Studiază Masterate în Indonezia

Programe de Masterat în Indonezia 2018

Studiu în Indonezia

Învățământul Superior în Indonezia

Indoneziană învățământ superior utilizează sistemul tradițional pe trei niveluri de grade - diplomă de licență, masterat și doctorat. Grade asociat sunt acordate, de asemenea.Ministerul Educației și Culturii supraveghează toate instituțiile de învățământ superior, cu toate acestea, ambele școli publice și private au latitudine largă pentru stabilirea politicilor și curriculum academic. Indonezia este în prezent revizuirea sistemului de învățământ, cu scopul de a oferi educație de clasă mondială și facilități de cercetare.

 

De ce să studieze în Indonezia?

Indonezia oferă un mediu vibrant, multi-cultural pentru studenții internaționali. Despre 6.000 de studenți internaționali a studia în prezent în Indonezia, cu cele mai multe dintre ele provenind din Malaezia. Programe de masterat Mulți, în special cele de la instituții private, sunt predate în limba engleză sau alte limbi de studenți nu competenți în limba indoneziană. Programe de MBA predate în limba engleză sunt deosebit de populare.

 

Universitățile

Deși aproape 3.000 de instituții publice și private de învățământ superior există în Indonezia, toate, dar aproximativ 3 la suta sunt private. Există patru tipuri de instituții de învățământ superior, inclusiv universități, institute, academii și institute politehnice.

Școlarizare și Programul Durata

Taxele de studiu la cele mai multe universități din Indonezia este plătit în avans pentru întregul program de studii. Deși de școlarizare la universități publice este foarte scăzută, chiar taxele de școlarizare la instituții private este foarte accesibil. De școlarizare variază în funcție de tipul de program de master și de școală, dar, în general, costă în jur de 4.000 €. Durata programului variază, de asemenea, dar este de obicei de 1-2 ani, cu programe de MBA tind să fie pe partea mai scurtă.

 

Anul universitar

Anul universitar de la majoritatea universităților are două semestre, chiar și ciudat, fiecare durează 16 săptămâni, urmat de examene.Anul universitar începe la începutul lunii septembrie și se termină în iunie.

 

Oportunități post-universitare

Rata șomajului în Indonezia este relativ scăzută și există multe oportunități pentru ambele indoneziene și lucrătorii străini, după ce au obținut diploma de master lor. Industria multi-naționale majore includ petrol și gaze, îmbrăcăminte și încălțăminte, minerit, îngrășăminte și turism. Aproape jumătate din forța de muncă indonezian este în prezent în sectorul serviciilor. Majoritatea lucrătorilor străini din Indonezia sunt angajați de către țări străine sau în sectorul de export, muncitorii străini competenți în limba engleză, de asemenea, pot găsi locuri de muncă în predarea limbii engleze. Elevii de planificare pentru a lucra în Indonezia nevoie pentru a găsi locuri de muncă înainte de absolvire, astfel încât potențialul angajator poate ajuta pentru a obține o viză de muncă.

 

De Asigurari de Sanatate

Indonezia are un plan de sanatate guvern-a alerga, dar studenții internaționali nu sunt, în general eligibili pentru înscriere, ca doar oamenii care lucrează sau îndeplinesc alte condiții specifice sunt eligibile. Studenții internaționali ar trebui să cumpere de asigurari private de sanatate sau de a se asigura că țara de origine planul lor de asigurări de sănătate le va acoperi în timpul șederii lor în Indonezia.

 

Sfaturi

Limba oficială în Indonezia este indoneziană Java și este de asemenea vorbită, împreună cu sute de limbi și dialecte locale. Engleză nu este vorbită în afara orașelor mari.

Vize de studii nu permit multiple intrări și ieșiri, astfel încât elevii care au nevoie să plece și reintre în țară înainte de terminarea studiilor lor, trebuie să facă aranjamente speciale. 

Despre Indonezia

Indonezia este o țară din Asia de Sud-Est constând dintr-un arhipelag, cu mai mult de 17.000 de insule. Această țară se află între Indian și Oceanul Pacific și aproximativ 6.000 de insule sunt locuite. Terenul variaza foarte mult in intreaga tara, cu zonele joase de coastă și munții stâncoși până la aproape 5.000 de metri de mare. Țara este bogată în resurse naturale, inclusiv petrol, gaze naturale, lemn, bauxita, staniu și alte metale. Indonezia este renumit pentru vulcani sale, care sunt printre cele mai active din lume și atrage volcanologists internaționale pentru studiu. Această țară este, de asemenea, situat strategic de-a lungul rutelor maritime importante din India în Oceanul Pacific, ceea ce face o răscruce în ocean. Cu aproape 250 de milioane de oameni, Indonezia este a patra cea mai populată țară din lume și este acasa, la cea mai mare populatie din lume musulmană între țările majoritar musulmane.

 

Climă

Indonezia are un climat tropical și temperatura rămâne relativ constantă pe tot parcursul anului. Climatul este în general cald și foarte umed. Regiunile de coastă, de obicei, in medie, 28 de grade C, regiunile muntoase joase medie de aproximativ 26 de grade C, iar regiunile montane mai mari medii de aproximativ 23 de grade C. Datorită apropierii țării de ecuator, există foarte puține variație este de lungime de zile, de asemenea. Cel mai uscat timp este din iunie până în octombrie, iar sezonul musonic are loc în lunile ianuarie și februarie.

 

Cultură

Arta și cultura indoneziană sunt puternic influențate atât de religie și tradiții de origine atât de Est și de Vest. Există sute de grupuri etnice din Indonezia, și cultura siguranțe aspecte din Orientul Mijlociu, Asia și Europa. Religiile cu influență semnificativă includ islam, hinduism, budism și confucianism.Muzică și dans în Indonezia au stiluri foarte distincte și mai multe spectacole de teatru se bazează pe cultura tradițională sau evenimente mitologice. Bucătăria indoneziană este, în general, picant și reflectă cultura multi-etnic al țării. Ingrediente comune în multe feluri de mâncare sunt orez, pește, soia și fructe. Sporturi populare includ badminton, fotbal și arte marțiale.

 

Costul de trai

Costul de trai în Indonezia este foarte scăzut. Un apartament cu un dormitor costa doar aproximativ US $ 150 la US $ 350 pe lună, în funcție de locație. Utilități și Internet adăuga despre un alt US $ 100 pe luna.

 

Obligativitatea vizelor

Studenții străini sunt obligați să aibă o viză de student (KITAS), în timp ce studia în Indonezia. Studentul trebuie să se aplice în primul rând pentru o viză de vizită de curtoazie la ambasada indoneziene sau consulat în țara lor de origine.Documentele necesare pentru obținerea vizei include o copie a pașaportului studentului, o copie a celui mai recent transcriere și diplome, fotografii color, o scrisoare care conține o declarație de solvabilitate financiară, un certificat de sănătate, și de acceptare și sponsor scrisori de la instituția în cazul în care studentul va fi studiat. Studentul ar trebui să intre Indonezia pe viza vizita socială și apoi aplica pentru viza de student dupa ce sosesc. Viză / permis de ședere studenților este valabil pentru un an și poate fi reînnoită la intervale de un an până la patru ori.

Date despre Indonezia

Indonezia este un arhipelag în Asia de Sud-Est format din 17.000 de insule și călare pe Ecuator. Cele mai mari insule sunt Sumatra, Java, Bali, Kalimantan, Sulawesi, Nusa Tenggara insule, Insulele Insulele Moluce, și Irian Jaya, partea de vest a Noua Guinee. Indonezia are o economie mixtă în care atât în ​​sectorul privat și de guvern joacă un rol semnificativ. Țară este cea mai mare economie din Asia de Sud-Est și membru al G-20 economii majore.

 

Capital: Jakarta
Limbi oficiale: indoneziană
Guvernul: republică constituțională unitară prezidențiale
Populație: 237424363
Produsul Intern Brut: 1 $.208 trilioane
Moneda: Ruipah (RP) (IDR)
Zona de timp: (UTC 7 până la 9)