mă în proiectarea

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

ME în design

&nbsp

Scopul nostru este de a cultiva studenților care au abilitati excelente de design și de fundație teoretice solide, și se bazează pe temelia culturii chineze și perspectivă internațională, are o capacitate puternică de sensibilitate combinate și raționalitate, știința și arta de a rezolva probleme practice, și să se adapteze la curent cerințele de proiectare moderne, capabile să se angajeze în mod independent în locuri de muncă de proiectare și de management lucrează în domenii conexe de proiectare.


Zona de cercetare:

1. Design de produs și sisteme de proiectare

2. Digital Design mass-media și design de identitate

3. Istorie de proiectare și strategie de design

4. Mediu și design de artă


Sistemul de învățământ și modul de cultivare:

1. Maestru de Inginerie (inginerie de design industrial) absolvent, cu modelul de management full-time, ia modul de studiu de concentrare la școală.

2.Vom accepta sistemul dual de responsabilitate tutorial sau sistemul de responsabilitate de grup tutore, și a angajat artiști la nivel înalt și cu experiență designeri industriali și inginerii ca tutori afara. Orientare echipa tutore este de-a lungul link-ul de formare întreg, profesorii de școală în principal responsabil pentru orientare operaționale și de învățământ ideologic sau politic, în afara profesori școlari responsabili de proiect de cercetare, curriculum-ului, proiectarea de absolvire, precum și alte activități de instruire link.

 

Ultima actualizare Iun 2013

Despre facultate

School of Design of Hunan University (HNU Design)is one of the earliest design and artistic disciplines in China which was established in 1982.

School of Design of Hunan University (HNU Design)is one of the earliest design and artistic disciplines in China which was established in 1982. Citește mai puţin
Zhengzhou , Changsha + 1 Mai mult Mai Puțin