Full-Time Master în Managementul Afacerilor

Generalități

3 locații disponibile

Programul de descriere

Abilitează-ți începutul carierei tale profesionale

Un program intensiv de lansare a carierei de un an pentru tineri profesioniști și absolvenți recente cu potențial ridicat. Masterul EGADE în managementul afacerilor este un program intens conceput pentru profesioniștii din stadiu incipient care își propun să-și ia cariera pe o cale de creștere rapidă.

Format Cu normă întreagă
Durată 1 an
Locație Monterrey și Guadalajara
Aportul de program Septembrie
Limba Engleză
Experienta profesionala Absolvenți recenți sau tineri profesioniști cu 0-2 ani de experiență profesională cu normă întreagă
Opțiuni pentru reședințe internaționale Studiu de imersiune globală, schimburi internaționale, stagii globale și opțiuni de grad dublu

Acest program vă pregătește să ieșiți în evidență într-un peisaj competitiv, să vă extindeți viziunea de afaceri, să dezvoltați cheie digitală

O experiență de învățare transformată și integrată

A lua masteratul în Business Management înseamnă a depăși practicile tradiționale de învățare într-un mediu activ și de colaborare alături de un grup divers de colegi dinamici și foarte motivați. Îți vei pune în practică abilitățile și vei fi ghidat prin procesul de învățare de către diverși experți, precum mentori corporativi, membri ai facultății și antrenori.

 • Scufundați-vă adânc în mediul corporativ

Prin Programul Alianța Corporativă al Alianței Grupurile de studenți sunt alocate unei organizații globale de frunte. Aceste grupuri vor fi cufundate într-o provocare corporativă legată de probleme care afectează în prezent una dintre aceste companii de frunte.

 • Îmbunătățiți-vă competențele pentru transformarea de lider

Consolidarea abilităților care vă vor stimula cariera cu o viziune globală și competență digitală , inclusiv gândire creativă și sistemică, rezolvarea problemelor, comunicare eficientă, negociere multiculturală, teorie a învățării sociale, inovație și antreprenoriat.

 • Construiți o rețea puternică

Nu veți putea construi o rețea globală puternică și strategică prin intermediul asociației de studenți, ci și să vă conectați cu studenții și studenții din 30 dintre cele mai prestigioase școli de afaceri internaționale din întreaga lume, datorită rolului EGADE ca școală fondatoare a rețelei globale pentru Advanced Management (GNAM).

Focus internațional, impact global

Extindeți-vă domeniul de aplicare participând la săptămânile de rețea globală la EGADE sau la o universitate parteneră aparținând rețelei globale pentru management avansat. Acest eveniment exclusiv vă va ajuta să vă conectați cu colegii internaționali din rețeaua GNAM, să vizitați afaceri locale și să vă întâlniți cu experți de ultimă generație din diverse industrii. Aplicați pentru a petrece un an la Școala de Management Yale și câștigați un al doilea master (MMS în Global Business and Society).

Experiență din lumea reală care îți accelerează cariera

Programul Master in Business Management a fost conceput pentru a vă consolida abilitățile, astfel încât să puteți reuși în cariera dvs. și să vă extindeți oportunitățile profesionale . Până la sfârșitul acestui program de 12 luni, veți fi echipat să vă alăturați organizațiilor globale și să jucați un rol activ în echipele lor performante.

EGADE Business School este renumită pentru încurajarea leadershipului transformațional ca un autentic catalizator al schimbării atât în domeniul profesional, cât și în cel personal al studenților noștri. Resursele furnizate pentru a realiza această transformare includ:

 • Program de dezvoltare a talentelor

Studenții MBM primesc o evaluare de conducere la 360 ° care are ca scop diagnosticarea setului lor special de abilități și creșterea potențialului lor într-un mediu de afaceri extrem de competitiv.

 • Servicii de orientare în carieră

Serviciile de îndrumare vocațională vă oferă instrumentele de care aveți nevoie pentru a vă intensifica în traiectoria profesională, ceea ce va face mai ușor să găsiți profiluri de locuri de muncă care să se potrivească mai bine obiectivelor și cerințelor dvs.

 • Antrenament executiv

Îmbunătățirea productivității și a gestionării timpului este unul dintre avantajele antrenamentului eficient. Acest proces de coaching executiv este înrădăcinat în diferite ateliere care tratează aspecte cheie ale lansării carierei. Aceste ateliere sunt concentrate pe modul în care aveți interviuri de succes, să vă definiți brandingul personal, să vă scrieți CV-ul și scrisoarea de întâmpinare, să prezentați un elevator pitch, să negociați cu spiritul, să aplicați instrumentele potrivite pentru căutarea unui loc de muncă etc.

Aflați mai multe despre procedurile de admitere

Admiterea la acest program este foarte competitivă. Comitetul de admitere examinează cu atenție fiecare cerere, analizând fiecare aspect cantitativ și calitativ din mediul profesional și academic al solicitantului și va evalua potențialul de succes academic și de creștere profesională.

Cerințele de admitere

Experienta profesionala Tineri profesioniști sau absolvenți recente, cu 0-2 ani de experiență profesională cu normă întreagă
Interval de vârstă 22 - 25
Educaţie Absolvenți de facultate
GMAT minim / mediu 550/600 PAEP (sau echivalent GMAT / GRE / Evaluare executivă)
Limba Examen de competență engleză (TOEFL, IBT sau echivalent)
Cerințe suplimentare
 • Formular
 • Scorul de admitere (PAEP sau echivalent)
 • Două scrisori de recomandare profesionale
 • Documentație oficială CV actualizată
 • Certificat de limba engleză (TOEFL sau echivalent)
 • O declarație de intenție
 • Interviu cu directorul programului sau cu membrul facultății
Ultima actualizare Oct 2019

Despre facultate

EGADE Business School at Tecnológico de Monterrey has built a globally recognized reputation as the leading Latin American business education institution, committed to empowering omnipreneurial leader ... Citeste mai mult

EGADE Business School at Tecnológico de Monterrey has built a globally recognized reputation as the leading Latin American business education institution, committed to empowering omnipreneurial leaders who create shared value and transform society. Citește mai puţin
Mexico City , Monterrey , Guadalajara , Santiago de Querétaro , Lima + 4 Mai mult Mai Puțin