Grenoble Master în Afaceri Internaționale (MIB)

GISMA Business School

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Grenoble Master în Afaceri Internaționale (MIB)

GISMA Business School

Grenoble Master în Afaceri Internaționale (MIB)

Programul Master în Afaceri Internaționale utilizează o perspectivă internațională pentru a aborda conceptele-cheie și abilitățile de management de succes. Programul examinează cele mai fundamentale concepte din mediul internațional, inclusiv marketing, contabilitate, drept comercial și management strategic. Veți dezvolta atât excelența academică, cât și abilitățile practice practice de care aveți nevoie pentru a reuși. Primul an va acoperi subiectele esențiale ale afacerilor internaționale, în timp ce cel de-al doilea an este dedicat proiectului dumneavoastră de management final (FMP). Clasele germane gratuite ale începătorilor pentru toți elevii. Planuri de plată flexibile disponibile!

Master în Afaceri Internaționale este oferit la GISMA Business School din Berlin. Programul este livrat și acordat de Grenoble Ecole de Management, triple acreditate, o onoare împărtășită de mai puțin de 1% din școlile de afaceri de elită din lume.

Master în Afaceri Internaționale a fost clasat pe locul 33 în Global Masters de Financial Times în 2017. De asemenea, acest program a fost clasat pe locul 20 la nivel mondial de către Economist Care MBA 2017 de masterat în Management rang.

Ce vei învăța?

Master în Afaceri Internaționale este un program cu normă întreagă, cu o programă care acoperă toate aspectele de bază ale managementului, predate cu o perspectivă internațională. Anul 1 va oferi o perspectivă asupra tuturor domeniilor esențiale ale afacerilor internaționale, în timp ce al doilea an va consta exclusiv în Proiectul de Management Internațional.

Pe parcursul cursului, elevii vor dobândi cunoștințele și abilitățile necesare pentru a asigura ocuparea forței de muncă în sectorul ales, lărgind șansele de succes într-o companie internațională.

Direcția carierei

Programul de Master în Afaceri Internaționale oferă o oportunitate valoroasă de a se conecta cu potențialii angajatori, iar sprijinul carierei este oferit atât de GISMA, cât și de Grenoble Ecole de Management. Elevii pot beneficia de notificări regulate privind locurile de muncă vacante, oportunități de stagiu și sesiuni de pregătire a interviurilor.

Câteva exemple de organizații care activează în prezent absolvenți de masterat în afaceri internaționale includ: Accenture, Lucent, HSBC, Procter

Locul tău de studiu

Germania este cea mai populară opțiune pentru studenții internaționali care doresc să studieze în Europa. Este recunoscut pentru educația de înaltă calitate și puteți experimenta acest lucru cu GISMA. Potrivit statisticilor și datelor de la monitorul ICEF.

Berlinul este al doilea oraș ca mărime din UE și are o afacere înfloritoare, oferind o gamă de oportunități de angajare tinerilor profesioniști și absolvenți. În plus față de istoria culturală și politică bogată, ea devine din ce în ce mai cunoscută pentru bogăția de companii de tehnologie înfloritoare și pentru un număr tot mai mare de antreprenori de succes. Germania este cea mai populară opțiune pentru studenții internaționali care doresc să studieze în Europa. Este recunoscut pentru educația de înaltă calitate și puteți experimenta acest lucru cu GISMA.

Cerințe de curs

 • 2: 1 diplomă de licență de la o universitate recunoscută
 • Experiența profesională nu este o cerință
 • GMAT nu este necesară pentru acest program
 • Opțiunile de competență engleză
  • TOEFL 94 (minimum 22 în fiecare componentă)
  • IELTS 6.5 (6.0 minimum în fiecare componentă)
  • PTE 63 (minimum în fiecare componentă)
  • Examenul de proficiență Cambridge: A, B, C

Durată

24 luni (campus de 12 luni) - 1 an universitar (9 luni cu normă întreagă) Proiectul final de management (FMP)

FMP poate fi completat de la distanță, de oriunde din lume.

Organism de atribuire / Certificat de

Grenoble Ecole de Management (GEM)

Această școală oferă programe în:
 • Engleză


Ultima actualizare December 7, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
24 luni
Cu normă întreagă
Price
Preţ
22,000 EUR
Locations
Germania - Berlin, Berlin
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Germania - Berlin, Berlin
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala