Studiază Masterate în Insulele Virgine

Programe de Masterat în Insulele Virgine 2018/2019

Studia în Insulele Virgine (SUA)

Învățământul Superior în Insulele Virgine SUA

Sistemul de învățământ, inclusiv învățământul superior, este condus de Education Comisia americană a statelor. Programul Liberal Arts licență este acreditat de Asociația Mijlociu statele de colegii și școli, un organism de acreditare bine privit în Statele Unite.

Universitatea din Insulele Virgine a fost fondată în 1962. Este singura institutie de invatamant superior de pe insule. Acesta are două campusuri majore: una pe insula St Croix, cealaltă pe Sf. Toma. Motto-ul Universitatea 's - ".. Istoric american unic Caraibe nivel global interactiv " reflectă o deschidere atât trecutul său și în viitor ca un furnizor global de oportunități educaționale.

Universitatea din Insulele Virgine oferă diplome universitare și postuniversitare, sau burlaci si grade de masterat. Acesta are cinci divizii academice:

  • Afaceri
  • Educație
  • Umanistice și Științe sociale
  • Îngrijire
  • Știință și matematică

Grade universitare de licență sunt acordate în următoarele categorii: Bachelor of Arts, Bachelor of Science, asociat de Arte, asociat de stiinta, si asociat de Stiinte Aplicate. Programul de licență durează de obicei patru ani de studiu full-time.

Universitatea din Insulele Virgine oferă aranjament de transfer unic pentru elevii de inginerie cu mai multe universități notabile americane. Elevii pot finaliza primii trei ani de muncă de licență de la Universitatea din Insulele Virgine, apoi transferul la Universitatea Columbia din New York, Universitatea din Florida, Washington University din St Louis si la Universitatea din Carolina de Sud la Columbia pentru a finaliza restul de doi ani de muncă de inginerie.La finalizarea cu succes a acestui special "3-2 " programului, elevii primesc două grade, un Bachelor of Science în Matematică Aplicată de la Universitatea din Insulele Virgine și un Bachelor of Science în inginerie de la universitatea partenera participat.

Pentru studenții care doresc să continue educația lor, numeroase programe postuniversitare sunt disponibile. Acestea se concentrează pe educație, inclusiv educația specială și matematică, precum și psihologia. De notat special, este programul de MBA și de masterat ale mediului marin și de Științe, Colegiul este deosebit de bine-cunoscut pentru programele sale marine și de Știința Mediului.

Universitatea are aproximativ 100 de membri ai facultăților cu normă întreagă și o populație de 94 la suta elevi Caraibe. Sase la suta restul provin din întreaga lume să participe UVI. Fiecare școală este condus de un Dean, care raportează la rector universitar.

 

Anul universitar

Anul universitar urmează calendarul american de învățământ superior, cu anul de debut în semestrul de toamna durată de aproximativ 12 la 15 săptămâni.

Semestrul de toamna de obicei, se execută de la mijlocul lunii august până la sfârșitul lunii noiembrie. Examenele finale pentru semestrul au avut loc in prima saptamana din decembrie. Aceasta este urmată de o vacanta de iarna, care ultimul de aproximativ trei săptămâni. Până la jumătatea lunii ianuarie, elevii se întoarcă pentru semestrul de primavara. Semestrul de primavara se incheie la mijlocul lunii mai.

Ca și în multe instituții americane de învățământ superior, universitatea oferă două sesiuni de vară. Cele mai multe sesiuni de vara nu-i 't obligatorii, dar oferă studenților posibilitatea de a finaliza programul de gradul într-un ritm mai rapid decât în ​​cazul în luarea căderea tradiționale și programe de semestrului de primavara.

Sesiunea de vară UVI 's începe doar o săptămână după semestrul de primavara se termină și durează timp de șase săptămâni.Sesiunea de vara II începe aproape imediat după ce Sesiunea de vară am începe și se termină sase saptamani mai tarziu.

În afară de pauza de iarna mai mult și pauze scurte, cum ar fi Ziua Eliberării (3 iulie) și Ziua Independenței americane (4 iulie) de vacanță, școala funcționează pe tot parcursul anului.

 

Aplicații și Taxe

Studenții trebuie să se aplice la Universitatea din Insulele Virgine în timpul semestrului anterior celui în care ei speră să înscrie. După ce a primit o scrisoare de acceptare, este necesar un depozit de 100 dolari USD. În prezent, pe taxele de campus, inclusiv de școlarizare, cazare și masă, sunt de aproximativ 19.000 dolari USD pe semestru. De școlarizare universitar este 4.190 dolari, dar cheltuielile de trai în Insulele Virgine SUA sunt scumpe.

Studenții trebuie să prezinte stenogramele în limba engleză, și dacă intrarea dintr-o țară în care limba engleză nu este limba, să ia examenul TOEFL și oferă scoruri la departamentul de admitere.Instrucțiuni speciale sunt disponibile pe site-ul Universitatea 's pentru studenții care intră în universitate dintr-un sistem de învățământ britanic orientat. Toți elevii sunt obligați să ia SAT, un examen standardizat care testele de matematica, limba engleză și abilitățile de scriere.

 

Ce 's Este dori să studieze în Insulele Virgine SUA?

Insulele Virgine SUA oferă cel mai bun din ambele lumi: un mediu academic riguroasă, provocatoare într-un paradis tropical. Studenții au acces la sport, cultură, și academicieni toate în imediata apropiere. Pentru studenții care doresc să îmbrățișeze cultura Caraibe în timp ce atingerea o educație de clasă mondială, USVI poate fi o alegere excelentă.

Despre Insulele Virgine (SUA)

Insulele Virgine SUA constă dintr-un grup de insule din Caraibe, care fac parte din Statele Unite ale Americii 's insulară insule. Ei 're situat la est de Puerto Rico și la vest de Insulele Virgine Britanice. Insulele Virgine este situat într-o zonă tropicală și este renumit pentru plajele sale cu nisip alb, ape turcoaz si statiuni. Temperaturile din timpul zilei sunt aproape întotdeauna în anii '90, cu temperaturi de seară rar scufundare sub 60. Zona de experiențe sezoane ploioase, cu cicloane si uragane probabilă în timpul verii și toamna. Cutremurele sunt, de asemenea, posibil, la cutremurul care a lovit Haiti în 2010, este un memento sobru că din Caraibe, în timp ce pașnic și frumos, este, de asemenea, predispus la vicisitudinile naturii.

Zona a fost sub control danez până în 1917 atunci când Statele Unite a cumpărat insulele din Danemarca pentru a folosi ca o baza strategica împotriva posibil război submarin în primul război mondialDe atunci, insula a rămas pașnică și sub control american.

Limba engleză este limba vorbită atât în ​​sistemul de învățământ și în afaceri, iar dolarul american este moneda utilizată în întreaga insule. Principalele insule constau din St Croix, Sf. Ioan, Sf. Toma și apă insulă, împreună cu câteva insule mai mici. De capital, Charlotte Amalie, este, de asemenea, acasa, la Universitatea din Insulele Virgine. Un al doilea campus, care este, de asemenea, parte din sistemul universitar este situat pe insula St Croix.

Date despre Insulele Virgine Americane

Insulele Virgine ale Statelor Unite sunt un grup de insule din Caraibe, care sunt o zona insulară din Statele Unite. Insulele sunt punct de vedere geografic parte din Insulele Virgine arhipelag și se află în Insulele sub vânt Antilele Lesser. SUA Insulele Virgine sunt o, fără personalitate juridică Statele Unite teritoriu organizate. Turismul este activitatea economică principală. Insulele găzdui în mod normal 2 milioane de vizitatori pe an, dintre care mulți vizita pe navele de croazieră.

 

Capital: Charlote Amalie
Limbi oficiale: Engleza
Guvernul: teritoriu extravilan organizate
Populație: 106405
Produsul Intern Brut: 1 $.577000000000
Monedă: Statele Unite ale Americii dolar (USD)
Zona de timp: (UTC-4)