Economie de afaceri

International Accelerator

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Economie de afaceri

International Accelerator

Economie de afaceri

Vânzări și previziune a veniturilor, analiza tendințelor piata, modelarea toate econometrica acestor abilități sunt fundamentate în economie aplicată. Sunt, de asemenea, printre abilitățile cele mai căutate în afaceri și de guvern.

Școala de Afaceri de Master 'of Arts în programul de Economie combină o fundație solidă în economie, cu un accent pe aplicarea cunoștințelor în situații reale. În timp ce programul pregătește studenții pentru o carieră în calitate de economiști profesioniști în guvern și mediul de afaceri, unii absolvenți folosesc de gradul ca o rampă de lansare spre educație suplimentară în drept sau o diplomă de doctorat în afaceri sau economie.

Programul este compact-trei semestre în lungime pentru majoritatea studenților, dar puternic, cu oferte de curs în domenii precum economia mediului, politici financiare, de creștere și dezvoltare, economie de sănătate, Organizația Industrială, Investment Management, Economia forței de muncă, și bani și bănci.

opţiuni program

Structura Master of Arts în Economie (MAEcon), programul permite flexibilitate pentru a se potrivi intereselor și nevoilor fiecărui student. Toți elevii vor dobândi un fundal puternic în economie, dar cei care caută un accent aplicat sunt oferite oportunități pentru cursuri și experiențe de cercetare cu relevanță directă pentru afaceri contemporane și probleme sociale. Elevii pot alege să se specializeze în punctele forte ale departamentului în economie internațională și creștere economică sau zonele microeconomice aplicate ale sănătății, muncii și economia mediului. Indiferent de specialitatea aleasă, toți absolvenții programului demonstrează stăpânirea următoarele abilități de bază:

  • Abilitatea de a aborda problemele legate de economie punct de vedere analitic
  • Abilitatea de a utiliza datele în mod corespunzător pentru a răspunde la întrebările de cercetare economică empiric
  • Abilitatea de a comunica în mod eficient rezultatele cercetării

Opțiunile de cale

Programul MAEcon oferă trei opțiuni, în funcție de preferințele elevului; Economie Track, Financiar Economie Track sau Track tezei de doctorat. Elevii din toate piesele au aceleași clase de bază: Aplicată Macroeconomie, Microeconomie Aplicata, Introducere în Economie Aplicată și Statistică I. Dincolo de clasele de bază de cursuri variază pentru fiecare dintre opțiunile de cale:

Economie Track: elevii din economie Track va selecta trei electives din cadrul departamentului de economie. Trei opționale pot fi de asemenea luate în afara departamentului de economie.

Financiar Economie Track: studenții care optează pentru Economie Track financiar va avea cursuri de bază trei finanțe: Titluri de valoare financiare derivate, politici financiare și de administrare a investițiilor. Elevii vor alege, de asemenea, trei electives din ofertele de curs de finanțe disponibile.

Teză Track: în cazul în care un student alege Track tezei de doctorat, el / ea va avea două elective din cadrul departamentului și două electives generale. In plus, orice persoană din teza de Track va finaliza șase ore de credit de muncă tezei.

Toți elevii trebuie să treacă un examen complet după finalizarea cursurilor de bază.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Locations
Statele Unite ale Americii - Boston, Massachusetts
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Statele Unite ale Americii - Boston, Massachusetts
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala