Executive Master în Afaceri Internaționale (100% on-line) - Track English

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Într-o lume tot mai globalizată și mai competitivă, în care prezentul și viitorul afacerilor se află pe piețele externe, Master Executive în Afaceri Internaționale (EMIB) oferă o soluție pentru cererea tot mai mare de expertiză profesională în afaceri internaționale și comerț exterior.

Master Executive în Afaceri Internaționale (EMIB) este un program format din 18 cursuri de conducere și de conducere. Acestea vă vor dota cu abilitățile necesare pentru numeroasele domenii strategice ale unei companii care își desfășoară activitatea pe piețele internaționale.

Sunteți gata pentru provocare?

Vă pregătim ca pe un profesionist, oferindu-vă cele mai bune instrumente pentru analiza afacerilor. În mod practic, aflați toate competențele necesare pentru administrarea și administrarea unei companii orientate pe plan internațional.

Dobândiți abilitățile de management și tehnicile necesare pentru comunicare, management și negociere într-un cadru global.

 • Lucrați prin provocări în ultimele tendințe de management internațional, adoptați rolul de factor executiv executiv în scenarii de afaceri reale.
 • Antrenează și dezvoltă toate abilitățile necesare pentru a conduce o afacere într-un mediu multicultural, folosind exerciții și situații în care participanții se confruntă cu provocarea de a lucra într-un context global, alături de culturi diferite.
 • Schimbă experiențele cu participanții din întreaga lume, întotdeauna cu ajutorul experților din partea profesorilor de nivel înalt din diferite discipline, schimbând cunoștințele și experiența prin mijloace educaționale practice, educaționale și interactive.

Curriculum

9 cursuri de bază

 • Strategie
 • Managementul intercultural
 • Marketingul într-o lume globalizată
 • Dezvoltarea afacerilor internaționale
 • Marketing digital
 • HRM în organizațiile internaționale
 • Analiza situațiilor financiare
 • Managementul Internațional al Proiectelor
 • Negociere

5 cursuri de specialitate

pentru a alege din lista de mai jos:

 • Economie managerială
 • Inovaţie
 • De gestionare a operațiunilor
 • Transformarea digitală
 • Comportament organizational
 • Leadership și inteligență emoțională
 • Management financiar
 • Date mare

Criterii de admitere

 • Diplomă de licență / masterat și
 • 2 ani de experiență profesională legată de program

Documente care trebuie incluse

 • Copia diplomei de licență / master
 • O scrisoare de referință
 • Scrisoare de intentie
 • Curriculum Vitae actualizate
 • Copie de carte de identitate / pașaport
 • O fotografie în format jpg

Important: studenții care trebuie să își autentifice documentele pot începe cursul înainte de a obține documentația autentificată și trebuie să prezinte documentele corespunzătoare în primul an.

Povesti de succes

117869_robert_castaneda.JPG

Roberto Castañeda

Senior Manager, Operațiuni globale ale clienților, EXPEDIA Group

El Salvador

" Acest program este vorba despre foarte multe mâini pe tipul de învățare și ceva ce vă puteți aplica direct la locul de muncă"

"Eu aleg acest program din cauza puterii curriculum-ului, a flexibilității și a gradului de aplicabilitate. Acest program vizează mâinile pe tipul de învățare și ceva ce vă puteți aplica direct la locul de muncă. Acesta a fost principalul factor de decizie pentru mine când am selectat acest program.

În ciuda faptului că este un program online, nivelul de interacțiune este foarte ridicat, iar nivelul de feedback este extrem de personalizat și personalizat. Ceea ce îmi place cu adevărat este faptul că obțineți o mulțime de feedback despre fiecare sarcină și care vă permite, de asemenea, să vedeți aplicabilitatea a ceea ce faci în munca ta de zi cu zi. Nu numai că învățați foarte mult de la profesori, dar învățați foarte mult din participarea, de la colegii de clasă, la toate dezbaterile diferite și la cererile de participare pe care le fac profesorii.

Pot să spun cu certitudine că devin un profesionist mai rotunjit, datorită tuturor cunoștințelor pe care le dobândesc în cursuri ".

117872_riccardo_mariani.JPG

Riccardo Mariani

Manager de proiect
Fondazione Italia Uganda Onlus

Italia

" Voi recomanda programul EMIB oamenilor care sunt ambițioși și doresc să-și îmbunătățească situația profesională"

"Una dintre valoarea adăugată a acestui program este faptul că am reușit să pun în practică ceea ce învățam aproape imediat. Acest lucru mi-a dat un imens impuls profesional. O altă valoare adăugată este multinaționalitatea și multiculturalitatea EMIB. Există o mulțime de oameni din diferite țări și care ajută foarte mult la obținerea unor perspective diferite și modalități de a face lucrurile. De asemenea, experiența personală a altor participanți și posibilitatea de a crea relații mai strânse cu profesorii este o valoare importantă a EMIB. "

117871_eric_kouessi_sossou.JPG

Eric Kouessi Sossou

Șef departament bancar corporativ, BAIC

Republica Benin / Africa de Vest

" Acest program mi-a schimbat viața, mi-a schimbat calea de a vedea lucrurile ... văd mare acum"

"Calitatea Facultății EMIB este imbatabilă: toți sunt profesioniști cu experiență și experți în diverse domenii. A face parte din EMIB a influențat mult munca mea zilnică. Am acumulat o mulțime de cunoștințe și instrumente noi în ceea ce privește managementul, finanțele, strategia, planificarea afacerilor și multe alte aspecte. Modul meu de gândire sa schimbat: acum sunt un gânditor critic, care are un nou mod de a-mi planifica activitățile și de a vedea lucrurile într-un mod mai strategic. Acum văd mare! "

117870_margaux_chauve.JPG

Margaux Chauve

Comunicare Africa Advisor
TOTAL SA

Franța / SUA

" Am ales programul EMIB pentru că am vrut să mă asigur că mă pot concentra pe cariera și munca mea, păstrând toată flexibilitatea cu studii de înaltă calitate"

"De când am început programul, cu siguranță simt că evoluez pentru că pot să extind toate proiectele pe care le fac în prezent. Mă duc în profunzime în probleme și am conversații mai bune și mai adaptate cu diferitele domenii.

Nivelul de profesorizare la ESCP Europe este foarte ridicat. Nu numai că trebuie să lucrăm foarte mult cu chestionarele, oferind lucrări, dar profesorii sunt foarte disponibili pentru noi prin e-mail sau apeluri și ne plac, de asemenea, să ne trimită ziare pentru a da un plus de valoare pentru a ne înțelege mai bine cursurile ".

117868_jia_wu.JPG

Jia Wu

Șef adjunct al comerțului electronic
ECOVACS Robotics, Germania

China

" În zilele noastre, oamenii au nevoie de experiențe interculturale și multiculturale și cred că bunul real al acestui tip de program este acela de a întâlni atât de mulți oameni din întreaga lume"

"În zilele noastre, oamenii din ce în ce mai au nevoie de experiențe interculturale și multiculturale. Unul dintre activitățile acestui program se întâlnește, de asemenea, cu o mulțime de oameni interesați din întreaga lume. În EMIB veți învăța de la toți în ceea ce privește cultura și afacerea și în ceea ce privește schimbul de bune practici și ajutorul reciproc. Studiind EMIB Am întâlnit o mulțime de oameni interesanți care m-au ajutat să-mi extind domeniul de aplicare ".

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Established in 1819, ESCP Europe is the oldest business school in the world. Its mission is to develop the next generation of transnational business leaders, preparing them to embrace the opportunitie ... Citeste mai mult

Established in 1819, ESCP Europe is the oldest business school in the world. Its mission is to develop the next generation of transnational business leaders, preparing them to embrace the opportunities offered by cultural diversity. Citește mai puţin
Spania Online , Madrid + 1 Mai mult Mai Puțin

Acreditări

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited