Executive Master în Studii Europene

Generalități

6 locații disponibile
Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Master în Masterat în Studii Europene este organizat de Centrul Internațional de Formare Europeni ( CIFE - www. CIFE .eu). CIFE este o instituție privată de învățământ superior și cercetare, înființată în 1954, cu sediul central în Nisa și filiale în Berlin, Bruxelles și Istanbul. Acesta primește fonduri speciale în cadrul programului Jean Monnet al Uniunii Europene. Cei mai mulți absolvenți ai programului CIFE lucrează pentru instituții europene, organizații internaționale și ONG-uri.

Masterul nostru executiv - multidisciplinar și flexibil

CIFE Executive Master în Studii UE este un multi-disciplinare de doi ani (60 ECTS) curriculum, care oferă căi flexibile de studiu și metode pentru profesioniști, postuniversitare și funcționari care își desfășoară cariera în același timp.

Participanții noștri primesc cunoștințe structurate privind fundamentele UE și se concentrează asupra problemelor prioritare selectate pentru o înțelegere aprofundată și o abordare axată pe viitor pentru integrarea în UE. Cu mai mult de 10 ani de experiență în învățarea mixtă, oferim cursuri de predare, cercetare și abilități profesionale, combinând e-learning, ateliere față în față și supravegherea individuală pentru cele mai bune rezultate de învățare.

Curriculum-ul nostru - structurat și concentrat

Primul an oferă o serie de cursuri obligatorii și opționale în istoria UE, științe politice, economie, drept comunitar, lobby, dezvoltare durabilă și multe altele.

Al doilea an combină predarea la nivel înalt în specializarea aleasă, fie cu o cale de cercetare,

care să conducă la o teză de masterat sau o cale profesională, intensificând abilitățile și competențele pentru piața forței de muncă.

Pe tot parcursul programului, predăm cercetări și metodologii bazate pe cele mai bune practici ale comunității academice. În plus, oferim formare de competențe și competențe, cum ar fi o simulare a negocierilor de către Consiliu și a CEJ, statistici comparative, statistici, analize economice și note legale, opinii și dezbateri, precum și management de proiect, vorbire publică, prezentare și dezbatere.

Participanții de succes primesc titlul de Chargé de misiune ro organizații européennes et internationales (Politica de Ofițer în cadrul organizațiilor europene și internaționale), recunoscute oficial de statul francez, precum și Executive Master în Studii UE acordate de CIFE .

Metodele noastre - virtuale și personale

Executive Master oferă învățare combinată de stat-of-the-art prin intermediul cursurilor interactive online cu foruri moderate, programe de predare periodică și recapitalizări, propriile videoclipuri instructive și supravegherea individuală online.

Cele 8 ateliere de weekend intensive din Berlin, Budapesta, Bruxelles, Nisa, Roma și Viena reunesc participanți și facultăți în ateliere de predare intensivă și abilități. CIFE organizează întâlniri cu experți care lucrează în instituții guvernamentale și politice care se ocupă de aspecte relevante legate de UE în țara respectivă.

Facultatea noastră - renumită și internațională

Facultatea CIFE reunește unii dintre cei mai cunoscuți universitari și practicieni din Europa din domeniile lor, contribuind la cele mai recente cercetări și perspective reale din practica vie a UE.

Cerere și Taxe

Data limită pentru depunerea cererilor: 15 septembrie 2019. Taxa de participare este de 4900 € pe an și acoperă îndrumări academice, un campus virtual, asistență tehnică, precum și pensiune și cazare în atelierele de weekend.

Un număr limitat de burse se acordă anumitor candidați calificați pentru a acoperi o parte din taxa de școlarizare. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să consultați site-ul CIFE : www.eu-online-academy.org sau contactați CIFE ( CIFE -berlin @ CIFE .eu).

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The Centre international de formation européenne (CIFE) was created in 1954. Its founders, in particular, Alexandre Marc, understood the urgent necessity to train professionals and citizens in the sub ... Citeste mai mult

The Centre international de formation européenne (CIFE) was created in 1954. Its founders, in particular, Alexandre Marc, understood the urgent necessity to train professionals and citizens in the subject of a united Europe. CIFE is a private non-profit-making international organisation which includes several European studies courses as well as conferences, seminars and publications. Citește mai puţin
Berlin , Grozav , Bruxelles , Budapesta , Canterbury , Roma , Istambul , Tunis , Viena + 8 Mai mult Mai Puțin