COMANDA Masters BSU OfeRITe PRECIZATE "de străini"

În conformitate cu legislația Republicii Belarus în domeniul educației cetățenilor Federației Ruse, Republica Kazahstan, Republica Kârgâzstan și Republica Tadjikistan, Republica Uzbekistan au dreptul de a introduce gradul BSU master în următoarele condiții:

 • de la buget sau pe bază de comision, în condițiile prevăzute pentru cetățenii din Belarus;
 • privind condițiile prevăzute pentru cetățenii străini care locuiesc temporar / sojourning în Republica Belarus (în continuare - "cetățeni străini") cu privire la rezultatele certificării finale în momentul în curs de dezvoltare a conținutului de educație oamenilor program de formare pentru a intra în Republica Belarus, instituțiile de învățământ superior pe bază de comision, precum și interviuri, stabilirea de competență a limbii ruse în cantitate suficientă pentru dezvoltarea conținutului programelor educaționale ale etapei de învățământ superior al II-lea.

Cetățenii altor țări pot veni în termeni de "străini" pentru o taxă.

Ucenicie

Durata de master BSU este de 1-2 ani.

Pentru cei care studiază în cadrul programului de învățământ superior al primei etape și a primit o diplomă de mai mare perioadă de formare de învățământ - 1 an.

Pentru cei înscriși într-un program de licență și a primit perioadă de formare o diplomă de licență - 2 ani.

Depunerea documentelor pentru formare

Primirea de documente din partea cetățenilor străini de a studia la BSU absolvent efectuate în perioada data de 8 iulie la la 1 octombrie.

cetățeni străini fără vize țări vin în România și să prezinte documente privind educația pentru a studia la BSU în persoană, perioada de pre-a convenit, de specialitate, consilier științific la conducerea facultății la care au de gând să facă.

Cetățenii străini țări de vize trimit copii ale documentelor prin e-mail la acordul lor prealabil cu conducerea facultății. Copii ale certificatelor de studii sunt trimise la Universitatea prin e-mail marcate "Cerere de studiu." Copii ale documentelor trimise prin fax sau e-mail nu vor fi acceptate! invitații de formare se eliberează numai după revizuirea și aprobarea de copii ale documentelor privind educația cu conducerea Facultății de la Universitatea de Stat din Baku și primirea de comision.

Lista de verificare

Pentru admiterea la solicitanții gradul de master BSU a servit în cadrul Departamentului de Relații Internaționale BSU următoarele documente:

 • declarație adresată șefului instituției de învățământ superior sub forma prescrisă (formularul de pe site-ul web al BSU și UMC). țară viză completează un chestionar cu privire la sosire, precum și o declarație emisă la sosirea în țară;
 • certificatul original al educației care confirmă primirea unei educații naționale echivalente mai mare pentru etapa I a învățământului superior în Republica Belarus, cu o listă de discipline studiate și notele (puncte) sau în anexele sale;
 • o copie legalizată a traducerii în limba rusă a documentului de învățământ care confirmă primirea unei educații naționale echivalente mai mare pentru etapa I a învățământului superior în Republica Belarus, cu o listă de discipline studiate și notele (puncte) sau în anexele sale;
 • pașaport inițial;
 • o copie legalizată a traducerii pașaportului în limba rusă (traducere trebuie efectuată pe teritoriul Republicii Belarus);
 • un raport medical privind starea de sănătate și certificatul de absență a HIV, eliberat de o autoritate de sănătate oficială a țării a cărui candidat a sosit pentru studiu;
 • 4 fotografii 3 x 4 cm.;
 • În cele din urmă, comitetul consultativ medical, eliberat de Republica Belarus Organizația Teritorială de Sănătate (după promovarea examenului medical obligatoriu în direcția instituțiilor de învățământ superior);
 • un certificat de absolvire a facultății de formare preliminară, departamentul de pregătire, cursuri de pregătire a instituțiilor de învățământ superior (facultăți, la sfârșitul formării pre-universitar, departamentul de pregătire, cursuri de pregătire a instituțiilor de învățământ superior).

La documentele enumerate executate într-o limbă străină, în același timp, însoțită de traducerea în limba rusă, certificată de către un notar.

Procedura de admitere la BSU

De inscriere la studii de master la Universitatea de Stat din Belarus a efectuat pe baza interviului solicitantului cu administrația facultății, determină gradul de cunoaștere a limbii ruse, numirea supraveghetorului și a perioadelor de studiu în magistratură.

Pentru țările în materie de vize cu facultatea de armonizare pozitiv BSU transmis documentele pregătește și transmite o invitație oficială de a studia la consulatul Republicii Belarus la locul de reședință al solicitantului străin - baza unei vize de studiu. Invitatii timp turnaround - 15 zile de la data deciziei pozitive a comisiei de selecție. BSU Intervievarea un solicitant trece la sosirea în Republica Belarus.

Executie si viza de studiu invitație se efectuează pe o bază plătită. Invitație se plătește la sosirea la universitate. Taxa consulara pentru viza de student care urmează să fie plătit pe viza la fața locului.

La finalizarea formării, participanții primesc recunoscute pe plan internațional de studii de masterat.

Program predat în:
 • Rusă

Vezi 7 mai multe cursuri de la Belarusian State University »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Duration
1 - 2 anii
La zi
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2020
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date

Sept 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date