M.Sc. marketing internațional cu turism și evenimente - Franța / Marea Britanie

Generalități

3 locații disponibile

Programul de descriere

Prezentare

Master of Science (Master) în Marketing International cu Turism și Evenimente, oferit în comun de către Ipag Business School și Universitatea din Edinburgh Napier, este ideal pentru studenții care au scopul de a îmbogăți experiența lor și carieră în strategiile de marketing la nivel mondial.

Fiecare dintre aceste programe, predate în întregime în limba engleză, este format din trei componente complementare:

  • Primul semestru de studii în Edinburgh,
  • Două semestru de studii la Nisa,
  • Masters disertație (și stagiu opțional).

66246_728x290.gif

Marketing internațional cu Turism și Evenimente

Turism, relaxare si divertisment au adăugat o nouă dimensiune pentru mobilitatea persoanelor și a perspectivelor de afaceri neexploatate. Acest lucru este clar ilustrat de creșterea considerabilă a numărului de evenimente internaționale care au loc în întreaga lume, în domeniile cultură, sport, divertisment și expoziții.

Prin urmare, există o cerere în creștere pentru manageri si directori cu competențe de introducere pe piață și abilități în domeniul turismului și evenimente.

Acest Master of Science grad permite absolvenților de:

  • Dobândi o cunoaștere aprofundată de marketing, analize de piata, marketing si strategii de comunicare,
  • Dezvoltarea competențelor în domeniul turismului și evenimente de marketing de la conceptul de organizație pentru promovarea la nivel național și internațional culturale, sportive și activități comerciale.
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Located in the heart of Paris, IPAG Business School offers international students the exciting opportunity to experience a lively urban environment alongside their academic studies.

Located in the heart of Paris, IPAG Business School offers international students the exciting opportunity to experience a lively urban environment alongside their academic studies. Citește mai puţin
Paris , Grozav , Londra , Edinburgh , New York , Sydney , Cardiff + 6 Mai mult Mai Puțin