de master în managementul public

Generalități

7 locații disponibile

Programul de descriere

Masterat în Management Public

Master in Management Public (MGP) este de a contribui la o mai bună funcţionare a sectorului public, ONG-urile şi parteneriatele public-privat prin formarea de persoane angajate în ţară şi conştienţi de faptul că realizarea obiectivelor colective depinde de calitatea de design & n tilda sau, punerea în aplicare şi de executare a politicilor publice.

&nbsp

Master in Management Public oferă o combinaţie dreptul de concepte si tehnici moderne în domeniul managementului şi a organizaţiilor de politici publice şi procese pentru a conduce, negocia, gestionarea conflictelor şi produc schimbări eficiente în instituţii, prin construirea unui consens. Acest program subliniază legătură într-constanta pe care trebuie să existe între obiectivul-bunăstarea populaţiei şi cum, are un mod necesar trebuie să fie combinate pentru a genera rezultatele dorite de la resurse financiare şi umane la conditiile de mediu care afectează posibilităţi de transformare reale în societate.

&nbsp

Prin absolvirea din aceasta va fi o vedere holistica absolvent profesionale, dotate cu expertiză şi de instrumente de management necesare pentru a lua decizii într-un mediu de incertitudine şi schimbare constantă. Pe măsură ce elevii dezvolte abilităţile personale necesare pentru conducerea şi să negocieze procese complexe de organizare, implementarea şi monitorizarea de programe si servicii.

&nbsp

&nbsp

Cine este

&nbsp

Acest program este conceput pentru absolvenţii de studii de la orice disciplina care lucrează sau care doresc să lucreze în sectorul public, organizaţiilor neguvernamentale sau unităţi de responsabilitate socială şi a relaţiilor cu agenţiile de stat în companii private.

&nbsp

&nbsp

Durată

&nbsp

Master in Management Public are o durată de 18 luni, împărţite în 6 trimestre. Clasele sunt deţinute vineri de patru şi jumătate - 08:30 si sambata 9:00 - 12:30.

Ultima actualizare Aug 2011

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administraţie &nbsp IESA School of Management este o organizaţie privată, non-profit care oferă un serviciu public la toate societăţii şi este independe ... Citeste mai mult

IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administraţie &nbsp IESA School of Management este o organizaţie privată, non-profit care oferă un serviciu public la toate societăţii şi este independentă de grupuri economice actuale, politice, religioase sau guvernamentale. Venezuela încearcă să ofere o şcoală de prestigiu internaţional, iar restul din America Latină, o producţie academică şi intelectuală pe care înţelege provocările şi realităţile de management. &nbsp Este unul dintre cele patru şcoli de management şi de afaceri în America Latină şi 34 din lume care au acreditările trei dintre cele mai importante internaţionale, care reprezintă pentru calitatea performanţelor sale academice de predare, şi producţia intelectuală, în conformitate cu cele mai exigente standarde de calitate. &nbsp Printre obiectivele sale strategice pentru perioada 2009-2015, includ: Numărul tot mai mare de participanţi la educaţie postuniversitară şi executive. Profitabile modele de nouă generaţie, crearea şi difuzarea de cunoştinţe. Aprofundarea a participantului metodei de predare centrat de învăţare. Dezvoltarea de predare distinctive şi de cercetare în relevanţă internaţională şi locală, în special în domeniul antreprenoriatului. Ea are prezenţa în trei oraşe mari din Venezuela (Caracas, Valencia şi Maracaibo), pentru a satisface nevoile pieţei locale. În plus, prin Fundaţia pentru Studii Avansate în Management (FEG), situat în oraşul de cunoştinţe (Panama), întăreşte outreach sale şi servicii pentru America Latină. Citește mai puţin
Caracas , orasul Panama , Shanghai , Bogota , Paris , Buenavista , New Orleans + 6 Mai mult Mai Puțin