Gradul de master în condiții de siguranță și de calitate alimentară

Generalități

Programul de descriere

O Master în siguranță și calitate alimentară are ca obiective pentru a instrui absolvenți în domeniul științelor de sănătate și știință, controlul și certificarea calității și siguranței alimentare, în conformitate cu legislația națională și supranaționale, care să le permită să proiecteze, să dezvolte, să implementeze și să certifice tehnici și proceduri pentru bromatológico, nutriționale, toxicologice și biologică a alimentelor, ca produs final și asigurarea controlului calității și igienei.

Acest grad integrează facultate a căror predare și cercetare activitate este legată de diferite domenii de siguranța și calitatea produselor alimentare. Ea are, de asemenea, colaborarea profesioniștilor din administrația de sănătate a Insulelor Canare, precum și reprezentanți ai sectorului de afaceri cu responsabilități de inspecție și control al calității produselor alimentare. Acorduri de cooperare cu diverse instituții publice și întreprinderile din sectorul alimentar permit studenților să învețe prima mana procedurile, regulile și tehnicile discutate în cadrul programului de formare și să completeze formarea lor.

Profilul de venit.

Se va acorda absolvenților studenților din venituri Știință și Sănătate Științe.

Absolvenți în științe ale sănătății și științelor, cum ar fi farmaciști, medici veterinari, absolvenți în știință și tehnologie alimentară (CTA), medici, chimiști, biologi, etc.

Profilul absolvent.

expert in securitate si calitatea produselor alimentare.

Scopuri

  • Cunoaștere și înțelegere care să ofere o bază sau o oportunitate pentru originalitate în dezvoltarea și / sau aplicarea ideilor, de multe ori într-un context de cercetare.
  • Că elevii se pot aplica cunoștințele și capacitatea lor de a rezolva problemele în medii noi sau necunoscute în cadrul mai larg (sau multidisciplinare), contexte ce țin de domeniul lor de studiu.
  • Că elevii sunt capabili să integreze cunoștințele și să gestioneze complexitatea și să formuleze judecăți pe baza unor informații care au fost incomplete sau limitate, include reflecții privind responsabilitățile sociale și etice legate de aplicarea cunoștințelor și a hotărârilor acestora.
  • Studenții își pot comunica concluziile lor ce cunoștințele și rațiunea care stau la baza specialiștilor și non-specialiști într-un mod clar și lipsit de ambiguitate.
  • Studenții trebuie să posede abilitățile de învățare care să le permită să continue să analizeze într-un mod care va fi în mare parte auto-direcționată sau autonome.

Competențe

  • Cunoașterea sistemelor de management al calității și a protocoalelor de securitate alimentară.
  • Tehnici de analiză a alerga în alimente și mediul în care acestea sunt pregătite pentru a asigura calitatea și siguranța.
  • Să înțeleagă conceptele de infecție și otrăvire toxiinfecție alimentară și a sănătății sale și importanța economică.
  • Utilizeze cunoștințele de bază ale metodei epidemiologice și aplicarea metodei științifice în problemele de sănătate legate de produsele alimentare și să ia măsuri împotriva focarelor de toxiinfecție alimentară.
  • Cunoașterea principalelor alimente implicate în infecții toxice și intoxicații alimentare.
  • Știu sisteme de avertizare și monitorizare, regionale, naționale și transnaționale principale.
  • Se efectuează evaluarea riscului toxicologic de expunere dietetice.
  • Știind procedurile de aprobare, actualizarea, aplicarea și abrogarea diferitelor standarde.
  • Fiind capabil de a utiliza în mod corespunzător sursele de documentare referitoare la standardele alimentare.
  • Să cunoască aspectele fundamentale ale răspunderii legislației în domeniul alimentar.
  • Cunoscând structura și managementul unui laborator de analiza alimentelor.
  • Face rapoarte de siguranță și calitatea produselor alimentare.
  • Domina sisteme de evaluare și de gestionare a accidentelor ecologice toxice.
  • Știind alimentele funcționale și ingrediente potențial funcționale, si Nutraceuticals.
  • Verificați dacă înregistrările conformitate cu HACCP sistem de auto-monitorizare.
  • Cunosc metodele de monitorizare a trasabilității diferitelor produse alimentare.
  • Monitorizarea knowhow și controlul calității în zonele de producție.
  • Să evalueze diferite cele mai relevante pentru a lua în considerare în aspectele de proiectare și dezvoltare de diete și meniuri.
  • Evalua modul în care acestea afectează procesele de conservare a calității produselor alimentare.
  • Escandallos dezvolta si evaluari nutritionale.
  • Proiectarea si dezvoltarea de planuri de prelevare de probe pentru analize de laborator.
  • Pentru a participa la dezvoltarea Sistemului Calității (ISO 9001 si ISO 14001).
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

La Universidad de La Laguna ha ejercido una importante función de liderazgo educativo, científico y cultural en Canarias durante sus dos siglos de historia, impulsando el progreso de nuestra comunidad ... Citeste mai mult

La Universidad de La Laguna ha ejercido una importante función de liderazgo educativo, científico y cultural en Canarias durante sus dos siglos de historia, impulsando el progreso de nuestra comunidad y contribuyendo decisivamente a su modernización. Citește mai puţin
Santa Cruz de Tenerife