Gândirea și practica gestiunii viitoare a generațiilor

Acest curs postuniversitar captivant și revoluționar combină punctele forte ale designului, afacerilor și tehnologiei pentru a crea gândirea managementului, inovația și practica pentru generația următoare.

Lucrând în echipe multidisciplinare pe proiecte sponsorizate de companii internaționale, veți câștiga o experiență neprețuită în definirea și rezolvarea problemelor complexe în moduri noi, interesante și inovatoare.


De ce studiați inovația de proiectare multidisciplinară?


Business Week, Bruce Nussbaum, spune că "inovația, designul și tehnologia se strecoară unul în celălalt, pentru a forma un singur fluviu al schimbărilor blestemate care schimbă radical cultura noastră și mai ales cultura noastră de afaceri".

O revoluție are loc în cadrul designului, așa cum rezultă din rolul său tradițional de a servi comerțul la conducerea, modelarea și dirijarea modului în care trăim, lucrăm și ne comportăm. Această schimbare îi determină pe organizații să recunoască importanța "design-thinking" în strategia de afaceri; Nevoia de a aplica capacitatea creativă și inovația avansată în dezvoltarea de noi produse, servicii și afaceri pentru a obține un avantaj competitiv.

Comisarul Gordon Brown, autorul revistei The Cox Review of Creativity in Business, a declarat: "Una dintre provocări este ca oamenii de afaceri, inginerii, tehnologii și designerii să se înțeleagă mai bine și să vorbească aceeași limbă. "Acest program vizează dezvoltarea absolvenților de masterat care au o cunoaștere profundă a disciplinei lor de bază și o perspectivă largă și încredere în cele complementare, astfel încât acestea să devină interfațari, influențatori și inovatori experți.


Ce va include acest curs?


Veți lucra cu o cohorta multidisciplinară de studenți cu experiență în proiectare, inginerie și afaceri. Vi se va da libertatea și instrumentele pentru a explora și a experimenta ideile folosind cunoștințele și experiența de bază, împreună cu cea a colegilor dvs., ca punct de plecare pentru înțelegerea rolului pe care îl puteți juca în inovare. Veți lăsa în urmă soluții sigure și veți căuta în mod activ concepte și idei inovatoare și creative pentru a rezolva problemele identificate de industrie.

În acest program, designerii vor proiecta, inginerii vor inginer și oamenii de afaceri vor face afaceri. Ei se vor baza pe cunoștințele și experiența lor de bază, lucrând împreună, definind și rezolvând problemele pe care le ridică industria. Prin lucrul împreună vor învăța despre valorile și practicile disciplinelor complementare și despre cum să se angajeze cu acestea într-o urmărire comună.

Folosind întregul spectru de metode și practici ale grupului multidisciplinar, proiectele dvs. pot implica diverse activități, cum ar fi analiza jocurilor de rol și a elementelor finite, prognoza fluxurilor de numerar și prototipuri de construcție folosind carton și șir, strategia de brand și povestirea, Realizarea și scrierea codului de calculator; Orice este nevoie pentru a descoperi, dezvolta și explica idei noi!

Structura programului și strategia de evaluare sunt concepute pentru a încuraja experimentarea, încercările și erorile și asumarea riscului creativ în căutarea unei cunoașteri mai aprofundate a modului de utilizare a creativității în contextul inovării în afaceri.


De la cine te vei învăța?


Veți învăța unul de celălalt, împărtășindu-vă expertiza unii cu alții în timp ce construiți fundații interesante de cercetare și explorare. Veți avea la îndemână unele dintre cele mai creative, strategice și curioase minți și talente ale generației voastre; Tu fiind unul dintre ei. Veți primi cunoștințe și îndrumări de la personalul academic al celor trei școli care au îmbinarea perfectă a experienței din industrie și a know-how-ului educațional.

În același timp, veți absorbi cunoștințele și expertiza organizațiilor naționale și internaționale, care nu numai că recunosc importanța introducerii unei abordări bazate pe creativitate în domeniul lor specializat, dar și înțeleg importanța abordării multidisciplinare pentru a realiza acest lucru. Aceste organizații vor aprecia atât de mult contribuția dvs. încât sunt pregătite să vă finanțeze explorarea și să vă aloce personalul pentru a se angaja în acest proces și pentru a-și împărtăși cunoștințele cu dvs.

Cine va costa acest curs?

Veți fi absolvent fie cu un design, tehnologie de inginerie sau cu un mediu de afaceri și veți avea o dorință puternică de a vă continua cariera prin crearea de noi dialoguri și de energie în jurul unor domenii emergente de practică. Este pentru cei care nu se tem de viitor; Care sunt atât de curioși în privința lumii că sunt pregătiți să se mute din zona lor de confort și să învețe ce fac alții pentru ao ajuta să-l contureze.

Sunteți probabil să fiți:

* Pasionat de inovare în afaceri, tehnologie și / sau design
* Inovatoare și creative, cu o perspectivă nouă asupra lumii
* Un colaborator; Bun la lucrul cu oamenii și fără teamă să preia conducerea
* Un aventurier - cineva care nu se teme să exploreze un teritoriu nou și căi noi de a călători
* Experimental - cineva care se bucură de testarea și rafinarea ideilor noi

 * Un cercetător cu un accent pe oameni - dornic să folosească metode noi pentru a obține o înțelegere
* Un organizator puternic care poate inspira oameni și gestiona proiecte complexe cu ușurință
* Un rezolvator de probleme care va lucra neobosit pentru a gasi solutia potrivita

Ce fel de carieră va duce la asta?

Veți lua ceea ce cunoașteți și veți investiga cunoștințele și abordarea celorlalți pentru a îmbunătăți și dezvolta în continuare domeniile din industria dvs. și posibilitățile altora. Puteți deveni Innovator, Inventor sau Influencer, fie în managementul mărcii, în cercetarea inovării, în dezvoltarea afacerii, fie în dezvoltarea strategică.

Această idee revoluționară către o abordare inovatoare "gândire de proiectare" multidisciplinară în industrie vă permite să cartografiați și să explorați teritoriul pe care nu v-ați gândit niciodată că veți fi o parte a faptului dacă va impune granițele fezabilității tehnice, viabilității comerciale sau creșterii dorinței.

Veți intra în lumea profesională cu o înțelegere mult mai largă a modului în care puteți utiliza abilitățile dvs. de specialitate într-un mod mai creativ și mai integrat. Veți putea sintetiza experiența acumulată în program într-un mod care vă permite să identificați noi oportunități și să comunicați acest lucru cu ceilalți. Este posibil să adăugați mai multă valoare organizațiilor cu care lucrați și să deveniți capabili de manageri de proiect și lideri în cadrul afacerilor și al comerțului.

Program predat în:
Engleză

Vezi 18 mai multe cursuri de la Northumbria University, Newcastle Business School »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
1 an
La zi
După locații
După dată