FlexWeekend Master of Science in Business Analytics

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Master of Science in Business Analytics (MSBA) la Rady School este un program intensiv, desemnat STEM, care vă va oferi abilitățile de a reuși în medii de afaceri bogate în date. Programul oferă o pregătire riguroasă și practică, care vă va pregăti să utilizați date și analize pentru a identifica oportunitățile de afaceri, a genera informații despre afaceri și a crea soluții de afaceri.

Studenții înscriși în programul MSBA FlexWeekend pot completa gradul în 12 până la 24 de luni, în funcție de programul lor. Școala Rady oferă, de asemenea, un program MSBA cu normă întreagă, care poate fi finalizat în cât mai puțin de 11 luni.

Ca student MSBA, veți obține atât abilitățile cantitative pentru a crea instrumente de decizie mai bune, cât și abilitatea de a gestiona echipe și de a comunica eficient cu părțile interesate pe parcursul fiecărei faze a unui proiect de analiză.

Dacă sunteți gata să aplicați la acest program, puteți face acest lucru aici.

În programul MSBA School School veți învăța să:

  • Utilizați analize predictive și optimizare pentru luarea deciziilor bazate pe date în marketing, finanțe, management și operațiuni
  • Colectați, curățați, vizualizați și analizați date
  • Utilizați instrumente statistice și de optimizare (de exemplu, R, Shiny, Radiant)
  • Creați și implementați soluții de analiză business

Cariere în analiza afacerilor

Întreprinderile de succes folosesc date și modele pentru a lua decizii mai bune și pentru a obține un avantaj competitiv. Vaste cantități de date privind clienții, furnizorii, operațiunile și tranzacțiile financiare sunt colectate dintr-o varietate de surse, administrate adesea în sisteme diverse, de către mai mulți actori. Transformarea acestor date în perspective care pot îmbunătăți luarea deciziilor este o provocare strategică esențială pentru întreprinderile de orice dimensiune, din toate sectoarele.

Companiile caută profesioniști calificați care pot lucra în mod eficient în echipe pentru a pune în discuție chestiunile operaționale și strategice cheie ale afacerii și pentru a utiliza datele și analizele pentru a găsi răspunsurile.

Curriculum

MSBA este un 50-unitate, STEM-program desemnat de grad. Curriculumul constă din patru cursuri de bază de 4 unități, două cursuri de bază de 1 unitate, 32 de unități dintr-un set de cursuri elective, precum și Proiectul de tip Business Analytics Capstone și o orientare obligatorie înainte de termen.

Cursuri de bază necesare

Cursuri opționale

Lista A (este necesar un minim de 20 de unități):

Lista B (până la 12 unități permise):

Capstone Project

Elevii vor urmări experiența capstone ca parte a unei echipe pentru a rezolva problemele cu care se confruntă companiile. Fiecare echipă va lucra ca consultanți externi pentru un proiect de creare a unei valori pentru o companie client.

Performanța pe proiectul capstone va fi folosită ca o măsură primară a învățării unui student în programul MSBA. Fiecare student va fi evaluat pe baza înțelegerii materialului cursului și a capacității acestuia de a aplica materialul cursului proiectului capstone. Completarea satisfăcătoare a proiectului Capstone este necesară pentru a obține gradul MSBA.

Fiecare student trebuie să treacă cu succes un examen cuprinzător. Acest examen include (i) o prezentare oficială a proiectului capstone, (ii) un raport scris și (iii) o examinare orală individuală. Proiectul capstone va cere studenților să finalizeze un proiect care să rezolve o problemă de afaceri pentru un client din lumea reală și să-și documenteze activitatea într-un raport scris.

Dacă sunteți gata să aplicați la acest program, puteți face acest lucru aici.

Ultima actualizare May 2020

Despre facultate

The Rady School of Management at UC San Diego is a professional school within one of the top-ranked institutions in the U.S. for higher education and research. Established in 2003 and accredited by AA ... Citeste mai mult

The Rady School of Management at UC San Diego is a professional school within one of the top-ranked institutions in the U.S. for higher education and research. Established in 2003 and accredited by AACSB International (The Association to Advance Collegiate Schools of Business) in 2011, the Rady School is the only new business school created at a U.S. News & World Report Top 10 ranked public research university during the past 30 years, and is one of the youngest in the nation ever to achieve AACSB recognition. Citește mai puţin