Doctor în științe criminalistice

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul web al instituției

Programul de descriere

La Lincoln, veți fi învățați de cadre didactice și practicieni cu experiență specializată în chimie analitică și organică, farmacie, entomologie, antropologie și biologie moleculară. Veți fi încurajați să vă implicați în cultura de cercetare interdisciplinară de la University of Lincoln și să lucrați alături de academicieni care se străduiesc să avanseze tehnicile medico-legale.

Predarea include principii medico-legale, care funcționează în contextul considerațiilor legale, rolul martorului expert și prezentarea probelor. Veți avea ocazia să aflați despre procesele implicate în furnizarea de dovezi imparțiale în anchetele penale, de la scene de criminalitate până la laborator și, în cele din urmă, în sala de judecată.

Cum studiați

Ora de contact și studiul independent

Elevii de pe acest curs ar trebui să aștepte de obicei 350 de ore de contact pe durata programului. Cantitatea de timp de contact va varia în funcție de diversele opțiuni ale modulelor alese.

Studiul postuniversitar implică o proporție semnificativă de studii independente, explorând materialul inclus în cursuri și seminarii. Ca un ghid general, pentru fiecare oră din clasă, elevii trebuie să petreacă cel puțin două-trei ore într-un studiu independent.

Componența și livrarea pentru curs se defalc în mod diferit pentru fiecare modul și pot include prelegeri, seminarii, ateliere de lucru, studiu independent, practică de laborator, cercetare și învățare unu la unu.

Cum sunteți evaluați

Sistemul de clasificare pentru module și premiu va urma regulile standard pentru gradele de studii postuniversitare. Marcajul de trecere a modulelor este de 50% sau mai mare, iar semnul distinctiv este de 70% sau mai mare.

Marcajul modulului va fi atribuit pe baza diferitelor metode de evaluare: cursuri, examene, prezentări, sesiuni practice sau contribuții de lucru la modul. Detaliile vor fi furnizate într-un manual de module furnizat studenților la începutul anului universitar.

Evaluarea feedbackului

Politica University of Lincoln privind feedback-ul de evaluare vizează să se asigure că cadrele didactice universitare vor reveni prompt la evaluări în curs - de obicei în termen de 15 zile lucrătoare de la data depunerii.

Cerințe de intrare

Clasa a doua sau superioară de clasa a II-a onorează un subiect relevant.

Elevii care dețin un grad de clasa a doua inferioară pot fi eligibili sub rezerva interviului.

Studenții străini vor solicita limba engleză la IELTS 6.0 cu cel puțin 5,5 în fiecare element sau echivalent. http://www.lincoln.ac.uk/englishrequirements

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities.

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities. Citește mai puţin