De masterat (unități incluse), in muzica populara - chitara, bas, tobe, vocale

Generalități

Programul de descriere

Prezentare curs

Cursul vă va încuraja să dezvolte cele mai înalte niveluri de abilitate instrumentală prin lecții individuale și de învățare personalizată. Veti dezvolta, de asemenea, abilitățile dumneavoastră de conducere și de management muzical prin conducerea unui ansamblu, care se încheie cu un spectacol de provocator repertoriu original și existent.

Pe de curs, puteți alege din opțiunile care includ o investigație a unei tradiții de performanță, utilizarea muzicii în sănătate și bunăstare, precum și aspectele culturale ale muzicii. De asemenea, se va produce un organism important de lucru pentru recital, alături de susținerea cercetării care stă la baza și informează proiectul final. ICMP aceste unități se adresează în principal persoanelor care doresc să-și continue studiile după ce s-au distins la un curs de nivel de grade, sau care au dobândit experiență în industria comparabilă și s-au angajat să atingă chiar mai mare stăpânirea instrumentelor lor respective.

Detalii curs

Veti continua dezvoltarea aptitudinilor tale instrumentale, concentrându-se pe relația ta personală pentru instrumentul dvs. și extinderea capacității dvs. tehnice, precum și rolul dumneavoastră ca interpret în contextul mediilor vii și de studio. Acest element al programului este livrat folosind o varietate de moduri de studiu, inclusiv unu-la-unu lecții, cursuri de ansamblu și prelegeri, precum și tutoriale private și de grup; această combinație permite o abordare personalizată pentru a studia.

Competențe academice și de cercetare

Tu va întreprinde un proiect de cercetare semnificativă, care va conduce la producerea unei performanțe substanțiale și disertație. Vei fi provocați să dezvolte o varietate de abilități și tehnici, și veți dobândi în plus și a rafina abilitățile critice de raționament pe care vă va permite să revizuiască literatura academică actuală și de ieșire.

Dezvoltare profesională

O parte vitală a propriei dvs. de dezvoltare profesională se bazează pe capacitatea dumneavoastră de a funcționa în mod autonom, care, în cadrul programului, implică în mod eficient angajarea în studiu auto-dirijată. Capacitatea de a identifica propriile cerințe de învățare personale și să proiecteze și să implementeze un plan de hărnicie pentru atingerea acestora, în timp ce selectarea în mod eficient și implementarea unor resurse adecvate, este o abilitate critică, care este dezvoltat, sprijinit și provocat pe tot parcursul programului.

Recomandate Tutor

Originar din Massachusetts, Statele Unite ale Americii, Chris este un chitarist profesionist foarte experimentat, cu experienta de peste 20 de ani de chitara.

După ce au participat la Berkeley din Boston, el a devenit imediat un turneu și de înregistrare ocupat chitarist, trecând la aceste țărmuri în 1992. Artiști el a lucrat cu Caribbean includ Soca / Calypso artist Arrow, oferind pe lui hit masiv "Hot Hot" precum și sora Sledge, Odyssey, Mick Ronson si Felix Pappalardi.

Mai recent, el a înregistrat mai multe albume și a realizat cu compozitorul Jeb Loy Nichols și continuă să fie un studio foarte ocupat și chitara player live. Chris este un muzician maestru și joacă întotdeauna cu mare gust, motiv pentru care el este acest lucru în cerere.

Date-cheie

 • Experiența de învățare personalizată vă echipează cu cunoștințele, înțelegerea și abilitățile pentru ocuparea forței de muncă de succes în industria muzicală
 • Unu-la-unu lecții instrumentale cu tutorele alegere și supraveghere de cercetare individuale
 • Locația Londra oferă oportunități de a efectua în concerte în partea de sus locatii din Londra si cufunda-te în scena muzicală curentă
 • predare de calitate ridicată de către practicieni din industrie
 • Link-uri extinse din industria muzicală și de acces vă permite să construiască acea rețea toate importante
 • Un mediu de învățare creativ și de inspirație
 • Vă puteți concentra pe realizarea identității unice ca muzician
 • Combină performanțe avansate cu o bursă de studii riguroase
 • Îmbunătățește creativitatea și încrederea ta ca interpret și academice
 • Un an full-time sau doi ani de studiu part-time

Cerințe de intrare

Solicitanții vor avea în mod normal, un bun grad onoruri (a doua sau prima de sus) sau echivalent, sau comparabilă cu cea de experiență profesională sau de cercetare.

Institutul salută, de asemenea, cererile de la practicanții stabilite care doresc să efectueze studii la nivel postuniversitar, dar poate să nu posedă calificările necesare. Acești elevi pot acorda credite pentru studiul lor anterioară sau experiență.

Internațională: Cerința limba engleză - Nivelul minim B2 din CEFR - pentru mai multe informații vizitați https://www.gov.uk/government/organisations/uk-visas-and-immigration.

Atunci când completarea unei cereri de Masters, vă rugăm să folosiți funcția de încărcare pentru a furniza copii ale următoarelor documente:

 • O referință personală (în mod ideal, dintr-o instituție de licență, dacă este cazul)
 • O declarație personal

În plus, vi se va cere să completeze o auditie / interviu. În plus documentație / dovezi în sprijinul cererii dumneavoastră poate fi necesară în anumite cazuri.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

At the ICMP, we have always focused on the needs and potential of individual students, ensuring that the education we provide is tailored and personalised, and giving you the best chance of success in ... Citeste mai mult

At the ICMP, we have always focused on the needs and potential of individual students, ensuring that the education we provide is tailored and personalised, and giving you the best chance of success in the very competitive and challenging environment of the music industry. Citește mai puţin