Diplomă de master în viitor, previziune și guvernanță strategică

Generalități

Programul de descriere

Foresight viitoare și guvernanța strategică este primul program educațional de studii viitoare în Lituania. Programul combină interdisciplinaritate, complementaritatea și universalitatea integrală a competențelor relevante, care creează oportunități pentru o mai bună integrare pe piața muncii în continuă schimbare: o metodologie Insights este predată, care pot fi aplicate în diferite domenii și pe diferite nivele, conducerea acestor abilități la cel strategic modelarea proceselor sociale, economice, politice, culturale și tehnologice, precum și modelarea viitorului societății cunoașterii.

Obiectivul Foresight viitoare și programul strategic Guvernare este de a pregăti cel mai înalt nivel de specialiști din administrația publică, care sunt capabili să înțeleagă relații complexe de management integral în mai multe etape și schimbarea mediilor pe o scară globală. Absolventii acestui program sunt capabili: 1. să aplice metodologii viitoare foresight în timp ce formularea politicilor administrației publice și a activităților economice.

  1. pentru a executa o planificare strategică și de gestionare a programului.

  2. să pregătească și să pună în aplicare strategii de management public.

  3. pentru a rezolva sarcini complexe în mediile on-line sociale, economice și culturale de management în mai multe trepte.

  4. pentru a efectua o planificare strategică a progreselor tehnologice asociate cu informații moderne și comunicare în diferite domenii de activitate publică și pe diferite niveluri.

  5. să pună în aplicare a principiilor dezvoltării durabile în managementul public.

  6. pentru a lua decizii inovatoare, creând în același timp strategii eficiente și competitive de management.

OPORTUNITĂȚI DE CARIERĂ

Absolvenții programului de masterat al viitorului Anticiparea și Guvernul strategic va fi capabil să lucreze în domeniile de management politic, administrație publică, managementul strategic de afaceri, precum și în integrarea europeană, pentru a pune în aplicare proiecte civile, pentru a desfășura programe interculturale, să dezvolte noi domenii de economie și de inovații, de asemenea, să lucreze în domeniul politicii externe și al relațiilor internaționale, servicii de expertiză și consultanță etc.

Această școală oferă programe în limba engleză și lituaniană.

CERINȚE DE INTRARE

Cetățenii străini care doresc să aplice pentru viitor Foresight și Guvernare strategică Programul de studiu part-time trebuie să aibă o diplomă de licență.

Structura de grad competitiv și ponderea procentuală: • clasele de diplomă (certificat) anexă - 50 la suta • scrisoarea de motivare - 40 la sută • competențe lingvistice ale programului de studiu la care se aplică reclamantei - 10 la suta • puncte suplimentare (20 la suta) pot să fie acordată pentru o experiență de muncă sau o activitate de voluntariat, în cazul în care este legată de programul de studiu ales.

Candidații la KSU trebuie să prezinte: 1. formularul de cerere (disponibil pe site-ul www.ksu.lt) 2. documentele de calificare (certificat, diplomă) și anexele lor (documentele trebuie să fie legalizate sau aprobate de Apostille) 3. un document eliberat de Centrul de evaluare a calității Studiu privind recunoașterea calificărilor academice străine (mai mult pe recunoașterea acestor documente pot fi găsite pe site-ul școlii) 4. o copie a documentului de identitate al unei persoane, aprobat de către un notar sau de autoritățile publice respective 5. un document care să ateste nivelul cerut de limba engleză - TOEFL sau IELTS certificat sau alte documente 6. o scrisoare motivațională 7. un curriculum vitae 8. 2 fotografii tip pașaport Toate documentele trebuie să fie prezentate în limba engleză sau lituaniană.

DURATA SI PRET

Studii Part-time - 1,5 ani 2050 euro pe semestru pentru studenții din UE

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Kazimieras Simonavi?ius University (KSU), founded in 2003, is an accredited private institution of higher education with campuses in Vilnius and Klaipeda, Lithuania. KSU stands out for its innovative ... Citeste mai mult

Kazimieras Simonavi?ius University (KSU), founded in 2003, is an accredited private institution of higher education with campuses in Vilnius and Klaipeda, Lithuania. KSU stands out for its innovative approach to learning and its entrepreneurial values. Citește mai puţin