Ecologie MS, dr

Generalități

Programul de descriere

Ecologia este disciplina științifică preocupată de relațiile dintre organisme și mediile lor trecute, prezente și viitoare. Centrul de ecologie de la USU a avut un șir de directori cunoscuți la nivel național și la nivel mondial ca oameni de știință de prim rang în domeniul ecologiei, iar studenții absolvenți cu o diplomă în ecologie sunt capabili să stabilească contacte cu facultăți influente care îi pot ajuta în timp ce urmăresc posturi prestigioase. programe de doctorat și posturi de facultate la universități din întreaga lume. În plus, Centrul de Ecologie găzduiește o serie de seminarii care aduce oameni de știință celebri din întreaga lume să vorbească la USU.

Toți studenții la ecologie trebuie să urmeze cursuri în diferite domenii desemnate, iar restul cursurilor și al cercetării vor fi finalizate într-unul din următoarele departamente:

• Biologie: studenții care studiază ecologia în cadrul Departamentului de biologie se concentrează pe ecologia teoretică și modul în care aceasta se aplică evoluției și altor discipline din cadrul biologiei.

• Mediu și societate: acest departament este preocupat de ecologia umană și de relațiile dintre oameni și ecosistemele naturale.

• Plante, soluri și climă: studenții din acest departament studiază ecologia plantelor, solurilor și climatului și problemele care le leagă de ecologie.

• Știința bazinului hidrografic: studenții la ecologie din acest departament se concentrează pe știința și conservarea ecosistemelor acvatice.

• Wildland Resources: Studenții din acest departament sunt preocupați de ecologia terestră și de ecosisteme.

Ultima actualizare Oct 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Our college is unique. We have a diverse range of academic offerings and are able to honestly say, we have something for everyone. If you want to be a doctor, an aviator, a farmer, a researcher, a wri ... Citeste mai mult

Our college is unique. We have a diverse range of academic offerings and are able to honestly say, we have something for everyone. If you want to be a doctor, an aviator, a farmer, a researcher, a writer, a businessperson, a designer, a dietitian, an economist or any other type of professional, CAAS is the perfect place for you. We in CAAS know more than your name; we know who you are. Our faculty pride themselves on understanding your personal and scholarly ambitions and then helping you reach those goals. From research opportunities to one-on-one mentorship, your professors work to help you succeed. Citește mai puţin