M. inginerie aeronautică tech

Generalități

7 locații disponibile

Programul de descriere

Ingineria aeronautică Desigur, pregătește studenții în proiectarea și dezvoltarea componentelor structurale. Cursul explorează noi domenii și creează noi posibilități în domeniul componentelor structurale și de aeronave se concentrează pe dezvoltarea de ingineri talentați în noile tehnologii și abilități de management al afacerii. Domeniul de activitate al unui inginer calificat presupune dezvoltare (construcții, analiză și testare), grunduirea de muncă, fabricarea și observarea funcționalității aeronavelor și a structurilor de elicoptere. Elevii urmează cursuri de formare riguroase în simulare cu software-ul, cum ar fi, MATLAB SIMULINK, ANSYS, MSC / NASTRAN și LABVIEW. Design-ul studenților și să dezvolte în conformitate cu standardele specificate și să demonstreze munca de proiect în domeniul structurilor compozite metalice și.

Caracteristicile de bază

 • Există imense oportunități dificile în domeniul aeronautic, cu noile tehnologii emergente și materiale avansate.
 • Programul nostru de Inginerie Aeronautică are o lungă istorie care datează din zilele de pionierat ale fondatorului nostru.
 • Cu forța de muncă tehnice excelente și infrastructura disponibilă în laboratoarele, programul oferă ample oportunități pentru studenții să se echipeze suficient pentru a face față acestor provocări.

Structura cursului

Cursul este conceput pentru studenții care au un interes în structura aeronautică, Aerodinamica Fluid Dynamics si calculul. inginerie aeronautică pregătește studenții pentru o carieră interesantă și plină cu expertiza tehnică necesară.

Până la sfârșitul cursului, studenții sunt expuse la cunoștințe de specialitate în aeronautică discipline de inginerie și se aplică idei inovatoare pentru proiectele lor din ultimul an.

Criterii de eligibilitate

Candidatii trebuie sa fi trecut de licență în Inginerie Aeronautică, Inginerie mecanică sau echivalent cu prima clasă.

Cursuri de vară

Fiecare student este obligat să se supună de formare de vară în timpul perioadei de concediu pentru a obține expunerea la cele mai noi tehnologii în domeniu.

ProjectWork

Pentru munca de proiect, Departamentul de Aeronautică încurajează elevii să se concentreze pe domenii de cercetare și să introducă idei inovatoare pentru dezvoltarea cunoștințelor lor.

Oportunități de locuri de muncă

Elevii după terminarea cursurilor lor sunt plasate în unele din top industria aeronautică și alte din India, cum ar fi

 • Hindustan Aeronautics Limited
 • laborator național aerospațială
 • Taneja aerospațială limitată
 • Mahindra & Mahindra
 • ASR
 • Infosys
 • DRDO
 • INFOTECH
 • ISRO
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Hindustan College of Engineering, started in the year 1985, was conferred the "University Status" by University Grants Commission (UGC), Government of India, Under Section 3 of UGC Act 1956 from the a ... Citeste mai mult

Hindustan College of Engineering, started in the year 1985, was conferred the "University Status" by University Grants Commission (UGC), Government of India, Under Section 3 of UGC Act 1956 from the academic year 2008-09 and under the name HITS (Hindustan Institute of Technology and Science). Citește mai puţin
Chennai , Chennai , Delhi , Coimbatore , Muscat , Colombo , Kochi + 6 Mai mult Mai Puțin