Design MRes

Generalități

Programul de descriere

Studiază la universitatea de artă și design clasată numărul unu mondial timp de șase ani consecutivi (2015-2020) în clasamentul subiectelor universitare QS World.

Despre program

MRes RCA Design Pathway construiește abilități de cercetare de proiectare care pot fi implementate în cariere academice și profesionale. Promovăm inovația și abordăm sisteme complexe și provocări sociale, de la viitorul muncii la economia circulară, schimbările climatice, AI și asistența medicală.

Oferim învățare interdisciplinară; veți fi expus la întreaga gamă de programe din Școala de Proiectare, inclusiv MA-urile, centrele de cercetare și rețelele noastre. Cercetătorii experimentați desfășoară seminarii și ateliere de cercetare în domeniul proiectării pe teme care includ cibernetică, etnografie, etică, prognoze viitoare, proiectare speculativă, proiect participativ, cercetare de acțiune, practică reflectorizantă, robotică și codificare.

Curriculumul Pathway oferă o experiență de transformare și vă oferă posibilitatea de a construi propria dvs. zonă de expertiză printr-un proiect de cercetare solo. Veți dezvolta cunoștințe în cercetarea de proiectare prin experimentare în teorie și practică, schimb interdisciplinar de cunoștințe și revizuire de la egal la egal.

Programele noastre sunt livrate printr-o combinație de învățare structurată, cuprinsă în cursuri și cursuri de master; clase de atelier bazate în jurul unei sarcini stabilite; cursuri de seminar conduse de tutori unde elevii li se va cere să reflecte asupra materialelor pe care le-au citit sau studiat în avans și sarcini de proiect care susțin programul de predare structurat.

Hexo Touch

Cerințe de intrare

Candidații sunt selectați în totalitate pe merit și cereri. Cursul salută candidați din întreaga lume și vârste, atât experiență academică anterioară, cât și profesională.

Procesul de selecție are în vedere creativitatea, imaginația, curiozitatea și capacitatea de a reflecta, de a critica și de a inova, așa cum este demonstrat în declarația de cercetare și portofoliul; de asemenea, a evaluat potențialul de a beneficia de program și de a atinge standarde ridicate în general.

Deși nu este necesar să dețineți un grad de proiectare relevant, întâmpinăm solicitanții interesați de cercetarea proiectării.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Located in the heart of London, the Royal College of Art is the most influential, wholly postgraduate university of art and design in the world.

Located in the heart of London, the Royal College of Art is the most influential, wholly postgraduate university of art and design in the world. Citește mai puţin