De master în studii de moda si textile: istorie, teorie, practică muzeu

Generalități

Programul de descriere

Master în Modă și Studii textile: Istorie, Teorie, Muzeul Practica

Master of programului Arts în Modă și Studii textile: Istorie, Teorie, Muzeul Practica combină studiul riguros al istoriei modei si textile cu hands-on de formare în analiză, conservare, depozitare și expoziție de materiale textile și costum, și în colecții management și planificare expoziție și design.

Particularitatea acestui program interdisciplinar este îmbinarea de teorie și practică. Vei studia semnificația istorică și culturală a interpretării modei, și să fie instruiți să se apropie de costume si istorie textile din diferite perspective tradiționale și inovatoare. Veți afla, de asemenea, abilități practice, de la modul de a identifica fibrele si trata diferite tipuri de obiecte, la modul corect de a rula un material textil si imbraca un manechin.

Vei câștiga experiență în planificarea și organizarea unei expoziții, lucrând cu colegi pentru a crea și a instala o expoziție efectivă în Muzeul de la FIT. Studenții se ocupe de fiecare aspect, de selecție, de cercetare, precum și prezentarea obiectelor pentru a imprima materiale, publicitate, și recepția de deschidere. oportunități de internship oferă o experiență suplimentară și contacte profesionale.

Repere

  • Prin facultate si absolventii, elevii au oportunități de networking în muzee din Statele Unite și în întreaga lume.
  • Muzeul de la FIT, una dintre cele mai complete magaziile de costume și textile din țară, iar Marcus Biblioteca Gladys, cu colecțiile sale extinse speciale, sunt extraordinare resurse de pe-campus.
  • matrice din New York City a instituțiilor de artă aclamat oferă o multitudine de oportunități de studiu și de inspirație. Muzeul Metropolitan de Arta, Muzeul de Arta Moderna, Brooklyn Muzeul, Muzeul Guggenheim și Muzeul Național de design Smithsonians Cooper-Hewitt, impreuna cu zeci de galerii din cartierul Chelsea FIT lui, și case de licitație celebre cum ar fi Christie si Sotheby sunt doar câteva din comorile orașului.
  • New York Public Library și Biblioteca de Artă Frick sunt printre cele mai multe resurse pentru cercetare în profunzime.
  • Absolvenți găsi posturi ca curatori, manageri de colecții, directori de case istorice, moda si istoricii textile, costum și conservatorilor textile și de îmbrăcăminte de epocă și dealerii textile, printre multe altele.
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

a rigorous liberal arts foundation coupled with a real-worldcurriculum and hands-on instruction a worldwide network of alumni a strong relationship with industry leaders a world-class faculty of worki ... Citeste mai mult

a rigorous liberal arts foundation coupled with a real-worldcurriculum and hands-on instruction a worldwide network of alumni a strong relationship with industry leaders a world-class faculty of working professionals a direct connection to New York City culture and commerce Citește mai puţin