Diplomă de master în științe politice: guvernare și relații internaționale

Generalități

Programul de descriere

Universitatea Catolică din Mozambic (UCM), atent la nevoile de dezvoltare socio-politic, deschiderea de a promova valorile dreptății, păcii și reconcilierii, are scopul de a preda cursul Absolvire și Master în Științe Politice: Guvernare și relații internaționale în parteneriat cu Institutul de Studii politice din Universitatea catolică din Portugalia (IEP-UCP).

Absolvent curs în Științe Politice: Guvernare și Relații Internaționale este proiectat de la sol că Mozambic este o țară în procesul de consolidare a democrației, în sensul apartenenței familiei mozambicane începe să câștige teren în societate, că care va permite procesul de integrare în SADC.

profil

Postuniversitare și / sau Master este un profesionist în îndeplinirea funcțiilor în diferitele niveluri ale administrației publice și de guvernare (municipale, provinciale și naționale), ca și contribuția la domeniul funcțiilor politice. Absolvenții vor avea cunoștințe de studii politice și de guvernare în perspectivă regională, națională și internațională.

competențe

Postuniversitare și / sau Master în științe Politice: Guvernare și Relații Internaționale va, la sfârșitul cursului, să fie echipate cu următoarele abilități:

 • Implică-te în diverse moduri contribuind la creșterea nivelurilor de guvernanță;
 • Să știe cum să se califice și să modernizeze activitatea politică;
 • Cunoașterea Sedimentarul de globalizare percepția democrației, alternanței puterii, drepturilor omului și stabilitatea politică;
 • Știind cum să fie eficiente ca bună administrare publică;
 • Fiind capabil să disemineze și ancora, matricea academică și profesională, științifică de studii în domeniul științelor politice, în special în ceea ce privește guvernanța și relațiile internaționale.

Perspectivele de carieră

Oportunitățile de angajare post-universitare și / sau de masterat în științe politice: guvernare și relații internaționale sunt:

 • analiști sociali, politici și opinia publică
 • Angajații programelor naționale și internaționale pentru a sprijini buna guvernare
 • formare suplimentară la cariera diplomatică
 • jurnaliști, consilieri politici (guvernamentale, ambasade și ONG-uri)
 • liderii de partid
 • Membrii adunărilor municipale, provinciale și Republica
 • Ofițerii și angajați ai administrației locale, regionale și naționale

curriculum

Cursul este format din 9 subiecte multidisciplinare. Studenții care finalizează faza curriculum-ului cu evaluarea medie de 12 (78 ECTS), valorile se pot obține certificat postuniversitare în Științe Politice: Guvernare și relații internaționale, va fi desemnat „candidați pentru maestru“ și poate trece la faza de disertație master (120ECTS). Când se termină etapa disertație cu succes, veți obține certificatul de Master în Științe Politice: Guvernare și relații internaționale.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

A Universidade Católica de Moçambique, em sintonia com estas palavras da Constituição Apostólica EX CORDE ECCLESIAE do Sumo Pontífice JOÃO PAULO II sobre as Universidades Católicas, fundamenta a sua e ... Citeste mai mult

A Universidade Católica de Moçambique, em sintonia com estas palavras da Constituição Apostólica EX CORDE ECCLESIAE do Sumo Pontífice JOÃO PAULO II sobre as Universidades Católicas, fundamenta a sua existência nos sentidos de Verdade e de Serviço e busca de forma permanente a unidade na variedade do conhecimento humano. Citește mai puţin