Full-Time Master în Managementul Afacerilor

Generalități

3 locații disponibile

Programul de descriere

Salt la început de carieră cu un avantaj competitiv

Primii tăi pași în lumea afacerilor sunt esențiali pentru definirea restului carierei tale. Masterul EGADE în Managementul Afacerilor este un program intensiv de un an, conceput pentru profesioniști în stadii incipiente, cu potențial ridicat, care doresc să-și accelereze obiectivele de carieră din start.

Format Cu normă întreagă
Durată 1 an
Locație Mexico City, Monterrey și Guadalajara
Aportul de program Septembrie
Limba Engleză
Experienta profesionala Absolvenți recenți sau tineri profesioniști cu 0-2 ani de experiență profesională cu normă întreagă
Opțiuni pentru reședințe internaționale Studiu de imersiune globală, schimburi internaționale, stagii globale și opțiuni de grad dublu

Acest program oferă mediul ideal pentru a vă ajuta să ieșiți în evidență într-un peisaj competitiv, să vă extindeți viziunea asupra afacerii, să dezvoltați abilități cheie digitale și de leadership și să vă stimulați cariera prin metodologii active de învățare și imersii corporative.

O experiență de învățare transformațională

Încercați dincolo de practicile tradiționale de învățare și creșteți într-un mediu activ în care colaborați cu un grup divers de colegi foarte motivați. Puneți-vă în practică abilitățile cu îndrumarea diverșilor experți, cum ar fi mentori corporativi, membri ai facultății și antrenori.

Scufundați-vă adânc în mediul corporativ

Scalați-vă expertiza prin a face față proiectelor corporative complexe din viața reală în care va trebui să oferiți soluții concise, inovatoare și creative pentru companii de renume.

Îmbunătățește-ți creșterea în era digitală

Consolidă-te abilitățile care îți vor spori viziunea globală și competența digitală, cu un mediu intens de formare în care vei afla despre antreprenoriat, gândire viitoare, codificare, experiență pentru utilizatori și multe altele de la experți din industrie.

Construiți o rețea puternică

Construiți o rețea globală puternică și strategică prin intermediul asociației de studenți EGADE-EXATEC, în timp ce vă conectați, de asemenea, cu studenții și studenții de la Rețeaua globală pentru management avansat (GNAM), cea mai mare și renumită rețea de școli de afaceri din lume.

Străduiește-te pentru atingerea globală

Extindeți-vă sfera de acțiune participând la evenimente exclusive, cum ar fi săptămânile de rețea globală, care vă vor ajuta să vă conectați cu colegii internaționali din rețeaua GNAM, să vizitați afacerile locale și să vă întâlniți cu experți de vârf din diverse industrii. În plus, luând MBM vă puteți aplica pentru a petrece un an la Yale School of Management și pentru a obține un al doilea master: MMS în Global Business and Society.

O oportunitate de experiență din lumea reală

Programul de Master in Business Management a fost conceput pentru a vă consolida abilitățile, astfel încât să puteți reuși în cariera dvs. și să vă extindeți oportunitățile profesionale. Până la sfârșitul acestui program de 12 luni, veți fi echipat să vă alăturați organizațiilor globale și să jucați un rol activ în echipele lor performante.

EGADE Business School este renumită pentru încurajarea leadershipului transformațional ca un autentic catalizator al schimbării atât în domeniul profesional, cât și în cel personal al studenților noștri. Resursele furnizate pentru a realiza această transformare includ:

Programul de Dezvoltare a Talentului

Studenții MBM primesc o evaluare de conducere la 360 ° care are ca scop diagnosticarea setului lor special de abilități și creșterea potențialului lor într-un mediu de afaceri extrem de competitiv.

Servicii de orientare în carieră

Serviciile de îndrumare vocațională vă oferă instrumentele de care aveți nevoie pentru a vă intensifica în traiectoria profesională, ceea ce vă va ușura să găsiți profiluri de locuri de muncă care să se potrivească mai bine obiectivelor și cerințelor dvs.

Ședințe de coaching și planificare a carierei

Îmbunătățirea productivității și a gestionării timpului este unul dintre avantajele antrenamentului eficient. Acest proces de coaching executiv este înrădăcinat în diferite ateliere care tratează aspecte cheie ale lansării carierei. Aceste ateliere sunt axate pe modul în care aveți interviuri de succes, să vă definiți personalitatea, scrieți CV-ul și scrisoarea de întâmpinare, să prezentați un elevator, să negociați cu spiritul, să aplicați instrumentele potrivite pentru căutarea unui loc de muncă etc.

Aflați mai multe despre cerințele de admitere

Admiterea la acest program este foarte competitivă. Comitetul de admitere examinează cu atenție fiecare cerere, analizând fiecare aspect cantitativ și calitativ din mediul profesional și academic al solicitantului și va evalua potențialul de succes academic și de creștere profesională.

Cerințele de admitere

Experienta profesionala Absolvenți recenți sau tineri profesioniști cu 0-2 ani de experiență profesională cu normă întreagă
Interval de vârstă 22 - 25
Educaţie Absolvenți de facultate
Scoruri minime / medii ale testului 550/600 PAEP (sau echivalent GMAT / GRE / Evaluare executivă)
Limba Examen de competență engleză (TOEFL, IBT sau echivalent)
Cerințe suplimentare
  • Formular
  • Scorul de admitere (PAEP sau echivalent)
  • Două scrisori de recomandare profesionale
  • Documentație oficială CV actualizată
  • Certificat de limba engleză (TOEFL sau echivalent)
  • O declarație de intenție
  • Interviu cu directorul programului sau cu membrul facultății
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

EGADE Business School at Tecnológico de Monterrey has built a globally recognized reputation as the leading Latin American business education institution, committed to empowering omnipreneurial leader ... Citeste mai mult

EGADE Business School at Tecnológico de Monterrey has built a globally recognized reputation as the leading Latin American business education institution, committed to empowering omnipreneurial leaders who create shared value and transform society. Citește mai puţin
Mexico City , Monterrey , Guadalajara , Santiago de Querétaro , Lima + 4 Mai mult Mai Puțin