Italia

Studiu în Italia

Învățământului superior în Italia

Articolul 34 din Constituția Italiei garantează o 's dreptul individual de a exercita un învățământ superior cu o universitate sau colegiu. Sistemul universitar italian este foarte specializat și foarte competitiv. Ei au 42 de universități de stat, șase universități private, trei școli tehnice, și douăsprezece universități specializate.

De ce să studieze în Italia?

Un curs de studiu în Italia, s-ar îmbogăți pe cineva cu atmosfera lor unic și accesul la multe dintre lucrurile fine ale vietii, inclusiv arta, muzica, vinificație și multe altele. Cu zonele lor de curs extrem de specializate, orientate spre un anumit domeniu, vă sunt obligate pentru a obține nivelul de educație aveți nevoie pentru a transporta obiectivele carierei tale un pas mai departe.

 

Colegii și universități

Colegii și universități din Italia sunt influențate puternic de artă și cultură umaniste.Nu este Academia de Arte Frumoase din Veneția, Cesare Pollini Conservatorul de Muzica, si Universitatea Politehnica din Bari, care este axat mai mult pe tehnologie și abilități de inginerie tehnică. Există mult mai multe pentru a alege de la, cu o varietate de oferte de curs în diverse domenii.

 

Anul universitar

Primul semestru începe de obicei în septembrie / octombrie și se termină ianuarie / februarie Al doilea termen, de obicei, începe în luna februarie și ianuarie și trece prin mai sau începutul lunii iunie.

 

Taxele de școlarizare și durata de studiu

Taxele de școlarizare și variază în funcție de școală vă participa. Dar veți găsi o soluție accesibilă pentru a satisface nevoile dumneavoastra, cu atât de multe școli pentru a alege de la. În general, cele mai multe cursuri de cost € 850 - 1.000 € pe an.

Diplome de licență dura aproximativ patru ani pentru a finaliza, inclusiv cerințele de curs de bază și cerințele curriculum suplimentare pentru a finaliza grad.Gradele sunt extrem de specializate și de cursuri pregăti un bine pentru domeniul lor de ales.

 

Studenții internaționali

Există multe oportunități pentru studenți internaționali a studia în Italia. Studenții din străinătate sunt binevenite pentru a explora posibilitățile și a vedea ceea ce ar fi pe placul lor. Există, de asemenea, programe de schimb de studenți, prin care studenții internaționali pot studia în cadrul unui acord de schimb, în ​​conformitate cu autorizarea programului european Erasmus Socrates comunitar. Alte studenții pot participa la autorizarea unui acord bilateral între o universitate italiană și o școală gazdă.

Una dintre diferențele esențiale dintre studiază în Italia și în alte țări este că cele mai multe examene sunt pe cale orala.

Există multe oportunități de carieră și de cercetare disponibile, la finalizarea o diplomă de la o universitate italiană. Studenții de la drept se poate merge pe la urmeze o carieră într-o instituție juridică sau practica ca un avocat.Oamenii din științele umaniste și arte pot folosi talentele lor în multe domenii, inclusiv în multe dintre producțiile artistice atât de răspândită în Italia. În funcție de domeniul specific de studiu și de necesitatea, studenții care au absolvit de la o școală italian va fi gata pentru a răspunde cerințelor unei societăți în schimbare.

 

Vize elev

Studenții din străinătate sunt invitați să vină în Italia pentru a studia, dar ele sunt obligate să efectueze o viză de student sau pașaport și toată documentația necesară. În plus, documentația poate fi necesar să fie înregistrat la stația locală de poliție. Cel mai important lucru despre vize este să vă asigurați că aveți tipul corect. Înainte de a intra școala aleasă, verificați pe site-ul școală 's pentru mai multe informații despre ce tip de care aveți nevoie. Inregistrarea se poate face la ambasada sau consulatul cel mai apropiat italian.

 

Sfaturi utile

Italia este o țară frumoasă, care deține mai multe descoperiri artistice minunate și unice. Educația în Italia este unic și foarte concentrat. Vizele sunt necesare, dar sunt destul de ușor de obținut. Oamenii din Italia sunt foarte orientate spre familie și artistic-minded. Noțiuni de bază o educație în Italia merge dincolo de pereții clasei și în lumea artistică a artei și culturii. Studiu în Italia este o experiență pe care nu va uita.

Despre Italia

Italia este o țară situată în Europa, la sud de Austria și Franța pe ceea ce este cunoscut sub numele de Peninsula italiană. Acesta este înconjurat din toate părțile de către Marea Mediterană. Puncte de interes pentru vizitatori se numără Turnul din Pisa, Coasta Amalfi, Lacul Garda, și multe muzee de arta si puncte de interes care implică cultura bogata Italia este cunoscut pentru.

În plus, Italia este cunoscut pentru degustare de vin, un timp favorit trecut de călători cărora le place să viziteze și tur multe podgorii de-a lungul autostrăzi și drumuri din Italia. Roma este capitala Italiei, și este un oraș vizitat frecvent.

Nu este atât de istoria și confort modern în Roma și mai mult pentru a vedea în orice moment al anului.

 

Clima din Italia

Climatice în Italia este foarte diferit, în funcție de zona în care locuiesc. Nord poate avea ierni reci reci și veri foarte calde.În partea de sud, toamna, primavara si vara par să se amestece împreună și variază foarte puțin. Centrul Italiei este mai usoara si mai medie pe tot parcursul anului.

 

Societate

Familia este centrul societății în Italia. Puternic influențat de către Biserica Romano-Catolică, poporul italian sunt, în general religios (88% sunt de credința catolică la ultimul recensământ). În plus, italienii pus o mulțime de accent pe haine, deci este o idee buna sa se imbrace la fel de frumos ca posibil. Asta deoparte, acesta este un loc prietenos de a trăi și de a lucra, și merg la școală.

 

Costul de trai

Costul de trai este variat, în funcție de unde locuiți. Nu este un amestec de diferite tipuri de locuințe în Italia, la locuințe mari la apartamente, iar unele familii trăiesc cu familiile lor extinse într-o casă.

 

De asigurări de sănătate

Italia ofera multe planuri de sănătate și, dacă-și stabili reședința în Italia, tu și familia ta se pot califica pentru beneficii gratuite. Există citate online, puteți obține gratuit pentru a vedea dacă vă calificați.