , Hinesville + 2 Mai mult Mai Puțin