Gradul în biologie

Generalități

30 locații disponibile

Programul de descriere

biologie este studiul tuturor lucrurilor vii, de la mici microorganisme la plante și animale. Cursul se concentrează în mare măsură evoluția și ecologia și discută despre modul în care speciile sunt construite și modul în care trăiesc și să interacționeze unii cu alții. Programul de Biologie este disponibil atât la nivel de licență și de master.

Prin studierea biologie veți obține o înțelegere de bază a proceselor biologice, dar, de asemenea, posibilitatea de a se specializa într-o zonă spre sfârșitul studiului. Biologie este un subiect vast, și este, prin urmare, normal ca studiul are un număr de electives pentru a personaliza programul pentru ceea ce s-ar dori să afle mai multe despre.

Programul de Biologie este pentru cei care doresc să învețe despre toate organismele naturii. Subiectul se ocupă cu studiul vieții la nivel molecular, celulelor, țesuturilor și organismelor pentru populațiile și ecosisteme. Spectrul larg de discipline face specializare pentru o parte importantă a activității viitoare. Evoluția speciilor, fiziologie și ecologie, precum și zonele afectate climatice, cum ar fi deșert, pădurile tropicale, Arctic, solul uscat și de apă sunt, de asemenea, subiecte importante ce se poate explora în profunzime.

Doctrina problemelor legate de viața de zi cu zi ale oamenilor este o altă direcție interesant. Acest lucru poate implica gasirea de noi tratamente medicale, creșterea producției agricole, a proteja speciile pe cale de dispariție și de a dezvolta noi alimente. Inovatiile în acest tip de probleme a îmbunătățit calitatea vieții pentru milioane de oameni în ultimele decenii, și a condus la o mai bună înțelegere a impactului nostru asupra mediului și necesitatea unei mai bune gestionări a resurselor și protecția mediului.

Mai multe dintre partenerii noștri care oferă studii de biologie oferă, de asemenea, capacitatea de a fi desfășurate în cadrul unei companii de a dobândi experiență relevantă de muncă în conformitate cu cursul de studiu, care se poate face după finalizarea joi 1st ani de studiu la universitate. După un an, în practică, revine la universitate pentru a finaliza studiile.

Vă rugăm să ne contactați pentru a afla mai multe despre astfel de implementări și cerințe de intrare.

Ultima actualizare Iun 2017

Despre facultate

Since 2004, Across The Pond has been providing student advice and guidance to US students looking to study at some of the top UK universities. Our focus on individual attention and our unique approach ... Citeste mai mult

Since 2004, Across The Pond has been providing student advice and guidance to US students looking to study at some of the top UK universities. Our focus on individual attention and our unique approach to student recruitment is inspired by the first-hand experiences of international study, educational research and career mentoring that the Across The Pond founders and wider team have had. Citește mai puţin
Aberdeen , Belfast , Brighton , Canterbury , Cardiff , Chester , Cirencester , Colchester , Edinburgh , Epsom , Exeter , Falmouth , Farnham , Glasgow , Guildford , Huddersfield , Leeds , Leicester , Lincoln , Liverpool , Londra , Loughborough , Manchester , Newcastle-upon-Tyne , Norwich , Nottingham , Oxford , Citind , Rochester , Sheffield + 29 Mai mult Mai Puțin