Doctor al filosofiilor indigene

Southern Cross University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Doctor al filosofiilor indigene

Southern Cross University

Dacă sunteți interesat să deveniți un expert de cercetare în domeniul cunoașterii indigene, doctorul filosofiilor indigene vă oferă ocazia.

Acest grad de 3 ani vă va oferi competențe de cercetare superioară și gândire critică pentru a lucra la nivel național și internațional pentru și cu comunitățile indigene. Munca și cercetarea voastră vor avea ca scop aprofundarea cunoștințelor critice în acest domeniu, în beneficiul sectorului serviciilor de sănătate și a serviciilor umane și al dezvoltării politicilor.

Acest curs vă va permite să realizați propriul proiect de cercetare axat pe furnizarea de beneficii popoarelor indigene sub supravegherea unui expert.

Finalizarea unui doctorat este o realizare semnificativă recunoscută de angajatori în sectoare, atât la nivel național, cât și la nivel internațional.

Oportunități de carieră

Elevii care au absolvit un doctorat al filosofiilor indigene vor fi bine plasați pentru o carieră în cercetare și mediul academic, guvern, profesionist sau comunitar, care lucrează în dezvoltarea politicilor, furnizarea de servicii și evaluarea programelor și ca lideri și manageri la nivel înalt.

Domenii majore de studiu

Accentul cercetării candidatului va fi negociat și convenit de către candidat, supraveghetorul acestuia și directorul Colegiului Gnibi al Popoarelor austriece indigene. Candidații vor fi încurajați să își limiteze investigațiile la aspecte relevante și care vor aduce beneficii popoarelor indigene.

Notă: studenților li se cere să participe la toate cele 3 sesiuni.

Metode de evaluare

Fiecare unitate este de obicei evaluată utilizând trei sarcini, care pot include o atribuire bazată pe proces, cum ar fi un jurnal, o evaluare bazată pe performanță și un raport. Detalii complete despre misiuni sunt conținute în ghidul de studiu pentru fiecare unitate.

Unitățile de scenă de curs sunt premiate cu note de Înaltă Distincție, Distincție, Credit sau Pass. Pentru a trece la etapa tezei, un candidat trebuie să obțină o medie de credit pentru unitățile de curs.

Teza nu este evaluată în mod oficial în timpul perioadei de scriere, dar este supusă spre examinare experților externi după finalizare. Doctoratul profesional va fi acordat după ce teza a fost examinată și determinată pentru a îndeplini cerințele acordate.

Metode de predare

Elevii sunt încurajați să participe la cursuri în campus pentru a construi relații cu alți studenți și colegiul Gnibi al popoarelor austriece indigene. Studenții de pe campus vor experimenta o varietate de abordări pedagogice bazate pe pedagogia indigenă, inclusiv despre povestiri, despre cercuri de școală și despre discuțiile cu bătrânii indigeni.

Studenții online vor primi o combinație de seminarii cu podcasturi sau video-uri și / sau se vor implica în discuții sincronizate video sau teleconferințe online. Toți elevii trebuie să participe la un atelier intensiv de o săptămână (patru până la cinci zile) pentru fiecare unitate (două săptămâni pentru unitățile cu ponderare dublă). Metoda de predare poate varia de la o unitate la alta.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare March 2, 2018
Durata & Pret
Acest curs este
Online
Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Mar. 4, 2019
Iulie 2, 2019
Duration
Durata
3 - 6 anii
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Price
Preţ
26,000 AUD
3.000 de dolari pe unitate, studenți internaționali.
Information
Deadline
Ian. 20, 2019
Locations
Australia - Lismore, New South Wales
Data începerii : Mar. 4, 2019
Termen limită de aplicare Ian. 20, 2019
Data terminării Mar. 4, 2022
Data începerii : Iulie 2, 2019
Termen limită de aplicare Mai 21, 2019
Data terminării Iulie 2, 2022
Dates
Mar. 4, 2019
Australia - Lismore, New South Wales
Termen limită de aplicare Ian. 20, 2019
Data terminării Mar. 4, 2022
Iulie 2, 2019
Australia - Lismore, New South Wales
Termen limită de aplicare Mai 21, 2019
Data terminării Iulie 2, 2022