Diplomă mixtă Erasmus Erasmus Mundus COSI / Color Computational și imagistică spectrală

Generalități

Programul de descriere

Erasmus Erasmus Mundus Master Master Diploma COSI / Calculational Color and Spectral Imaging / este un master de doi ani (120 ECTS) Erasmus Master Degree, care urmărește să instruiască următoarea generație de experți industriali cu înaltă calificare în știința aplicată a culorilor, în diverse tehnologii de vârf. industrii (fotonică, optică, imagistică spectrală, tehnologii multimedia, grafică computerizată și viziune) într-o gamă diversificată de sectoare (inclusiv multimedia, îngrijire medicală, cosmetică, auto, prelucrare alimentară), reducând un decalaj de talent în industria în care sunt experți în materie de culori. cerere mare. Cele 2 zone de focalizare sunt tehnologiile spectrale și imagistica color aplicată.

COSI este oferit de colaborarea universitară-business de top din 4 universități europene (Norwegian University of Science and Technology, University Jean Monnet, University of Granada and University of Eastern Finland ), 13 parteneri academici și 9 lideri industriali de pe glob.126839_Logos.png

De ce să mă alătur?

Ne întrebăm ce ne face unici?

„Excelența europeană a învățământului superior întâlnește piețele mondiale de culori”

# O educație pe care nu o vei găsi nicăieri în altă parte

Curriculumul COSI și CIMET este unic la nivel european și internațional. Puteți găsi cursuri de specializare în domeniul științei culorilor în alte instituții de învățământ superior, dar suntem siguri că vom spune că vom deveni un program de reper pentru industrie în anii următori.

# Excelență academică europeană și recunoaștere internațională

Vă oferim tot ce este mai bun pentru educația superioară europeană. COSI este o diplomă de master comună Erasmus Mundus (EMJMD), ceea ce înseamnă că programul a fost revizuit, selectat și acordat sprijin tehnic și financiar de la Erasmus, noul program cadru pentru învățământ și formare, de 16 milioane de euro al Uniunii Europene. CIMET a fost lansat în cadrul generației anterioare a programului Uniunii Europene pentru învățământ superior, Erasmus Mundus.

A fi EMJMD este o adevărată etichetă de excelență, având în vedere faptul că COSI este una dintre singurele 9 programe de master comune care au primit această etichetă din 61 de proiecte depuse de instituțiile europene de învățământ superior în cadrul primului apel de propunere Erasmus.

Aptitudinile și calificările pe care le veți dobândi pe parcursul programului vor fi recunoscute și înțelese pe larg de alte instituții de învățământ și de pe piața muncii, datorită acordării a trei diplome naționale de master și a unor instrumente suplimentare de transparență și recunoaștere ale UE, cum ar fi sistemul european de creditare și acumulare ( ECTS) și supliment de diplomă.

# O noua aventura ... adusa de tine de o echipa experimentata si experimentata

COSI este un program nou, care se bazează tot pe 10 ani de colaborare strânsă, încredere, realizări și lecții învățate ale partenerilor fondatori. Așadar, chiar dacă solicitați primul aport, nu vă fie teamă să experimentați multe încercări și erori: știm să menținem nava constantă.

CIMET (Color in Informatică și Media Technologies), a instruit 87 de absolvenți din 2008, acum lideri ai industriei în științele culorilor și imagistică.

# Un program cu adevărat internațional

Programele sunt deschise tuturor naționalităților și 100% predate în engleză. Am primit cereri din nu mai puțin de 39 de țări diferite pentru primul apel COSI pentru cerere și prima adunare. Prin urmare, veți avea ocazia unică de a vă alătura unei comunități de colegi și studenți, care provin din orizonturi foarte diverse și aducând perspective diferite în program.

Vei studia în 2 sau 3 universități europene, în Franța, Spania și (în funcție de „specialitatea preferată”), Norvegia sau Finlanda, cu o facultate internațională de lectori invitați locali și internaționali. Vă veți pregăti într-una din cele 12 țări europene și asiatice (și numărarea) în care se află centrele de cercetare și companiile partenerilor COSI.

În calitate de absolvenți Erasmus Mundus, veți face parte din Rețeaua de studenți Erasmus (ESN), care este cea mai mare asociație de studenți din Europa.

O atenție specială a fost acordată pentru a vă permite să obțineți cea mai mare parte a acestei experiențe internaționale: cursuri de limbi din țara gazdă, proiectare de învățare care încurajează experiențe interculturale extinse și servicii de rețea sunt câteva exemple despre ceea ce puteți găsi în această experiență în schimbare de viață care vă va echipa pentru poziții care necesită profesioniști agili și internaționali, cu abilități moi.

# Servicii academice și administrative personalizate

În cadrul „familiei” nu veți fi lăsați singuri.

COSI și CIMET oferă o gamă largă de tehnologii de învățare concepute pentru a maximiza rezultatele învățării dvs., bazându-vă pe propriul mod de învățare. O caracteristică notabilă a acestui sprijin academic este aceea că fiecare student este îndrumat de un consilier academic.

Pentru a vă permite să vă concentrați asupra studierii, personalul este aici pentru a vă face viața administrativă cât mai ușoară posibil. Aceasta înseamnă că, de la cererea online până la absolvire, veți avea un singur punct de contact administrativ și o persoană de contact. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că nu va trebui să vă ocupați direct de locuințe, asigurări și birocrație în fiecare țară de unul singur și că veți primi sprijin pentru probleme de imigrare.

# 2 ani din viața mea în cele mai bune condiții posibile

Vei locui în țări și orașe sigure.

Și pentru că viața de student Erasmus Mundus nu se rezumă la studiere, veți beneficia de servicii de sănătate, alimente, sport și culturi din campus.

# Acces la burse de merit printre cele mai generoase din lume

Sprijinul financiar ERASMUS și legăturile strânse cu partenerii industriali ne permit să oferim o strategie ambițioasă de burse pentru a atrage cei mai buni studenți internaționali. Pe baza realizărilor dvs. academice, puteți fi sponsorizat până la 50.000 EUR și până la 1200 EUR pe lună în timpul activității de muncă. Destul de mare pentru a te bucura de țara în care vei sta, având în vedere costul local al vieții.

Acest lucru înseamnă, de asemenea, că, în calitate de studenți auto-sponsorizați, puteți fi sigur că vă alăturați unei comunități de studenți cu medii academice și profesionale deosebite.

# Obține-ți jobul de vis chiar înainte de a absolvi

Combaterea deficiențelor de talent ale partenerilor noștri industriali este principalul obiectiv al inițiativei COSI Master. Nu ar trebui să surprindem că angajamentul dvs. va fi prima noastră prioritate.

Ambiția noastră este ca o proporție relevantă de studenți COSI să-și obțină locul de muncă în timp ce studiază, prin intermediul rețelei COSI, evenimentelor de recrutare și plasamentelor obligatorii. Am stabilit o țintă ambițioasă, dar realizabilă, a ratei de angajare de 100% în 6 luni de la absolvire.

Recunoașterea mai largă a numelui mărcii COSI către industrii, implicarea structurală a partenerilor noștri industriali de la proiectarea COSI la activități didactice și dezvoltare strategică, includerea competențelor inovatoare și a abilităților soft în curriculum: aceștia sunt doar câțiva pași pe care i-am făcut pentru a ne asigura veți obține o slujbă plină de satisfacție.

Rata de angajare CIMET este peste 95%, cu 75% dintre absolvenții care urmează doctorat. Studii.

# Fiți la marginea tehnologiilor și produselor inovatoare din domeniul științei culorilor

Sesiunile de laborator și studiile de cazuri industriale vă vor permite să vă angajați cu cele mai noi echipamente industriale și tehnologii și produse de ultimă generație, precum senzorul Microsoft Kinect, sistemul EEG Emotiv și Google Glass, pentru a citi câteva. Ca student, veți avea acces la facilitățile (unitățile de cercetare, laboratoare) ale tuturor partenerilor noștri academic și industrial.

În sectoare cu evoluție rapidă, această expunere vă va permite să intrați pe piața muncii cu un avantaj competitiv puternic.

# Fii parte dintr-o acțiune responsabilă care maximizează impactul social

Avem mare grijă de ceea ce contează cel mai mult: oamenii și mediul. Această triplă linie de jos își are întregul sens atunci când:

  • Promovarea egalității de gen la nivel de studenți și facultăți;
  • Minimizăm impactul nostru asupra mediului;
  • Asigurarea selecției și sprijinului nediscriminatoriu pentru persoanele cu dizabilități pentru a se asigura că se pot angaja pe deplin cu programul COSI și să participe la viața comunității COSI;
  • Monitor
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

With approximately 15,000 students and 2,500 members of staff, the University of Eastern Finland is one of the largest universities in Finland. The university’s campuses are located in Joensuu and Kuo ... Citeste mai mult

With approximately 15,000 students and 2,500 members of staff, the University of Eastern Finland is one of the largest universities in Finland. The university’s campuses are located in Joensuu and Kuopio Citește mai puţin