Ingineria sistemelor informatice MS

Generalități

Programul de descriere

Introducere

Programul de 36 de semestri de absolvire în Ingineria și Managementul Sistemelor Informaționale (ISEM) de la Harrisburg University este conceput pentru a educa liderii care pot planifica, inginer și reinginer și gestiona sistemele necesare pentru a sprijini întreprinderile digitale moderne. Studiile de absolvire HU în ISEM au împărțit următoarele trei domenii de activitate active:

 • Sisteme informatice - tehnologii și abordări de ultimă oră (de exemplu componente bazate pe web, computere mobile și comunicații fără fir, informații de afaceri și tehnologii emergente);
 • Ingineria sistemelor - gândirea sistemelor și accentul pe sisteme în loc de componente individuale; arhitecturi de întreprinderi constând din oameni, procese și tehnologii; și,
 • Management - strategii de afaceri, antreprenoriat, integrare în planificare, securitate, guvernare, întreprinderi globale și întreprinderi agile.

ISEM la HU este un program flexibil și interdisciplinar care pune accent pe problemele de arhitectură, planificare și gestionare a întreprinderilor la nivel global. Un student HU ISEM se poate specializa în următoarele domenii: guvernare digitală, sănătate digitală, antreprenoriat, securitatea informațiilor, inginerie software și dezvoltarea sistemelor și o concentrare individualizată.

Obiectivele programului

Absolvenții ISEM sunt capabili să:

 • Formulează și implementează strategii de afaceri;
 • Articulează cunoștințele despre diverse componente ale sistemului asociate cu întreprinderile digitale;
 • Recunoaște interrelația dintre diversele componente ale sistemului; și
 • Formulează procesele de proiectare și planificare care implică sisteme de informații, inginerie și management.
 • Conduce conducerea pentru funcțiile operaționale primare în cadrul întreprinderilor moderne.

122467_photo-1515524738708-327f6b0037a7.jpgMarkus Spiske / Unsplash

Cerințe de inginerie și management al sistemelor informaționale

Următoarele cursuri cuprind programul Master of Science in Engineering and Information Systems Management and 36 - semestru ore. Valoarea oră semestrială a fiecărui curs apare în paranteze ().

Completați următoarele cursuri de bază - 15 ore semestru:

 • ISEM 500 Planificare strategică a sistemelor informaționale, inginerie
 • ISEM 540 Arhitecturi și integrarea întreprinderilor moderne (3)
 • MGMT 510 Strategii de afaceri și principii de management (3)

Alege unul dintre următoarele cursuri - 3 ore semestru:

 • CISC 510 Software orientat pe obiecte
 • Design ISEM 502 centrat pe utilizator
 • ISEM 530 Analiza și proiectarea sistemelor informatice moderne (3)
 • Sisteme de informații de afaceri și suport de decizie ISEM 565
 • LTMS 531 Proiectarea jocurilor și simulărilor serioase

Alege unul dintre următoarele cursuri - 3 ore semestru:

 • NUMAI 500 Analytics I: Principii și aplicații
 • MGMT 511 Organizații digitale și globale (3)
 • PMGT 510 Principiile managementului de proiect

Completați următoarele cursuri experiențiale - 6 ore semestru:

 • GRAD 695 Metodologie și scriere de cercetare (3)

și

 • ISEM 699 Proiect aplicat în ISEM

sau

 • Teza de absolvire GRAD 699 (3)

Completați următoarea concentrare (15 ore semestru):

Concentrare individualizată:

Master of Science in Engineering Systems and Management Management student poate alege cursuri în valoare totală de 15 ore semestru de credit din oricare dintre programele de absolvire de la Harrisburg University . Această opțiune permite studentului ISEM să-și construiască propriile specializări și concentrări personalizate. Deși studentul ISEM poate lua orice curs de la orice program de absolvire, ei sunt încurajați să aleagă elective care se concentrează pe domeniile lor de interes profesional. În plus, elevul ISEM trebuie să folosească conceptele învățate în aceste elective pentru a-și consolida cursurile cu piatră. Cursurile elective sugerate care se concentrează pe domenii precum Analytics, Business Intelligence, Întreprinderi digitale, tehnologii digitale, Securitatea informațiilor și multe altele sunt enumerate în „Ghidul ISEM Student disponibil pe www.ngecenter.org (ISEM Corner) și sau contactând ISEM. consilier sau conducătorul programului.

Procesul de admitere

Trimiteți un e-mail la HMS@harrisburgu.edu pentru a solicita detalii despre program și instrucțiuni de aplicare.

Procesul de admitere la HU este conceput pentru a vă ajuta să luați decizii bune cu privire la alegerile dvs. educaționale și pentru a vă asigura că explorați toate opțiunile de înscriere la Universitate, astfel încât să găsiți planul care funcționează cel mai bine pentru dumneavoastră. Procesul este menit să fie informativ și încurajator - să nu prezinți o barieră de intimidare pentru planurile tale educaționale. La fel cum fiecare elev primește atenție personală în clasă, fiecare solicitant primește atenție și îndrumare în timpul procesului de înscriere.

Universitatea caută studenți dintr-o varietate de medii care pot contribui la o comunitate universitară vibrantă și diversă. Studenții își pot demonstra potențialul academic printr-o varietate de mijloace. Niciun factor anume nu poate măsura potențialul unui student, de aceea Universitatea ia în considerare toate aspectele cererii de admitere.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

There’s so much that’s great about Harrisburg University. It’s hard to choose the best reason to attend HU.

There’s so much that’s great about Harrisburg University. It’s hard to choose the best reason to attend HU. Citește mai puţin