Inginerie civilă program de studii de master

Generalități

4 locații disponibile

Programul de descriere

Diplomă de master în Inginerie Civilă

Studii de master Inginerie Civilă de la Universitatea Biberach dezvoltat și completat în licență conținut predominant tehnic prin componente de management, management de proiect și prin aplicarea Bauinformatik, calcul de programe de infrastructură și metode de element finit. Studiul științific al conținutului tehnic special este susținută prin strânsa colaborare cu institutele interdisciplinar Universitatea Biberach.

Aici, accentul în conformitate cu majors de formare de licență sau absolvent precedent (de ex: inginerie structurala, transport, hidraulice), înclinațiile sau experiență profesională sunt stabilite diferențiate.

În scopul de a permite, în picioare inginer profesionist sau inginer civil Part time Programul de Master, componente e-learning și cursuri bloc sunt pentru a permite vorgesehen.um part-time, sunt furnizate componente de e-learning și a cursurilor de bloc.

De ce Maestrul?

Inginerii constructori preia sarcini și responsabilități în toate domeniile de mediul nostru tehnologic de zi cu zi. Ei planifica, proiecta, construi și menține clădiri și facilități de orice fel; dezvoltarea de materiale și componente, construcția și modul de funcționare, metode de calcul și software; organiza, calcula și controla procesele și procedurile.

Cerințele de instruire ale construcțiilor civile moderne sunt la fel de variate și mai complexe; locul arhitectului clasic este acum "inginerul high-tech" a demisionat.

Cu atât de multe probleme practice în construcții civile, cu abilități tehnice și manageriale suplimentare și tehnici cheie de conducere sunt necesare. Acest lucru este prevăzut la studii superioare Biberach de master în "Inginerie Civilă". Continutul cursului este practic și orientat spre versatile cerințele specifice în una dintre cele mai mari câmpuri profesionale din întreaga lume.

Structura / proces de Programul de Master

Programul de master este modular și este format din faze nervi (cursuri bloc, etc.) și contribuția intern controlată (e-learning). Cursuri și seminarii sunt organizate în zilele de sâmbătă în parte. Astfel, gradul de master este, de asemenea part-time posibil.

Fiecare semestru de iarnă începe programul de studii un nou master. Cu toate acestea, cursul poate fi începută fie în semestrul de iarnă sau semestrul de vară. Studenții din semestrul de vară pot fi integrate fără pierdere de timp în modulul curent.

Perioada standard de studiu, inclusiv tezei de master 3 semestre și se termină cu gradul universitar de Master of Inginerie Civilă (M.Eng.).
Pentru elev de studii de masterat care primește 90 de credite ECTS.

Pre-rechizite

Ca o condiție prealabilă pentru gradul de Master in dovadă Construcții studii universitare declarațiile de licență, cu rezultate de mai sus examinare medii în studiul de inginerie civilă este de a oferi o universitate națională sau străină sau o diplomă echivalentă recunoscută decât la nivelul de cel puțin trei ani de studiu.
Informații detaliate pentru admiterea la programul de master pot fi găsite în actul constitutiv pentru procesul de selecție.

Aplicarea și Admitere

Poți începe gradul dvs. de Master în Inginerie Civilă în semestrul de iarnă sau semestrul de vară! Termen limită de aplicare pentru semestrul de iarnă este 15 iulie!
Termen limită de aplicare pentru semestrul de vară este 15 Ianuarie!

Vă rugăm să se aplice cât mai curând posibil, astfel încât orice discrepanțe pot fi rezolvate la timp, înainte de termenul limită de aplicare.
Pe pagina de profil candidat pentru mai multe informații, cererile de autorizare de introducere pe piață, link-uri, download-uri și persoana de contact corespunzătoare pentru a studia în Biberach, iar datele pentru următoarele zile de informare la universitate.

Opțiuni de carieră

Categorii pentru ingineri constructori cu o diplomă de master

 • contractori, construcții
 • Inginerie și de planificare birouri
 • Departamentele de planificare (serviciu senior)
 • Oficii și departamente de inginerie civilă (serviciu superior)
 • construcția de drumuri
 • hidraulic
 • Managementul apei
 • Unitățile care de aprovizionare și de eliminare
 • Transport rutier
 • Anlagenbau
 • Administrațiile de asigurări și imobiliare
 • Case software
 • Departamentele de construcții de unități industriale și de servicii mai mari
 • ...

Oportunități de carieră

Gradul de succes deschide diverse perspective de carieră, chiar și în zonele în care clădirile convenționale nu fac acest lucru în mod direct interes, cum ar fi inginerie auto, în industria aerospațială sau în biomecanică. Chiar și în timpul crizei de construcție în ultimii ani, inginerii de la Universitatea Biberach au avut succes pe piață. Un studiu a absolvenților din ultimul semestru a arătat că mai mult de 90% s-au găsit un loc de muncă într-un timp scurt.

O parte din absolvenții de masterat ar putea face o schimbare de cariera de la un restaurant de lux în serviciul public superior după absolvire.

Ultima actualizare Ian 2017

Despre facultate

Traditionell eine Hochschule für Bauwesen steht die Hochschule Biberach für die klassischen Disziplinen Architektur und Bauingenieurwesen. Spezialangebote differenzieren diese Studienangebote: Projekt ... Citeste mai mult

Traditionell eine Hochschule für Bauwesen steht die Hochschule Biberach für die klassischen Disziplinen Architektur und Bauingenieurwesen. Spezialangebote differenzieren diese Studienangebote: Projektmanagement (Bau) sowie Betriebswirtschaft (Bau & Immobilien). Citește mai puţin
Biberach , Ulm , Londra , Zurich + 3 Mai mult Mai Puțin