Nu a existat un moment mai important pentru o nouă abordare a economiei.

Există o nevoie urgentă de o regândire radicală a sistemului nostru economic. Avem nevoie de o nouă gândire și noi modele care recunosc provocările cu care ne confruntăm acum, mai degrabă decât orbește următoarele calea pe care ne-a condus în crizele convergente acum ne confruntăm.

Aceste modele ne vor permite atât să atenuăm impacturile, cât și să ne adaptăm la aceste crize interblocante - inclusiv schimbările climatice, pierderea biodiversității, aprovizionarea energetică cu combustibili fosili, instabilitatea financiară, securitatea alimentară, sărăcia și așa mai departe. o înțelegere a complementarității protecției ecologice și a înfloririi umane.

De 20 de ani, gânditori și practicieni de pionierat au fost în curs de dezvoltare alternative idei economice, modele și experimente care au fost odată considerate radicale și marginal. Așa cum ne întoarcem pentru a face față unei noi zori economic, aceste teorii și practici sunt acum în mișcare în centrul atenției.

"Pot să spun sincer cu mâna pe inimă că timpul meu ca examinator extern pentru MA Economics of Transition a fost fără nici o îndoială cea mai plăcută și plină de experiență experiență externă de examinare am avut în cariera mea academică ... ..Această Maestru a a produs lucrarea scrisă de cea mai înaltă calitate pe care am întâlnit-o la acest nivel atât ca profesor în propria mea universitate, cât și în experiența mea de examinare externă în alte universități din Marea Britanie și Irlanda. O parte din plăcerea și învățarea pentru mine a fost aceea de a observa modul în care cred că elevii beneficiază enorm de experiența Schumacher, mediul de învățare intens, protejat și susținut al colegiului Schumacher, care, desigur, se revarsă în dezvoltarea personală și dezvoltarea și dezvoltarea sau desfășurarea a ceva ce se concentrează în mod explicit în învățământul superior astăzi, acela de cultivare a caracterului, fuziunea cunoașterii și pasiunii în cadrul unei comunități și experiențe intense de învățare. A fost o plăcere să se asocieze cu acest nou program de masterat, să-l vadă să crească și să înflorească și să devină un loc în care viitori lideri în tranziția de la nesustenabilitate au fost cultivați, sprijiniți, instruiți și lansați în lume ".
John Barry, examinator extern, economie pentru tranziție 2014-2015

De ce Schumacher College?

Din 1991, Schumacher Colegiul a fost pionierat de gândire radical nou în economie, atragerea de conducere profesori, practicieni și activiști din întreaga lume.

Am inspirat și susținut de mii de organizații și persoane fizice din multe țări diferite în încercarea lor de a realiza o lume mai durabilă și echitabilă.

În 2011, ca răspuns la crizele economice și cele conexe, am lansat primul nostru program postuniversitar de Economie pentru Tranziție în asociere cu Fundația New Economics, Rețeaua de Tranziție și Școala de Afaceri de la Universitatea Plymouth.

Acum, în al patrulea an, acest parteneriat vă oferă o oportunitate de neegalat pentru a afla mai multe despre gândirea economică radicală, activismul și spiritul antreprenorial la nivel global.

Gazduit de economiști radicale extrem de respectat, completate de o facultate de neegalat de a vizita de profesori și practicieni din întreaga lume, aveți o șansă unică de a se alătura celor de la prima linie de gândire nouă economic.

Mai multe detalii despre abordarea noastră inovatoare de predare și învățare la Colegiu pot fi găsite aici >>

Profesorii noștri și profesorii invitați includ:

Cine este acest curs?

Suntem incantati sa primim cererea dumneavoastră, dacă sunteți provin direct de la o diplomă de licență, ținând time-out pentru a studia la mijlocul carierei sau care doresc o oportunitate de a se recalifice într-un domeniu care este de o importanță foarte mare pentru viitorul nostru economic global și bunăstarea.

Cautam agenti entuziaste de schimbare care sunt gata pentru a co-crea o nouă economie în practică. Cautam pentru cei pregătiți să își asume un risc și să stea pe vârf de gândire nouă în acest domeniu.

Schumacher Colegiul salută studenți din întreaga lume, în amestec sale variate de experiențe culturale și grupe de vârstă, care permite egal la egal bogat de învățare.

Ascultă de la studenții din trecut
Aflați cum acest program a schimbat viețile și cariera elevilor care au parcurs cursul prin citirea profilurilor absolvenților de economie pentru tranziție.

Ce veți învăța?

 • Problemele cheie de sustenabilitate cu care se confruntă lumea de astăzi
 • Cum ecologic, crizele economice și sociale sunt sistematic legate de funcționare defectuoasă a economiei globalizate de astăzi
 • O critică a modelului dominant neoclasic, industriale creștere din perspective diferite
 • O înțelegere teoretică și experimentală a unei ecologic lume vedere
 • Cum se aplică ecologie și știința complexității la sistemele economiei și socială
 • Co-crearea unei noi abordări a economiei trase din școli alternative de gândire
 • Co-crearea de scenarii și căi de viitor către emisii reduse de carbon, de înaltă bunăstare și economiile rezistente
 • Participarea la dezbateri curente privind economia de tranziție
 • Noi economie instrumente, metode și politici și aplicarea lor la studii de caz din lumea reală
 • Auto-evaluare pentru a îmbunătăți practica profesională

Tu va efectua, de asemenea, în unui proiect de cercetare independent legate de economia de tranziție

Unde vei merge?

Ești gata să adere la o nouă generație de lideri de afaceri, antreprenori, factorii de decizie, cercetători, consultanți și activiști?

Absolvenții din acest program vor avea abilitățile și cunoștințele pentru a lucra pentru o schimbare durabilă în sectoarele public și privat, precum și în societatea civilă, sau să creeze propriile proiecte sau organizații care vor contribui la tranziția către o nouă economie.

Ascultați de la unii dintre studenții noștri din trecut și din prezent și aflați cum acest program și-a schimbat viața și cariera prin citirea profilurilor studenților Economie pentru tranziție.

Ce au spus ceilalți:

"Predăm la Colegiul Schumacher din cauza legăturii sale puternice cu sustenabilitatea ecologică și a unei abordări bazate pe co-creație colaborativă. Oamenii nu se spune ce să facă, împreună co-crea ideile lor. Este un model fundamental diferit de educație pe care îl putem învăța și aplica atât în ​​economie, cât și în alte zone ale vieții noastre ".
- Profesorul Eve Mitleton-Kelly, Școala de Economie din Londra

"Pentru a face tranziția către o lume în care putem să ne prosperăm în limitele planetelor, este vorba de o schimbare de paradigmă sau de bust și nimeni nu schimbă paradigma mai bine decât colegiul Schumacher. Mediul său de învățare și conținutul cursurilor sale fac viziuni asupra unei lumi mai bune tangibile. Economia pentru tranziție arată că acum putem lua primii pași pentru a ajunge acolo. "
- Andrew Simms, membru al Fundației New Economics

"Cursul Economia tranziției demonstrează cum să se unească teoria și practicile economiei ecologice și ale economiei sociale pentru a asigura cooperarea comună. "
-Pat Conaty, Director Executiv al Rețelei Societății de Reconstrucție

"Colegiul Schumacher este unul dintre puținele locuri pe care le cunosc în care întrebările economice sunt solicitate la fel de deschis cum trebuie. Când conduc seminarii acolo, învață cât de mult predau. "
- Kate Raworth, cercetător asociat la Institutul de Schimbări de Mediu al Universității Oxford

Program predat în:
 • Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la Schumacher College »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
1 - 3 anii
Part time
La zi
După locații
După dată
Termen limită de aplicare

Economics For Transition