M.Sc. Specializarea managementului afacerilor: psihologie de piață și publicitate

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

Grupul țintă și domeniile de aplicare

Managerii și managerii de proiect care doresc să conducă companiile către succesul pe piață au nevoie de cunoaștere aprofundată a relațiilor psihologice care determină comportamentul pieței și al clienților. Studenții se specializează în psihologia pieței și publicității pentru a dezvolta înțelegerea psihologică a piețelor și a clienților, care determină în cele din urmă succesul companiilor.

Maestrul transmite cunoștințe orientate către aplicații care pot fi utilizate cu importanță tot mai mare, de exemplu în marketing, cercetare de piață, consultanță sau în diferite domenii ale managementului produsului. Psihologia de piață și publicitate este specializarea optimă, de exemplu pentru:

 • Director de marketing
 • Manager produs
 • cercetător de piață
 • Experți în comunicare
 • Personalul de vânzări

curs de studiu

Faza ta de prezență la universitatea noastră
Eficient și „prietenos cu vacanța”
Aproximativ la fiecare 4 până la 6 săptămâni, de obicei de joi până duminică, studenții studiază psihologia afacerilor în locațiile Steinbeis (Berlin, Munchen, Stuttgart).

Studiul tău de sine în stăpân
Fă-ți drumul! În prealabil, studenții primesc informații detaliate despre faza de participare viitoare, precum și material de auto-învățare și / sau sarcini din partea lectorilor, care urmează să fie lucrate până la seminar.

Examenele dvs. în timpul studiilor
Întotdeauna știi ce știi. După fiecare fază de prezență, se scrie o lucrare de transfer sau examen. O lucrare de transfer cuprinde între 5 și 8 pagini, un examen durează 60 de minute.

Proiectul dvs. de inovare
Proiectul de inovare este procesat în grupuri mici de 2 până la 3 studenți, prezentat de două ori și elaborat în scris. Veți transmite apoi dezvoltarea scrisă a proiectului de inovație (aproximativ 15 pagini) și documentația scrisă a prezentării pitch și o puteți număra ca proiect de cercetare a studenților.

Proiectul dvs. de transfer pentru practică
Ilustrați transferul. Proiectul dvs. de transfer pentru absolvire. Proiectul de transfer cuprinde lucrarea de studiu a proiectului (PSA), lucrarea de studiu (SA) și teza.

Examenul dvs. final la Master of Science
Apara-ti ideile. Examenul final include prezentarea și apărarea tezei de master.

Călătoria dvs. în timpul studiilor
În plus față de excursiile opționale Steinbeis SMI în străinătate (vezi fișa informativă), puteți duce OIM la cea mai mare conferință din lume pentru cercetătorii de management, reuniunea anuală a Academiei de Management. Această conferință are loc în fiecare an în prima jumătate a lunii august în Statele Unite sau Canada. În mod alternativ, puteți utiliza IEC pentru a organiza o ședere la o renumită universitate parteneră indiană din Bangalore.

Vulpe / Pexels

cerere

Ne puteți aplica online, trimițând toate documentele necesare la următoarea adresă de e-mail:

studentinfo@Steinbeis-IEC.de

Sunt solicitate următoarele documente:

 • Formular de cerere
 • Certificat de licență
 • Certificat de licență
 • CV în formă de tabel (semnat)
 • O fotografie recentă
 • Certificat de exmatriculare

Cererea completă trebuie primită cu cel mult 4 săptămâni înainte de începerea cursului.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

With innovative and transfer oriented study as well as certificate programmes the Institute of Executive Capabilities (IEC) strengthens the capability of employees and executives to handle increasing ... Citeste mai mult

With innovative and transfer oriented study as well as certificate programmes the Institute of Executive Capabilities (IEC) strengthens the capability of employees and executives to handle increasing performance requirements based on future oriented competences, mindsets and practices. Citește mai puţin