Dezvoltarea software-ului profesional MSc

Nivelul de studiu: Master

Taxă de școlarizare 2018/19:

  • UK / EU - £ 150
  • Internațional - 11.500 de lire sterline

Cerințe de intrare: O diplomă de diplomă de 2: 2 (a doua clasă) sau echivalent, cu un conținut de calcul de maximum 50%.

Cerințe în limba engleză: IELTS 6.0 fără componente mai mici de 5,5 sau echivalent.

Mod de studiu: sala de clasă cu normă întreagă

Durata: 1 an

Metoda de evaluare: Cursuri și examene

Finanțarea studenților: Disponibilă

Locații: Londra

Data de începere: septembrie

Despre acest curs

Dezvoltarea Software-ului Professional MSc este un curs de conversie conceput pentru absolvenți cu un grad înalt de motivare, cu o diplomă de onoare în orice disciplină, cu un conținut de calcul nu mai mult de 50%. Acest curs este destinat absolvenților care sunt interesați în avansarea gradului lor existent pentru a obține cunoștințe de specialitate de dezvoltare de software și cei care doresc să intre în industria de software.

În timpul acestui program elevii vor construi o înțelegere solidă a Java, un limbaj de programare, și aplicarea sa în contexte reale de viață, precum și dezvoltarea de rezolvare crucială a problemelor, design, programare și abilități de management, cerute de industrie. În plus, elevii au o înțelegere aprofundată a sistemelor fundamentale pentru a-și consolida cunoștințele despre hardware-ul computerului.

Subiecte precum dispozitivele mobile și aplicațiile vor permite studenților să-și specializeze domeniul de focalizare, în timp ce module precum bazele de date, structurile de date și sistemele concomitente îi echipează pe elevi cu abilități transferabile esențiale în industria extinsă a științei și analizei datelor. Acest program solicită, de asemenea, elevilor să finalizeze un proiect individual important de calcul, unde elevii vor fi obligați să dezvolte o soluție de calcul la o problemă realistă, combinând toate cunoștințele pe care le-au câștigat pe curs.

Metode de predare

Veți fi învățați folosind o mare varietate de metode de predare în cadrul modulelor, inclusiv cursuri, seminarii, tutoriale direcționate și sesiuni practice. Acest program utilizează o abordare de livrare combinată, oferind studenților acces la prelegeri săptămânale video preînregistrate (descărcabile și / sau redirecționate).

Evaluare

Evaluarea pentru dezvoltarea software-ului MSc Professional va fi prin cursuri și examene.

Progresie

Acesta este un curs de conversie menit să permită absolvenților (într-un subiect cu un conținut de calcul de maximum 50%) să se specializeze în dezvoltarea de software.

Pe măsură ce lumea se bazează mai mult pe software-ul pentru a ne ajuta să ne gestionăm viața, atât în ​​mediul comercial, cât și în cel intern, sa înregistrat o creștere a locurilor de muncă pentru dezvoltarea de software. Cererea de dezvoltatori de software calificat este din ce în ce mai mare, iar salariile competitive sunt oferite atât în ​​organizații mari, cât și în organizații mici, într-o gamă largă de sectoare.

Campusurile noastre de la Universitatea din Ulster se desfășoară în parteneriat cu Învățământul Superior QA - un furnizor de învățământ superior din Regatul Unit. Toate programele noastre de la Campusurile noastre de Sucursale sunt validate de către universitate și sunt predate de personalul superior al învățământului superior și al universității.

Program predat în:
Engleză

Vezi 4 mai multe cursuri de la Ulster University, London & Birmingham Campuses »

Ultima actualizare January 8, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Sept 2020
Duration
1 an
La zi
Price
- UK / EU - £ 5,150 Internațional - £ 11,500
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2020
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Sept 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date