Studiază Masterate în Insulele Virgine

Programe de Masterat în Insulele Virgine 2019

Despre Insulele Virgine (SUA)

Insulele Virgine SUA constă dintr-un grup de insule din Caraibe, care fac parte din Statele Unite ale Americii 's insulară insule. Ei 're situat la est de Puerto Rico și la vest de Insulele Virgine Britanice. Insulele Virgine este situat într-o zonă tropicală și este renumit pentru plajele sale cu nisip alb, ape turcoaz si statiuni. Temperaturile din timpul zilei sunt aproape întotdeauna în anii '90, cu temperaturi de seară rar scufundare sub 60. Zona de experiențe sezoane ploioase, cu cicloane si uragane probabilă în timpul verii și toamna. Cutremurele sunt, de asemenea, posibil, la cutremurul care a lovit Haiti în 2010, este un memento sobru că din Caraibe, în timp ce pașnic și frumos, este, de asemenea, predispus la vicisitudinile naturii.

Zona a fost sub control danez până în 1917 atunci când Statele Unite a cumpărat insulele din Danemarca pentru a folosi ca o baza strategica împotriva posibil război submarin în primul război mondialDe atunci, insula a rămas pașnică și sub control american.

Limba engleză este limba vorbită atât în ​​sistemul de învățământ și în afaceri, iar dolarul american este moneda utilizată în întreaga insule. Principalele insule constau din St Croix, Sf. Ioan, Sf. Toma și apă insulă, împreună cu câteva insule mai mici. De capital, Charlotte Amalie, este, de asemenea, acasa, la Universitatea din Insulele Virgine. Un al doilea campus, care este, de asemenea, parte din sistemul universitar este situat pe insula St Croix.

Date despre Insulele Virgine Americane