Filosofia MA

Generalități

Programul de descriere

MA în filosofie oferă o bază pentru o muncă avansată în filosofie. Acesta este conceput pentru a satisface atât pentru cei care au interesul de a face o MA de dragul lor și pentru cei care intenționează să continue pentru a urma un doctorat. Acest program vă va permite să dobândiți o pregătire temeinică în domeniul abilităților de cercetare, alături de studiul detaliat al lucrărilor centrale ale filosofiei. Veți avea posibilitatea de a alege dintr-o gamă largă de opțiuni care acoperă anumite domenii și filosofi particulari. Puteți să vă alegeți Pathway proprie sau să adoptați o abordare de alegere și amestecare a studiilor.

Introducerea cursului

Filosofia la Southampton este renumită pe plan internațional pentru cercetările sale în domenii precum estetica, normativitatea și istoria filosofiei. În Filosofia de Cercetare pentru Cercetarea în 2014, filosofia de la Southampton a obținut al șaptelea cel mai mare scor din Marea Britanie pentru activitatea sa publicată, astfel că te vei alătura unei echipe de mare calibru.

MA în filosofie este un program flexibil care poate fi adaptat la propriile interese, oferindu-vă în același timp o bază solidă în unele dintre zonele centrale ale filosofiei. Indiferent dacă intenționați pur și simplu să continuați studiile de licență sau să planificați o cercetare avansată, acest program a fost conceput pentru a vă satisface nevoile.

Acest program vă va permite să dobândiți o pregătire temeinică în domeniul abilităților de cercetare, alături de studiul detaliat al lucrărilor centrale ale filosofiei. Veți avea posibilitatea de a alege dintr-o gamă largă de opțiuni care acoperă anumite domenii și filosofi particulari. Puteți să vă alegeți Pathway proprie sau să adoptați o abordare de alegere și amestecare a studiilor.

  • Durata: 1 an (cu normă întreagă); 2 ani (cu jumătate de normă)
  • Data de începere: septembrie
  • Data de încheiere: 1 septembrie (o decizie de aplicare nu poate fi garantată în timp util decât dacă o cerere completă este primită până la această dată - studenții care necesită o viză pentru a studia ar trebui să permită, de asemenea, timp suplimentar pentru procesele de vize)
  • Dizertație Durată: 20.000 de cuvinte

Sunt disponibile împrumuturi postuniversitare.

Procesul de selecție

  • Admisie: 10
  • Aplicații medii pe loc: 2
  • Cerințe de intrare academică: Diplomă de diplomă de clasa a doua sau superioară sau un standard echivalent în alte calificări aprobate de Universitatea din filosofie sau un subiect relevant.
  • Cerințe de intrare în limba engleză: IELTS 7.0 în general, cu minim 7.0 în scris, 6.5 în lectură, ascultare și vorbire sau un standard echivalent în alte calificări aprobate de universitate.
  • Procesul de selecție: aplicația online

Interviul poate fi solicitat de la caz la caz pentru a evalua adecvarea, desigur.

Conținut tipic al cursului

Veți lua șapte module și veți scrie o disertație (de 20.000 de cuvinte în lungime). Modulele includ trei module obligatorii, două subiecte individuale negociate și alte două module opționale. Lucrarea evaluată pentru aceste module va fi prezentată sub formă de prezentări, comentarii critice, eseuri și propuneri de cercetare. Disertația dvs. poate forma coloana vertebrală a unei lucrări avansate spre un MPhil / doctor.

Cum vei învăța?

Pe un program postuniversitar predat, predarea este condusă de personalul academic, permițându-vă să vă angajați și să contribuiți la cercetarea de vârf a lumii, desfășurată în domeniul științelor umane din Southampton. Veți completa un program de bază de dezvoltare a competențelor de cercetare în tandem cu o serie de module pe care le selectați în funcție de obiectivele și obiectivele personale. Fiecare program oferă o gamă largă și fascinantă de module legate de specialitățile noastre conduse de cadre universitare care sunt experți în domeniile lor de cercetare alese și care doresc să vă angajeze cu experiența lor.

Evaluare

Veți fi evaluați prin eseuri și prezentări care ne permit să evaluăm și să oferim feedback cu privire la dezvoltarea capacității dvs. de a interpreta, analiza și critica textele filosofice, problemele și pozițiile aflate în dezbatere. Nu numai acest lucru, dar veți fi, de asemenea, evaluat printr-o disertație pe parcursul verii. Dizertația de 20.000 de cuvinte este un element esențial în stabilirea dobândirii de competențe adecvate și a aplicării tehnicilor de cercetare. Supraveghetorul dvs. va fi disponibil pentru a oferi sfaturi și recomandări regulate și de susținere, precum și informații despre progresele înregistrate.

Dezvoltare profesională

O diplomă de master vă va permite să dezvoltați în continuare abilitățile cheie pe care le caută angajatorii, cum ar fi: gestionarea timpului; Rezolvare a problemelor; lucru in echipa; termen limită și management de proiect; constientizare culturala; lucrează independent; folosind inițiativa dvs.; De creare a relațiilor; gândirea critică și analiza cercetării. Mai presus de toate, veți învăța să comunicați ideile și entuziasmul dvs. unei game largi de spectatori.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Over 6,500 international students from more than 135 countries choose to study at the University of Southampton each year. In addition, we have links with universities and partners around the world, m ... Citeste mai mult

Over 6,500 international students from more than 135 countries choose to study at the University of Southampton each year. In addition, we have links with universities and partners around the world, making us a truly international institution. Here at Humanities, we are fascinated by people and their activities and achievements over the centuries, from prehistory to the modern day. We are well-known for ground-breaking and internationally-significant research and education across our wide-ranging disciplines, most of which are ranked in the top ten across British universities. Citește mai puţin