General Management (Administrarea Afacerilor) Master of Science (Master)

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Campus

General Management (Administrarea Afacerilor)

Master of Science (Master)

Cursul de management general, cu Master of Science se adresează absolvenților de un program de studii de economie de licență sau absolvent. El a calificat pentru sarcini cu responsabilitate de conducere în companii și organizații, precum și pentru o carieră academică. De asemenea, vă permite să studii de doctorat.

Odată cu finalizarea PFH, de asemenea, vă oferă o garanție de locuri de muncă: Vom plăti o parte din școlarizare înapoi dacă ați finalizat în perioada standard de studiu, dar au în termen de nouă luni a găsit nici un loc de muncă adecvat.

beneficiile tale

 • Studiile efectuate cu garanție de locuri de muncă
 • Master în doar trei semestre
 • Opțiunile pentru planul de studiu individual
 • La cerere până la zece luni în cadrul companiei de proiect
 • atenție individuală în grupuri mici
 • grad dublu International posibil

Business Administration Programul de master în trei semestre la Berlin și Göttingen

PFH oferă o diplomă de master de trei semestru, la General Management la campusul din Goettingen și la Campus Berlin. El este certificat de către agenția de acreditare ZEvA și recunoscute de către stat.

conţinutul cursului

În programul de masterat, puteți aprofunda punctele focale tehnice din punct de vedere științific studii universitare sau completează alte priorități. În plus, subiectele muta guvernanța corporativă și de contabilitate în centrul. Cu coaching individual, formarea abilităților soft și cursuri de limba engleza de afaceri, de asemenea, studiul ajută la consolidarea personalitatea și abilitățile personale. În plus, vă însoțească îndrumarea profesorilor noștri și Serviciul de carieră al universității la începutul carierei. Cu numeroasele sale opțiuni în curriculum-ul programului de master oferă libertate maximă pentru specializare individuală în conformitate cu obiectivele de carieră. Pentru a selecta primul semestru doi din șase specializări.

În centrul atenției: managementul Tema

De asemenea, tema generală a guvernanței corporative pot fi situate în diferite variante, în funcție de obiectivele de carieră. Aceasta a pus accentul fie pe teme cum ar fi contabilitatea internațională / contabilitate, evaluare de afaceri, audit și finanțare sau subiecte orientate spre IMM-uri, cum ar fi antreprenoriatul, managementul inovației, organizare și resurse umane.

Proiecte practice și de cercetare

In cadrul studiului, peste trei faze ale proiectului sunt furnizate în care vă puteți dedica fie sarcini științifice (proiecte de cercetare) sau proiecte practice în companii. Pe parcursul proiectelor care pot fi finalizate ca proiecte individuale sau de grup, rămâne în contact permanent cu supravegherea profesor si profesor de supraveghere. Studenții care optează pentru munca de proiect în cadrul companiei pot aduna în acest mod în timp ce studia până la șapte luni de experiență practică și conectarea la cerere, teza de trei luni Master direct în companie.

grad dublu International

În colaborare cu Business School Kedge (Bordeaux și Marsilia, Franța), Universitatea Bond (Gold Coast, Australia), Regent University (Londra, Marea Britanie) și Colegiul Iona (New York) De asemenea, aveți opțiunea unui stoca dublu grad internațional. Iti petreci o parte a studiilor în străinătate și la sfârșitul a două diplome de master în buzunar. Cooperarea în continuare pentru grade duble internaționale pregătește PFH to Watch. Desigur, puteți participa, de asemenea, un semestru în străinătate, fără a dublu grad de la una din universitățile partenere PFH sau ca parte a programului Erasmus.

perspectivele de carieră

„Master of Science“ în Management general se califică pentru locuri de muncă solicitante în industrie și știință. El a făcut upgrade de la mai ales pentru roluri de conducere în companii și organizații. În plus, sunt deschise comandantului și cariera științifică și de promovare. absolvenți de management PFH sunt acum peste tot în lume și în diferite ramuri industriale funcționează: ca un manager de marketing în Asia, ca un controler într-o companie DAX-listată, în calitate de consultant pentru o firmă de contabilitate, în calitate de manager de pe piețele internaționale, la un grup de automobile în calitate de specialist mărci înregistrate în industria alimentară în calitate de director general al propriilor sale start-up sau ca profesor de administrarea afacerilor la o universitate.

Gradul cu garanție de locuri de muncă

Absolvenții de Management General (M.Sc.), noi oferim o garanție de locuri de muncă. În ea, PFH obligat să restituie 20 de procente din școlarizare, dacă ați finalizat programul dvs. de Master în studii generale și a constatat, în ciuda proprie inițiativă, Serviciul de carieră al universității după 9 luni de nici un loc de muncă adecvat. Dacă ați achiziționat înainte de programul de master și o diplomă de licență în Management General sau Business Administration la PFH, te întorci chiar 20 la suta din studiu Dă Bühren, ați făcut în programul de licență și masterat. Aceasta promisiunea PFH a trebuit să valorificați în povestea ta doar 1% din absolvenții noștri. Pentru că absolvenții noștri sunt în cerere mare în economie și au, de obicei înainte de absolvire un angajament contract ferm.

Cerințe și proceduri de aplicare

Condiția de bază pentru admitere este o diplomă de licență sau de diplomă în economie. Dacă ați achiziționat mai puțin de 210 de puncte de credit în primul grad (de exemplu, în programele universitare de licență cu 180 ECTS), puteți compensa acest lucru cu legate de curs cursuri de corelare într-un timp scurt. O scurtare a comandantului de intrări profesionale este posibilă. Admiterea este în sfârșit un proces de aplicare individuală.

studii compacte

completare

 • Master of Science

Puncte de credit

 • 90 ECTS

acreditare

 • Centrală de Evaluare și
 • Acreditare (ZEvA)

perioada de studiu

 • 3 semestre

datele de lansare

 • 1 aprilie

locuri de studiu

 • Göttingen, Berlin

Cerințe de acces

 • Diploma sau diplomă de licență sau un grad echivalent cu un accent economic

procesul de aplicare

 • cerere scrisă sau o aplicație on-line
 • Examen scris, interviu personal

termenul limită de aplicare

 • Aplicarea în orice moment

documente de aplicare

 • Scrisoare de intenție, formularul de cerere, CV-ul, de admitere colegiu, dacă este necesar, certificate suplimentare

taxele de școlarizare

 • 700, - Euro pe lună. pentru studenții care au trecut diplomă de licență dumneavoastră la PFH
 • 800, - Euro pe lună. masteranzii care au obținut prima diplomă la o altă universitate
 • 420, - Euro taxa de înscriere (o dată)
 • 1.000, - EUR taxa de examen (o dată pe ciclu)
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

PFH Private University of Applied Sciences, established in 1995, is a state-recognized university that focuses on training and educating future managers and specialists in key technologies. Employabil ... Citeste mai mult

PFH Private University of Applied Sciences, established in 1995, is a state-recognized university that focuses on training and educating future managers and specialists in key technologies. Employability is at the center of all its endeavors. The university’s philosophy is that personal mastery, academic excellence, and practical knowledge and experience are essential to becoming a responsibly-acting professional. This may only be achieved through individual attention combined with theoretically founded and practice-oriented teaching. With career and coaching services as well as individual mentoring embedded into the university’s structure, all study programs are characterized by their practical and economic relevance, their internationality and a pronounced orientation towards careers. Citește mai puţin
Berlin , Stade , Göttingen , New York , Londra , Bordeaux , Coasta de Aur + 6 Mai mult Mai Puțin