Citește Descrierea Oficială

Acest program este disponibil doar ca oa doua parte a programului de Dual Degree după ce studenții au absolvit un MBA de un an sau de masterat de afaceri internaționale. Acesta va fi disponibil ca program full-time de un an în San Francisco pentru începutul lunii septembrie 2018. masterbstat01Aflați cum să traduceți date și analize mari în acțiune - și să vă calificați pentru o viză de lucru OPT de 3 ani în Statele Unite. Deoarece rolul datelor mari devine din ce în ce mai important, un grad de absolvire de un an de Master în Business Analytics te echipează cu capacitatea de afaceri de a traduce statisticile și analiza datelor în acțiune.

Locații

Începeți-vă Master of Business Analytics în San Francisco, apoi alegeți să luați electives la oricare alte două campusuri, ca parte a Hult's Global Campus Rotation.

Master of Business Analytics dintr-o privire

Pentru cine este acest program? Pentru candidații care au absolvit recent universitatea sau colegiul, precum și persoanele cu o experiență de lucru de până la trei ani care doresc să influențeze deciziile și strategia de afaceri prin valorificarea capacităților predictive ale datelor și analizelor de afaceri. Rezidenții non-US care primesc un Master of Business Analytics se vor califica, de asemenea, pentru o perioadă de până la trei ani de pregătire practică opțională (OPT) în SUA, după studiile lor. OPT este, de obicei, de 12 luni, astfel încât gradul este deosebit de potrivit pentru cei care speră să aibă experiență de muncă în SUA, după gradul lor. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați. Ce veți învăța Companii precum Google, Facebook și Amazon au demonstrat profitabilitatea valorificării puterii predictive a datelor de larg consum ale consumatorilor. În această nouă lume de supraîncărcare de informații, angajatorii caută în mod activ candidații care au capacitatea de a traduce date în soluții acționabile. Studiile lui Hult, de un an, de Master of Business Analytics vă vor pune la intersecția dintre analiza statistică și cunoștințele de afaceri, astfel încât să puteți aduce contribuții semnificative și cu impact. De ce Hult? În campusul lui Hult din San Francisco, veți învăța cum să valorificați puterea informațiilor în apropierea unora dintre cele mai prestigioase nume profesionale din datele mari. În doar câteva mile de campus, veți găsi sediul din San Francisco, atât Google, cât și Twitter, doi giganți care vor conduce transformarea modului în care întreprinderile folosesc date importante. minți strălucitoare vă va urmări, de asemenea, în sala de clasă. Hult profesor Olaf Groth, de exemplu, a lucrat pentru întreprinderile globale precum Vodafone și Boeing, înainte de a lansa propria sa de consultanta, iar el aduce această experiență în clasă strategie de predare la nivel mondial.

Curriculum

Cursurile de bază formează coloana vertebrală a curriculum-ului Master of Business Analytics. Veți studia pe parcursul modulelor A - C. Immersion Programul Master of Business Analytics începe cu o imersiune de trei săptămâni. Imersiune este primul curs în toate programele noastre universitare de masterat și pune bazele pentru un an de succes. Este o combinație de fundamente academice de învățare, lucrul în echipă și crearea unui sentiment de comunitate în rândul colegilor de clasă. De asemenea, veți avea ocazia să vă orientați spre viața de la Hult și noul oraș de origine. Cursul imersiune vă pregătește să se dezvolte în profesioniștii din domeniul afacerilor bine rotunjite pe întreaga durată a programului și oferă cunoștințele și abilitățile necesare pentru a aplica o abordare bazată pe competențe pentru dezvoltarea leadership-ului. Vei termina cursul cu o simulare Capstone pe care le introduce, probleme de afaceri la nivel înalt complexe integrate într-un format echipa adevarata-a-viață. Veți dezvolta și executa o strategie de creștere corporativă, gestionând toate domeniile funcționale ale afacerii. Cursuri de bază Pentru primele trei module, cursurile principale se vor concentra pe fundamentele statisticilor de afaceri și analize - din perspectivă globală. Veti adapta apoi finale două module pentru interesele individuale și obiectivele de carieră cu electives pe care le puteți alege pentru a lua la oricare din șase campusuri noastre globale.

 • Programarea calculatoarelor pentru afaceri Statistici I
 • Modelarea statistică
 • metodele de analiză predictivă
 • Strategie și vizualizare a datelor
 • Programarea calculatoarelor pentru afaceri Statistici II
 • Optimizare
 • Invatare mecanica
 • Data Mining
 • Applied Analytics de date
 • Proiectul de analiză a datelor
 • Storytelling prin intermediul datelor
 • Inteligență de Afaceri
 • Știința datelor și etică

Electives Ca parte a Master of Business Analytics, veți avea posibilitatea de a lua patru electives la alegerea dvs. odată ce ați finalizat cu succes toate cursurile de bază. Aceste opționale vă permit să adaptați conținutul programului la obiectivele personale si profesionale. Aplicare practică: Simulări și provocări în afaceri Hult Aplicarea teoriei de afaceri în scenarii realiste este esențială pentru toate aspectele curriculumului Hult. Clasele sunt îmbogățite cu aplicații practice la fiecare oportunitate și abilități sunt puse la încercare cu ambele proiecte virtuale și lumea reală.

Dezvoltarea carierei

Navigarea o căutare internațională de locuri de muncă necesită o abordare individuală. La Hult, suntem experți în plasament internațional de student și de a lucra unul-la-unu cu tine la ambarcațiunile de o strategie de cariera adaptate.

Carierei Fast Track

Cu cât începeți mai devreme căutarea de locuri de muncă, cu atât mai mare este șansa de succes. Cariera Programul nostru Fast Track vă permite să aveți totul în loc, astfel încât să puteți începe să aplice pentru locuri de muncă imediat ce sosesc în campus. Înainte de a începe programul la Hult, veți avea acces la software-ul care vă oferă o revizuire line-by-line CV-ul, webinarii privind scrierea CV-ul, tendințele globale de angajare pe piață, precum și crearea unei strategii de căutare de locuri de muncă vizate. Deci, când ajungeți în campus, puteți să vă concentrați asupra studiilor, oportunităților de rețea și să începeți imediat căutarea de locuri de muncă.

 • Line-by-line CV-ul comentarii
 • Webinare privind tendințele globale ocuparea forței de muncă, personalizarea căutarea de locuri de muncă, și cum să obțineți CV-ul la un standard competitiv la nivel mondial
 • Sesiuni interactive cu experti Advisors Cariere

Sprijin personalizat

Noi lucrăm unu-la-unu cu tine la ambarcațiunile de o strategie de carieră adaptată și vă va oferi instrumentele necesare pentru a le executa. Coaching
De-a lungul programului, veți participa la ateliere și sesiuni de coaching pentru a vă oferi cunoștințe și abilități esențiale în domenii precum optimizarea LinkedIn, branding personale, negocieri, pregătirea interviurilor și strategia de căutare a unui loc de muncă. Sfat
Veți fi încredințat un consilier personal de carieră, care va lucra cu dvs. unul câte unul pentru a vă ajuta să vă poziționați pentru a vă introduce în locația vizată și în industrie. Ei te pot consilia cu privire la orice, de la vize pentru cererile de locuri de muncă și căi de carieră pe termen lung. De asemenea, aveți posibilitatea de a avea un mentor absolventi. Evenimente
Există un program plin de evenimente de carieră care aduc companiilor în campus să prezinte, să redea și să recruteze, precum și mixere de absolvenți, vorbitori de experți și evenimente de carieră.

Dupa absolvire

Dezvoltarea carierei tale nu se oprește la absolvire și nici nu suportă Hult. Mențineți permanent conectarea Rețeaua dvs. de absolvenți este unul dintre cele mai mari active. Hult Connect este un portal online care vă permite să conectați cu 16.000 de absolventi Hult care lucreaza in fiecare industrie majore în fiecare colț al lumii. Vei avea acces la consiliul nostru de locuri de muncă la nivel mondial, astfel încât să puteți continua să profite de relația noastră cu angajatorii de top din lume care caută talente. Alumni Mentorship Programul Hult vă oferă o oportunitate de a fi o parte a coaching urmatoarea generatie de lideri care ies din Hult.

 • Hult Connect, portalul on-line pentru 16,000+ rețeaua absolvenților
 • Absolventii programului Mentorship
 • bord de locuri de muncă la nivel mondial și de evenimente de networking

Educația pe tot parcursul vieții Schimbarea nu se oprește niciodată, astfel încât afacerea dvs să nu fie învățată. Vă împuternicim să rămâneți la curent cu tendințele emergente, luând în fiecare an un element complementar pentru tot restul vieții. Un an electivă, pe noi. Majoritatea carierelor de zeci de ani și abilitățile critice se pot schimba în timp ce progresați în vechime. Ritmul rapid al schimbării înseamnă, de asemenea, că viitoarele cunoștințe de afaceri esențiale ar fi putut fi pur și simplu imposibil de învățat în timpul programului dvs. Înainte de 2004 nu a existat Facebook sau YouTube; nici iPhone, nici Airbnb nu au existat înainte de 2007, și totuși înțelegerea impactului acestor inovații este esențială pentru succesul afacerilor de azi. La Hult, puteți reîmprospăta un skillset sau pentru a obține până la viteza într-o nouă tendință de afaceri prin înscrierea într-un singur electivă de un an, la oricare dintre campusuri noastre globale. E o mică taxă de înregistrare, dar cursul este altfel în mod gratuit. Opțiuni de educație pentru viață. În loc să studieze o facultate electivă, absolvenții Hult din fiecare an se pot înscrie într-o serie de programe de conducere de vară de conducere la campusul istoric Ashridge Estate din Berkhamsted, Marea Britanie. Cursurile oferă o varietate de programe de conducere și dezvoltare și sunt predate de experți cu experiență practică, teoretică și comercială. E o mică taxă de înregistrare, dar cursuri costa altfel de peste 10.000 $, astfel economii a lungul timpului pentru absolventii Hult sunt semnificative.

Admitere & Taxe

Hult are o abordare holistică pentru examinarea cererii dumneavoastră. În plus față de realizarea academice, căutăm conștientizarea culturală, potențialul de conducere, precum și o unitate pentru a reuși.

Costuri & Taxe

Taxa de program în monedă locală *
San Francisco 45.000 USD * Nu include taxa de cerere USD150

Program predat în:
Engleză

Vezi 3 mai multe cursuri de la Hult International Business School »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Sept 2019
Duration
1 an
La zi
Price
45,000 USD
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Aug 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Aug 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date

Sept 2019