film, televiziune și media digitale administrarea programului

Generalități

Programul de descriere

Film, Televiziune & Digital Media administrarea programului

&nbsp

Cambridge Graduate University este conceput pentru a oferi lideri globali cu instrumente, rețea, înțelegeri globale, și logica existențială de a avea un impact secolul 21 la nivel mondial. Ca parte a acestei misiuni, absolvent de Cambridge University oferă atât universitate din lume 's campusul numai la nivel mondial, precum și de masterat și de doctorat în film, televiziune și media digitale Programului. Acest program oferă cunoștințe la nivel mondial, crearea de rețele de prestigiu și de ultimă oră competențe pentru Film, Televiziune & Digital Media de profesioniști, cum ar fi scriitori de succes, producători, regizori, editori, jurnaliști, cinematografie, animatori, educatori, și directori.

&nbsp

Programele de gradul pregăti la mijlocul carierei profesioniștilor pentru roluri executive și de conducere în film, televiziune digitală și domeniul mass-media. Curriculum-ul este proiectat pentru a integra lider la nivel mondial, piețele globale și de rețea la nivel mondial, cu tehnologie de ultimă oră. Teme de inovare, antreprenoriat, narativă, și rețeaua sunt esențiale pentru acest program. Gestionarea riscurilor și recompense, realizarea randamentul investițiilor, și angajament constant sunt concepte fundamentale și competențe.

&nbsp

Dincolo de cursuri de bază interdisciplinare și de afaceri ale Graduate University Cambridge curriculum-ului, există cursuri de program care includ "Multi-Media & narativă Impact, " "Inovare Tehnologică, " "Producție și Distribuție, " și "strategic Platforma digitală și piețe. "

&nbsp

Programele de gradul vă va permite să dezvolte nu numai abilități avansate în strategie și management, dar, de asemenea, un film de sunet, televiziune și media digitale de management și o înțelegere a importanței sale în aspecte sociale, politice, economice, culturale și tehnologice naționale și strategia internațională și capacitatea de a aplica aceste cunoștințe pentru a informa de luare a deciziilor.

&nbsp

Programele de gradul sunt concepute pentru a oferi practicienilor cu experiență în film, televiziune, precum și sectoarele media digitale cu abilități avansate de afaceri, de management și de leadership necesare pentru a funcționa la un nivel strategic, după un manager de mass-media contemporană.

&nbsp

Cambridge University Graduate, Colegiul de Film de afaceri, Televizor & Media Program digital de administrare este adaptat la nevoile specifice ale companiilor din industria mass-media sau a piețelor, care să permită absolvenților să fie extrem de recrutat de către angajatori, sau să conducă propriile întreprinderi.

&nbsp

MMA, DMA, și de doctorat, în film, televiziune și media digitale curriculum-ul Administrației este structurat astfel încât oamenii de știință vor dobândi experiență inițial în luarea deciziilor pentru o serie de funcții de afaceri. Această cunoaștere fundamentală va fi apoi aplicate la pentru deciziile strategice de gestionare a mass-media. În cadrul acestui conținut cercetători dobândi cunoștințe cuprinzătoare a teoria, practica și executarea deciziilor de afaceri în industria mass-media. În cele din urmă, CLIMB (Cambridge imersie Metoda de Leadership pentru mediul de afaceri), metoda se va angaja oamenii de știință în care trăiesc proiect cu un accent de management mass-media.

Metoda Climb

&nbsp

Oamenii de știință se vor aplica CLIMB (Cambridge imersie Metoda de Leadership pentru mediul de afaceri), metoda, si va necesita un management activ al afacerilor un living, de piață pe bază de proiect. Natura a aplicat acest material permite cercetatorilor sa aplice abilitățile și de a demonstra anchetă autonomă intelectual cu capacitatea de a crea noi cunoștințe și înțelegere. Oamenii de știință vor dezvolta, de asemenea, capacitatea de a reflecta asupra practicii și a transferului de cunoștințe la alte persoane și de a contribui la procesele organizaționale.

Curriculum de transformare

&nbsp

Designul educație practică integrează riguroase multi-disciplinare intensive Global imersie în fiecare civilizație majore cu aplicarea cunoștințelor și practice pentru cariera ta și viziunea. În între sesiuni va extinde ceea ce ai învățat prin individuală și cohorta bazate pe proiecte, și să ia de energie și perspective din intensive de scufundare la nivel mondial în industria dumneavoastră, instituția dumneavoastră, afacerea dvs. și cariera ta.

&nbsp

Cambridge University Graduate, Colegiul de Business a proiectat propria abordare practică, activ și participativ, cu un accent pe practica educației.Metodologia reflectă cererea de pe piața mondială pentru profesioniștii cu capacitatea de a se adapta și de a acționa în fața schimbărilor rapide la nivel mondial și tehnologice, pentru a reflecta și de a înțelege impactul acțiunilor lor, și să aibă amploarea și profunzimea de a conecta cu toate de afaceri, sociale, guvernamentale și culturi politice și instituțiilor din întreaga lume.

&nbsp

Oamenii de știință vor fi solicitate să lucreze individual și în grupuri între sesiuni. Acest lucru va include pregătirea pentru viitoarele intensive de scufundare globale, dar, de asemenea, desigur, eseuri ia-acasă examene, și proiecte de curs.

Curriculum Prezentare generală

&nbsp

CGU absolvent curriculum-ului se bazează pe firul tematic din Praxis leadership.Conținutul cursului și pedagogia sunt concepute pentru a sublinia strategia dialogică, acțiune, și măsurarea echilibrat, care recunoaște, îmbrățișări, și își asumă responsabilitatea pentru obligația de medic-savant de a modela societatea și de a schimba lumea CGU curriculum-ul este tastat la problemele reale globale și industria. prezentat cu perspectivă comparativă regională globală de experți locali și internaționali academice și industria.

College of Business Core Film, Televiziune & Digital Media Curriculum Administrație

Colegiul de afaceri "de Film de bază, Televizor & Digital Media Administrare curriculum-ul se întinde pe o intensiv de patru-universitar programului trimestru (format din 28 de credite de la cursuri de bază și 20 de credite interdisciplinare de la Colegiul de cursuri de bază de afaceri).Cursurile destinate să furnizeze studenților cu conceptele și instrumentele necesare tehnice necesare pentru practica științei de afaceri. Masterat în Administrarea mass-media pot fi livrate ca un grad stand-alone sau ca parte componentă a liniei față de un doctorat în mass-media Administrare (fie un DMA sau doctorat).

&nbsp

Elevii care doresc un masterat sau doctorat în Media Administratie sau Masters-Doctorate/Ph.D combinate. în mass-media Administrația trebuie să completeze cu succes prima Universității curriculum-ul de bază interdisciplinară cu eruptii modul media în fiecare curs care acoperă "Multi-Media & narativă Impact, " "Inovare Tehnologică, " "Producție și Distribuție, " si "Platforma digitală strategic și piețe " sunt listate mai jos.

Ultima actualizare Sept 2012

Despre facultate

As a global leader, Cambridge Graduate University is designed for you. Cambridge Graduate University is the world’s first global campus university crafted by the world’s top scholars for a select coho ... Citeste mai mult

As a global leader, Cambridge Graduate University is designed for you. Cambridge Graduate University is the world’s first global campus university crafted by the world’s top scholars for a select cohort of global leaders to have 21st Century global impact and beyond. Prestigious scholars and practitioners from elite universities, such as Harvard, MIT, Yale, Oxford, London School of Economics and more, personally travel with, mentor and transform each select cohort of global leaders through global immersion intensives, building a rare and powerful global network of global leaders for global impact. It is your time! Let’s transform and empower you! Citește mai puţin