Opțiunile de diplomă dublă de la PFH vă oferă șansa de a studia în două țări diferite, obținând două perspective diferite și obținerea a două grade. Având diplome de la două instituții de durată și două țări, este o imensă creștere a carierei - nu numai dacă doriți să lucrați în Germania, Franța, Marea Britanie, SUA sau Australia, unde se află universitățile partenere. Un astfel de program internațional de studiu vă arată dedicarea dumneavoastră tuturor angajatorilor posibili pentru o carieră internațională.

Fapte reale

În funcție de locul în care doriți să mergeți, durata și costurile variază (de asemenea, în funcție de cursul de schimb)

  • Iona College New York, SUA: 20 luni, 45.000 €
  • Regent's College, Londra, Marea Britanie: 24 de luni, 32.000 €
  • KEDGE Business School, Bordeaux, Franța: 20 de luni, 18.420 €
  • Universitatea Bond, Gold Coast, Australia: 19 luni, 37.000 €

Pe lângă pasul spre o carieră internațională, puteți alege să studiați complet în limba engleză sau să luați părți în limba germană și / sau franceză, în funcție de locația aleasă.

Programul începe în octombrie 2019.116303_PFH1.jpg


Specificații pentru fiecare locație: Alegeți din New York - SUA, Londra - Marea Britanie, Bordeaux - Franța sau Gold Coast - Australia

PFH, Göttingen, Germania

112454_pfh_logo.jpg

În Göttingen puteți lua cursuri de management general în limba engleză sau germană și vă specializați în unul dintre următoarele domenii: Managementul industrial, Turismul și managementul călătoriilor, Managementul vânzărilor, Marketingul internațional, E-Business, Managementul financiar al corporațiilor La sfârșitul programului primi Master în Management General plus gradul de la unul dintre partenerii noștri.

Iona College, New York, Statele Unite ale Americii

112455_iona_logo.png

  • Colegiul Iona este situat la 15 mile nord de Manhattan, iar acest grad dublu duce la un MBA de la Iona plus gradul MSC de la PFH. Iona oferă următoarele specializări: management financiar, managementul sănătății, management, managementul resurselor umane, marketing, contabilitate publică sau sisteme informaționale.

Regent's University, Londra, Marea Britanie

112456_regents_logo.jpg

  • Universitatea Regent este situată central în Londra, în Regent's Park și oferă următoarele specializări: Business Analytics, Coaching, Procese Creative, Economii emergente Enterprise, Antreprenoriat și Inovare, Afaceri Familiale, Afaceri Internaționale și Politici Economice Internaționale, Negocieri Internaționale, Equity Private and Venture Capital , Seminar de marketing transnațional.

KEDGE Business School, Bordeaux, Franța

112457_kedge_logo.png

  • KEDGE nu este doar o școală de afaceri, ci și un Grand Écoles din Franța, care vă oferă un grad extrem de valoros, în timp ce puteți face părți acolo în limba franceză sau tot în limba engleză, în funcție de specializarea preferată:

Universitatea Bond, Gold Coast, Australia

112458_bond_logo.jpg

  • Situat într-unul dintre locurile fierbinți din Australia, la Gold Coast, Universitatea Bond oferă împreună cu PFH un diplomă dublă excelentă în management cu următoarele specializări: Investiții, Piețe de capital, Cercetare de piață, Analiză și Aplicare, Produse derivate, Investiții personale, Finanțe Financiare, Management Financiar Internațional, Analiză Clienți, Comerț Internațional, Managementul Resurselor Umane Internaționale sau Studiu Regional.
Program predat în:
  • Engleză
PFH Private University of Applied Sciences

Vezi 2 mai multe cursuri de la PFH Private University of Applied Sciences »

Ultima actualizare Iunie 12, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Oct 2019
Duration
19 - 24 luni
La zi
Price
18,420 EUR
- KEDGE Business School, Bordeaux, Franța: 20 luni; ~ 32.000 € - Regent's College, Londra, Marea Britanie: 24 luni; ~ 45.000 EUR - Colegiul Iona New York, SUA: 20 luni; ~ 37.000 EUR - Universitatea Bond, Gold Coast, Australia: 19 luni
După locații
După dată
Start Date
Oct 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Oct 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Oct 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Oct 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Oct 2019
Termen limită de aplicare

Oct 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date