de un an de master în design creativ

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

De un an de Master in Design Creative

&nbsp

Maestrul de un an în design creativ permite elevilor să experimenteze cu practica profesiei lor ca designeri produs creativ.

Absolvenți SID în design creativ sunt capabili sa proiecteze, să dezvolte și să comunice proiectele lor de design de produs, cu competențe extinse în ambalaje vizuala, si web design. Ei au, de asemenea, o viziune globală a pieței și o bogată experiență profesională dobândită prin conceperea direct pentru companii.

Grupul de clasă se transformă într-un studio profesional real în care elevii, asistate de instructori, dezvolta diferite proiecte pe teme atribuite de către companiile client cu nevoile lor legate de lumea industrială curentă.

&nbsp

&nbsp

Țintă

&nbsp

Maestru de un an este rezervată studenților care au cel puțin doi ani de formare specifică în alte institute publice sau private, sau absolvenți în curând-a-fi absolvenți în domeniul arhitecturii, ingineriei sau design si cei care au avut o experiență specifică, profesională în calitate de designeri . Locurile sunt limitate.

Studenții care au participat în mod regulat și cu succes curs de doi ani în design creativ sunt direct admise la Maestru, deoarece este al treilea an de plan de studiu lor.

&nbsp

&nbsp

Didactică

&nbsp

Fiecare elev, în colaborare cu colegii și coordonat de un instructor, își exprimă lui / ei abilitățile profesionale ca și în cazul în care el / ea a fost într-un studio de design profesional reală într-o atmosferă care favorizează dialogul și schimbul de experiențe, proiecte în curs de dezvoltare individuale și necesare aferente acestora fișierele pentru prezentarea finală.

Activitatea este realizată prin aplicarea unor metode de cercetare, Creativ si design de design Scuola Italiana.
Fiecare elev prezintă propriile proiecte direct la managerii societăților comerciale. Acest tip de contact direct ajută pe elevi să promoveze o experiență pozitivă cu tipurile de figuri profesionale pe care le vor întâlni în interviuri de locuri de muncă viitoare.

Ani Master constă în 3 zece săptămâni de-a lungul trimestre. Pentru fiecare trimestru, fiecare student va dezvolta proiecte pe teme atribuite de către 2 companii. La sfârșitul fiecărui student master, coordonat de patru instructori diferite, va fi realizat proiecte pentru 6 companii diferite.

Fiecare proiect trebuie să fie finalizate în termen de 10 săptămâni - o perioadă scurtă în mod deliberat, în scopul de a obișnui elevul să viteza de livrare de dezvoltare și la timp a proiectelor.Aceste valori, împreună cu competențe în proiectarea, sunt caracteristici definitorii pentru tipul de expert foarte profesionist care piața cere în zilele noastre.

Până în prezent, proiectele au fost dezvoltate pentru mai mult de 180 de companii mici, mijlocii si mari, cum ar fi: Alfa Romeo, Aprilia, Arneg, Benetton, Chicco-Artsana, DeLonghi, motor diesel, Electrolux, Ferrero, Fiat, Fischer, Franke, Geox , Hausbrandt, Invicta-Diadora, La Palma, Lagostina, Leitner, Magis, Mondo, Nisa, Nordica, Poltrona Frau, Safilo, Salvagnini, Solari, Valigeria Roncato, Vimar, Whirlpool, Zignago Vetro.

&nbsp

&nbsp

Diplome și Certificat Profesional

&nbsp

La sfârșitul anului Master și după finalizarea cu succes a examenului final, elevii primesc:

  • o Diplomă în design creativ de la Scuola de design Italiana
  • Attestato di calificarea professionale ("Certificat de calificare profesională"), în design creativ, care se acordă de către Regiunea Veneto.

&nbsp

&nbsp

Oportunități de carieră

&nbsp

Scuola Italiana absolvenți de proiectare sunt specializata in design de produs, cu toate acestea, competențele dobândite a le permite să lucreze în domeniul graficii si design web, datorită un background solid, matur culturale și profesionale.

Acestea pot fi închiriate în birourile de proiectare ale companiilor, studiouri profesionale de proiectare, sau devin designeri independenți creative.

Locație de clasă și limbă

&nbsp

Clasele sunt deținute la campusul de Scuola Italiana de design, Corso Stati Uniti 14/bis, ZI Sud - Padova.
Italian este limba oficială.

&nbsp

&nbsp

Cerințele de admitere

&nbsp

Admiterea la cursul de Master este dependentă de prezentarea unui CV, un portofoliu personal și, dacă este necesar, rezultatul pozitiv al unui interviu cu consiliul de administrație pentru a verifica pregătirea cuiva.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Scuola Italiana Design (SID) was set up in 1991 in Padua as a school of industrial design and it has since dedicated itself to the aesthetic and technical-functional study and design of objects in sma ... Citeste mai mult

Scuola Italiana Design (SID) was set up in 1991 in Padua as a school of industrial design and it has since dedicated itself to the aesthetic and technical-functional study and design of objects in small, medium and large-scale production.Its inception was heavily solicited by the Chamber of Commerce of Padua in order to respond to the rising request by local companies for specialized professionals in product innovation. Citește mai puţin