M.Sc. in Ingineria Materialelor

Generalități

Programul de descriere

Departamentul de Ingineria Materialelor

Departamentul de Ingineria Materialelor Ben-Gurion University of the Negev fost înființat în 1971. A fost primul departament în domeniu din Israel. Departamentul de Inginerie Materiale oferă o atmosferă tânără și vibrantă pentru cercetarea inovatoare și este dedicată profund educației excepționale la toate nivelurile.

Cercetarea noastră este condusă de o echipă remarcabilă de membri ai facultății; toți sunt cercetători de frunte în domeniile lor de expertiză. Departamentul oferă acces la facilități excepționale și echipament de ultimă oră.

Domeniile de cercetare cuprind aspecte practice și teoretice ale ingineriei materialelor, inclusiv metale, compozite metalice ceramice, polimeri, materiale electronice, materiale termoelectrice, materiale și dispozitive semiconductoare, biomateriale, nanomateriale, materiale magnetice și metode moderne de caracterizare a materialelor.

Departamentul încurajează cercetarea interdisciplinară și o parte din cercetarea studenților poate fi realizată în colaborare cu cercetători specializați din alte discipline, cum ar fi fizica, chimia, ingineria electrotehnică și ingineria mecanică. Facilitățile avansate pentru cercetarea materialelor sunt disponibile la Institutul Ilse Katz pentru Știința și Tehnologia Nanoscalelor din BGU.

Pentru mai multe detalii, consultați: www.bgu.ac.il/iki

M.Sc. Diplomă în Ingineria Materialelor

Scopul programului de masterat Programul de Inginerie Materiale este de a oferi studenților cu experiență și cunoștințe avansate în domeniul lor de specialitate selectate. M.Sc. studenții efectuează cercetări avansate supravegheate de un membru al facultății de specialitate. Elevii absolvi cu un masterat gradul este pregătit pentru a-și asuma posturi de cercetare și dezvoltare în industrie și poate continua spre doctorat. Studii. M.Sc. studiile în Ingineria Materialelor de la BGU pot fi extinse într-un combinat Ph.D. cale, astfel încât M.Sc. examenul de teză servește și ca doctorat. examen de candidatură. Masteratul M.Sc. gradul este de obicei finalizat în 2 ani universitari (4 semestre).

Cerințe de aplicare

Solicitanții la examenul M.Sc. Programul ar trebui să dețină o diplomă de licență. în Ingineria Materialelor sau în domenii strâns legate de la o instituție acreditată la un GPA minim de 80/100, precum și un scor TOEFL de cel puțin 85/120 sau un punct echivalent într-un examen de competență la nivel internațional recunoscut. Cerința de competență engleză este renunțată pentru solicitanții care au primit diploma de licență. grad într-un program predat în limba engleză. GRE este recomandată, dar nu este necesară. În plus, înainte de a aplica la M.Sc. Program, solicitantul este de așteptat să contacteze un potențial consultant în cadrul facultății Departamentului.

Teza de doctorat

Cercetarea care a condus la M.Sc. teza se desfășoară pe parcursul celor doi ani de studii. Studentul este așteptat să publice și să prezinte rezultatele cercetării în reviste și conferințe internaționale. Teza este evaluată printr-un raport scris și o examinare orală.

Cum să aplicați

Vă rugăm să vizitați site-ul nostru de aplicare online la:

https://apps4cloud.bgu.ac.il/engrg/

Cererile sunt acceptate în mod continuu. Verificați site-ul web pentru termenul limită de aplicare a bursei.

Taxe de școlarizare

Taxele de școlarizare sunt de aproximativ 5.000 de dolari SUA pe an. Studenții excepționali pot fi eligibili pentru burse, care acoperă taxele de școlarizare și oferă cheltuieli de trai.

Mai multe detalii

Departamentul de Ingineria Materialelor din BGU:

http://in.bgu.ac.il/en/engn/mater/Pages/default.aspx

Director de studii postuniversitare:

Prof. Yuval Golan la ygolan@bgu.ac.il

BGU International - www.bgu.ac.il/international

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Ben-Gurion University of the Negev is one of Israel’s leading research universities and among the world leaders in many fields.

Ben-Gurion University of the Negev is one of Israel’s leading research universities and among the world leaders in many fields. Citește mai puţin