Gradul de studii (MPhil / PhD) în studiile de gen

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Mod de participare: Full-time sau Part-time


MPhil / PhD în Studii de Gen este un program unic care combină teorizarea de ultimă oră în Studii de Gen cu expertiza în domenii speciale legate de Africa, Asia și Orientul Mijlociu, care a fost o marcă comercială a SOAS . Centrul pentru Studii de Gen salută aplicațiile studenților de cercetare pentru programul nostru de doctorat / doctorat în toate domeniile Studiilor de Gen. Centrul pune accentul pe dobândirea de abilități teoretice critice și cunoștințe regionale aprofundate între discipline, cu referire specifică la Asia, Africa și Orientul Mijlociu. Membrii Centrului și studenții actuali de cercetare lucrează la o gamă excepțional de largă de subiecte, atât teoretice, cât și empirice. Supravegherea studenților de cercetare poate fi oferită pe această gamă largă. Centrul găzduiește un program de instruire în Studii de Gen pentru studenții cercetători, a căror activitate este susținută de organizarea de seminarii obișnuite ale Centrului.

CGS invită în special studenții să aplice cu interes în cercetarea sexului sau a genului și a sexualității, inclusiv sub-specialismul în materie de securitate; lege; migrație și diaspora; mișcări politice și construirea coalițiilor; teoria queer; studii transgenre; teoria raselor critice; feminism transnațional; queer / trans de critica culorilor; epistemologii decoloniale. Sunt binevenite proiectele privind orice domeniu de gen și sexualitate și studiul Asiei, Africii și / sau Orientului Mijlociu și / sau al diasporelor acestora.

Structura

Cercetarea va fi ghidată de un comitet de cercetare format din trei membri ai personalului, format dintr-un supraveghetor primar și doi supraveghetori de sprijin în calitate de consultanță. În funcție de natura cercetării, uneori se recomandă supravegherea comună, sub conducerea a doi supraveghetori.

În primul an, candidații la doctorat se pregătesc pentru cercetare urmând un program de formare MPhil convocat de catedra Centrului de Studii de Gen. Există anumite cursuri necesare, celelalte elemente fiind stabilite de comun acord între candidat, tutorul de cercetare și admitere și supraveghetor (i).

Doctorii de doctorat MPhil pot participa, de asemenea, la cursuri specifice de cercetare oferite în cadrul Facultății de Limbi

Metodologiile

În plus față de formarea metodelor generice, studenții MPhil / doctoranzi în Studii de Gen trebuie să participe la un seminar de formare în metodologii

 1. Epistemologii de predominare în studiile de gen
 2. Abordări feministe asupra metodelor de cercetare
 3. Analiza textelor - Analiza conținutului
 4. Analiza discursului
 5. Metode cantitative (anchete, chestionare etc.)
 6. Istorii orale
 7. ethnographies
 8. Interdisciplinaritatea în studiile de gen
 9. Activism

Studenții MPhil / doctorand sunt de asemenea așteptați să participe în mod regulat la seminarul Centrului, detalii despre acestea fiind disponibile pe site-ul SOAS și pe tabloul de studii „Gen” de la etajul 3 al clădirii principale de lângă camera 399. Studenții MPhil sunt, de asemenea, încurajați să urmează cursul de bază al studiilor de gen în MA în Teoria de Gen și Studiul din Asia, Africa și Orientul Mijlociu, convocat și predat de Dr. Alyosxa Tudor și Dr. Awino Okech.

Elementele opționale pot consta din cursuri de specialitate disciplinare, de limbă sau de cultură regională, la care participarea poate fi convenită între student și comitetul de supraveghere.

Procedura de upgrade

În prima săptămână a anului 3, anul 1, doctoranzii prezintă o propunere extensivă de cercetare (de aproximativ 10.000 de cuvinte), care include următoarele elemente:

 1. Motivul cercetării și contextul cercetării propuse.
 2. Principalele întrebări de cercetare.
 3. Revizuire de literatura.
 4. Cadrul teoretic și metodologic
 5. Metode de cercetare propuse.
 6. Probleme etice (dacă este cazul).
 7. Schițând structura disertației de doctorat.
 8. Program de cercetare și scriere.
 9. Bibliografie.

Această propunere de îmbunătățire este evaluată de comisia de cercetare a candidatului, pe baza unei prezentări orale de 20-30 de minute, urmată de o discuție deschisă și altor membri ai personalului și studenților Centrului pentru Studii de Gen. La finalizarea cu succes a propunerii prelungite, cercetătorii doctoranzi sunt actualizați în mod oficial la doctorat și continuă la faza de teren, care durează în mod convențional până la un an. (Dacă evaluatorii consideră că există deficiențe în propunerea de upgrade, cercetătorilor li se va solicita să o revizuiască pentru a fi satisfăcuți înainte de a putea fi confirmată actualizarea statutului de doctor). În mod normal, candidaților nu li se permite să efectueze lucrări pe teren până la finalizarea procesului de actualizare .

Cel de-al doilea an este în mod obișnuit cheltuit în cercetare. Acest lucru se poate întâmpla prin orice combinație de activități pe teren și de cercetare în biblioteci și arhive, după cum sa convenit între cercetătorul doctorat și supraveghetor (i).

Al treilea an este dedicat redactării cercetării pentru teza de doctorat. În acest timp, candidatul la doctorat va susține, în mod normal, o prezentare la Seminarul de cercetare postuniversitar, cuprinzând un număr mic de membri ai personalului cu expertiză specială în temă și alți studenți de cercetare. În acest timp, candidații vor prezenta supraveghetorilor capitolelor pentru comentarii, înainte de a scrie proiectul final pentru examinare. Teza - în mod normal, 80.000 de cuvinte în lungime - va fi examinată de două autorități de vârf cu privire la Studiile de Gen sau la disciplinele / studiile relevante. Examinatorul extern este întotdeauna un savant din afara Universității din Londra.

Candidații doctoranzi care studiază cu jumătate de normă primesc seminarul de formare MPhil în primul an și scriu capitolul Core

Gradele sunt acordate de Universitatea din Londra.

Notă importantă

Informațiile de pe pagina programului reflectă structura programului dorită în raport cu sesiunea academică dată.

Admisiuni de cercetare și aplicații

Salutăm aplicațiile de la studenți calificați care dețin un bun nivel de master (sau echivalent de peste mări) într-un subiect relevant pentru diplomele de cercetare la SOAS . Cererile trebuie depuse online.

Este important să depuneți o cerere înainte de începerea anului universitar în care doriți să vă înscrieți pentru a ne permite timpul pentru procesarea cererii dvs. Dacă solicitați burse, se pot aplica termene anterioare.

Programul de doctorat SOAS este competitiv, iar solicitanții ar trebui să aibă un bilanț al realizărilor academice ridicate și o propunere viabilă care să contribuie la interesele de cercetare ale departamentului. Vă rugăm să rețineți: descurajăm aplicațiile pur speculative. Cererile de cercetare interdisciplinară sunt binevenite, dar poate fi depusă o singură cerere la un departament.

Cerințe de intrare în limba engleză necondiționate

Solicitanții care necesită o viză de nivel 4 pentru a studia în Marea Britanie trebuie să furnizeze un certificat academic UKVI IELTS de la un centru de testare aprobat UKVI.

Solicitanții internaționali care necesită o viză de nivel 4 pentru a studia în Marea Britanie

Test Intrare necondiționată Intrare necondiționată cu suport în sesiune
IELTS (Academic) 7,0 în general sau mai mare, cu 7,0 în sub-scoruri. 7.0 în general sau mai mare, cu cel puțin 6,5 în sub-scoruri

Solicitanții SEE și UE

Test Intrare necondiționată Intrare necondiționată cu suport în sesiune
IELTS (Academic) 7,0 total sau mai mare, cu 7,0 în fiecare sub-punctaj. 7.0 în general sau mai mare, cu cel puțin 6,5 în sub-scoruri.
TOEFL IBT 105 total sau mai mare, cu minimum 25 în sub-scoruri. 105 în general cu minim 22 în sub-scoruri.
SAU
100 în general cu minimum 25 în scris și 22 în alte sub-scoruri.
Test Pearson de engleză (academic) 75 total sau mai mare, cu minimum 70 în sub-scoruri. 70 total sau mai mare, cu un minim de 65 în sub-scoruri.
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

SOAS University of London welcomes the brightest minds to study on its central London campus with like-minded individuals who feel passionately about contemporary world issues.

SOAS University of London welcomes the brightest minds to study on its central London campus with like-minded individuals who feel passionately about contemporary world issues. Citește mai puţin
Londra , Singapur + 1 Mai mult Mai Puțin