M.Sc. în Ingineria Datelor

Generalități

Programul de descriere

Big Data și Ingineria datelor

Big data s-a dovedit a avea un potențial uriaș, dar pune în același timp provocări majore. Pe de o parte, datele mari conduc la următoarea etapă a inovației tehnologice și a descoperirii științifice. În consecință, datele mari au fost numite „aurul” revoluției digitale și a erei informaționale. Pe de altă parte, volumul global de date crește într-un ritm care pare greu de controlat. În această lumină, s-a observat că „ne înecăm într-o mare de date”. Confruntată cu aceste perspective și riscuri, lumea necesită o nouă generație de specialiști în date. Ingineria datelor este o profesie emergentă, preocupată de abordările de date mari pentru achiziționarea datelor, gestionarea datelor și analiza datelor. Oferindu-vă cunoștințe actualizate și instrumente de calcul de ultimă generație, ingineria datelor are tot ceea ce este necesar pentru a stăpâni era big data.

Caracteristicile programului

Programul de inginerie a datelor este situat la Jacobs University , o instituție academică privată și internațională în limba engleză din Bremen, Germania. Programul de doi ani oferă o perspectivă fascinantă și profundă asupra fundamentelor, metodelor și tehnologiilor Big Data. Studenții iau un curriculum personalizat care cuprinde prelegeri, tutoriale, instruire de laborator și proiecte practice. Încorporat într-un context academic vibrant, programul este predat de experți renumiți. Într-un cadru unic, studenții fac echipă, de asemenea, cu profesioniști din industrie în cursuri selectate. Componentele de bază ale programului și domeniile de specializare includ:

 • Provocarea Big Data
 • Analiza datelor
 • Baze de date mari și servicii cloud
 • Principiile modelării statistice
 • Tehnologii de achiziție de date
 • Gestionarea mare a datelor
 • Invatare mecanica
 • internetul Lucrurilor
 • Vizualizarea datelor și procesarea imaginilor
 • Analiza documentelor
 • Securitate și confidențialitate pe internet
 • Aspecte juridice ale ingineriei datelor și eticii datelor

Vă rugăm să utilizați formularul de contact pentru a solicita mai multe detalii despre programa de inginerie a datelor.

Opțiuni de carieră

Cererea de ingineri de date este masivă - în industrie, comerț și sectorul public. De la IT la finanțare, de la automobile la petrol și gaze, de la sănătate la comerțul cu amănuntul: companiile și instituțiile din aproape toate domeniile au nevoie de experți pentru achiziționarea datelor, gestionarea datelor și analiza datelor. Cu un M.Sc. licențiat în inginerie de date, veți excela în acest domeniu cel mai interesant și plin de satisfacții, cu salarii foarte atractive. La fel, un M.Sc. diplomă în inginerie de date vă permite să treceți la un doctorat. și la o carieră în știință și cercetare.

Cerere și admitere

Programul de inginerie a datelor începe în prima săptămână a lunii septembrie a fiecărui an. Vă rugăm să utilizați formularul de contact pentru a solicita detalii despre modalitatea de depunere a candidaturii. Așteptăm cu nerăbdare să vă primim întrebarea.

Burse și opțiuni de finanțare

Toți solicitanții sunt luați în considerare automat pentru burse de merit de până la 12.000 EUR pe an. În funcție de disponibilitate, burse suplimentare sponsorizate de parteneri externi sunt oferite studenților cu înaltă înzestrare. Mai mult, fiecare candidat admis poate solicita o ofertă de pachete financiare individuale cu opțiuni de finanțare atractive.

Viață și cazare în campus

Campusul verde și umbrit de copac al Jacobs University oferă mult mai mult decât clădiri pentru predare și cercetare. Găzduiește o comunitate interculturală fără precedent în Europa. Un centru de activități pentru studenți, diverse facilități sportive, un studio de muzică, o cafenea / bar condusă de studenți, locuri de concerte și Casa noastră interconfesională vă asigură că veți avea întotdeauna ceva interesant de făcut. În plus, Jacobs University oferă cazare pentru studenții absolvenți din sau în afara campusului.

Ultima actualizare Oct 2020

Despre facultate

Jacobs University is a private English language university located in Bremen and one of the most international academic institutions in Germany. It attracts highly talented and open-minded students fr ... Citeste mai mult

Jacobs University is a private English language university located in Bremen and one of the most international academic institutions in Germany. It attracts highly talented and open-minded students from all over the world. More than 1,500 students from over 120 nations currently live and study on our residential campus. In Germany’s leading university rankings, Jacobs University has consistently achieved top marks. Citește mai puţin