Emiratele Arabe Unite

Despre Emiratele Arabe Unite

Emiratele Arabe Unite (EAU) este o țară extrem de modern, Orientul Mijlociu, situat în partea de sud-est a Peninsulei Arabe. Această țară are frontiere comune cu Arabia Saudită, Oman și Qatar. Emiratele Arabe Unite a fost format în 1971 ca o federație de șapte emirate: Abu Dhabi, Ajman, Dubai, Fujairah, Ras al-Khaimah, Sharjah și Umm Al-Qaiwain. Emiratele Arabe Unite este o destinație turistică populară, care combină o bogată tradiție culturală datând de mai mult de 2.500 de ani, cu orasele moderne, care se laudă zgârie-nori, muzee, galerii de arta, terenuri de golf, spa-uri și parcuri tematice.

 

Climă

Deși aproximativ patru cincimi din Emiratele Arabe Unite are o clima desertica cald și arid, țara include, de asemenea, munți, oaze și o linie de coastă. Temperaturile maxime de vară poate ajunge la aproape 50 de grade C, în unele zone, cu toate că temperaturile din regiunile muntoase sunt mult mai moderate. Temperaturile minime de iarnă sunt în jur de 10 grade C.Precipitațiile anuale este de la 120mm la 350mm in functie de locatie, cu inundații rapide ocazional. Furtuni de praf care reduc în mod semnificativ vizibilitatea apar, de asemenea, în regiunile deșertice.

 

Cultură

Emiratele Arabe Unite caută să mențină elementele culturale tradiționale, bazate pe viață tribale și principiile islamice în timp ce se deplasează spre o cultura modernă. Cu aceasta în minte, țara a subliniat recent artele vizuale care îmbunătățesc mijloacele tradiționale de creativitate, care s-au axat pe poezie și cuvântul rostit. Ca urmare, Emiratele Arabe Unite are acum o comunitate arta înfloritoare, multi-cultural care include muzee, galerii de artă, expoziții de artă, evenimente culturale, teatre și ateliere de lucru legate de artă și tabere de vară.

 

Costul de trai

Prețurile în Emiratele Arabe Unite sunt, în general moderate, cu apartamente cu un dormitor incepand de la aproximativ 1.000 de dolari (SUA) pe lună și utilități de funcționare de aproximativ 120 $ (SUA) pe lună. Costurile de produse alimentare și mese sunt, de asemenea, foarte rezonabil.Costurile in apropiere un centru sunt ceva mai mari decât costurile de altă parte. Elevii ar trebui să fie, de asemenea, asigurați-vă că bugetul pentru o masina, deoarece acestea sunt o necesitate virtual în țară.

 

Școli

Școli și Universități în Emiratele Arabe Unite

Școli și Universități Online în Emiratele Arabe Unite